a szembejövõs zsíííír lehet
A Balaton Bike Fest- en is volt olyan szakasz, sõt ott már a szalag sem látszódott rendesen. Ott már annyira szét volt szakadva a mezõny hogy nem volt zavaró.
a szembejövõs zsíííír lehet
Bringa: Fontos k
Azért szerintem ezt is érdemes lett volna beletenni a mindenkinek kiküldött e-mailbe.
Eladó egy rövidtáv-nevezés 2500 ft-ért! Ha érdekel, írj !
hol láthatom az elfogadott nevezések listáját? csak meg szeretném nézni, hogy hanyas rajtszámom lesz, de az Odin-ba már nem találtam a listát, vagy csak én vagyok béna....
A sebesség mindent megold.
hol láthatom az elfogadott nevezések listáját? csak meg szeretném nézni, hogy hanyas rajtszámom lesz, de az Odin-ba már nem találtam a listát, vagy csak én vagyok béna....
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
A cikkel lehet egyet, meg nem egyetérteni, de a szabályzat szerint a lassabbnak kell félrehúzódni, s az elindulás feltétele, hogy ezt elfogadod.
Persze az ezzel az az ellentmondás, hogy a lassabbnak már sokszor a lassabb tempó is nagy megterhelés, s örül, hogy még menni bír, nemhogy kanyarogni, így a lassú, még lassabb lesz. Viszont akinek meg ezen múlik egy jó helyezése több száz óra edzés után, az is megérthetõ. Nagyon ritkán szokott ezzel problémám lenni, de azért igenis szokott, s elég kemény beszólások szokták kísérni a "Ne haragudj, engedj el kérlek!" kérést. Amúgy MJaninak van igaza, ebbõl nem nagyon lesz idén probléma, mindenki megértõ, csak beszólogatni nem kell.
Mondjuk nem teljesen értek egyet a cikkel, mert pl. én elég elõzékenynek tartom magam, de nem fogok a nehezebb ívre húzódni. Hagyok helyet bõven, hogy ki tudjon kerülni,miattam ne veszítsen idõt, de azért elitrészer,hogy a nehezebb íven legyen gyorsabb.
Nem hiszem, hogy komolyabb gondok lesznek ebbõl. Felfelé végig lehet elõzni Dobogókõ után, a lejtõk közül pedig csak az utolsó veszélyes ebbõl a szempontból, de ott az annyira nem lassú középtávosokat érik utol. De lesznek bõven olyanok, akiket csak a hosszútávosok 2. fele fog hátbacsapni, mert az elsõk még visszajönnek elé Dobogókõnél.ez nem "jó esésrõl "van szó, hanem, hogy vki milyen hangnemben ordítja le a másik fejét:)
A sebesség mindent megold.
Bringa: Fontos k
Azért szerintem ezt is érdemes lett volna beletenni a mindenkinek kiküldött e-mailbe.
ez nem "jó esésrõl "van szó, hanem, hogy vki milyen hangnemben ordítja le a másik fejét:)Férfi-nõ arány a versenyen. Kb az összes elit nõi versenyzõ benne lenne a pénzdíjas kategóriában. Nemzetközileg is így van.
Néhány középtávosnak nem fog jól esni.
Itt vannak az új szinttérképek (a térképet is módosítottam mert nagyon szét volt függõlegesen húzva szerintem az eredeti)
Rövid [25,4Km]
Közép [67,1Km]
Hosszú [83,4Km]
Fogyasszátok egészséggel
szerintem a rövid eleje simán hátba veri a közép végét. bár azok nem fogják feltartani és az elejét mondjuk úgysem éri utó.