Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

a szembejövõs zsíííír lehet

A Balaton Bike Fest- en is volt olyan szakasz, sõt ott már a szalag sem látszódott rendesen. Ott már annyira szét volt szakadva a mezõny hogy nem volt zavaró.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
a szembejövõs zsíííír lehet

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Bringa: Fontos k
Azért szerintem ezt is érdemes lett volna beletenni a mindenkinek kiküldött e-mailbe.

Ez már csak így sikerült a nagy erõlködésbe. Van ahol szembe jönnek, van ahol a meg az eltérõ távok eltérõ sebességgel menõk fogják egymást zavarni. Kíváncsi leszek miket fognak vasárnap estétõl ez ügynen itt a fórumba írni :)

Futottak még

Futottak még

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Középtáv nevezés eladó.
harminc/375-12-13

joci888

joci888

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Eladó egy rövidtáv-nevezés 2500 ft-ért! Ha érdekel, írj !

Éedekelne, 06-30/410-9726, vagy küldj elérhetõséget!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

hol láthatom az elfogadott nevezések listáját? csak meg szeretném nézni, hogy hanyas rajtszámom lesz, de az Odin-ba már nem találtam a listát, vagy csak én vagyok béna....

Te vagy béna. :)
Ott van az odinban legalul a lezárt versenyek között.

A sebesség mindent megold.

tirobin

tirobin

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!
Lenne egy középtávos nevezésem eladó sérülés miatt! Akit érdekel légyszi' hívjon a 06-70-315-7150 számon.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

hol láthatom az elfogadott nevezések listáját? csak meg szeretném nézni, hogy hanyas rajtszámom lesz, de az Odin-ba már nem találtam a listát, vagy csak én vagyok béna....

A dunamarci oldalán fent van.
XI. Duna Maraton - 2010-07-04 10:00

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
a sárvédõ felesleges, olvashattad, száraz a pálya.
Jól felszívja majd a vért.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

A cikkel lehet egyet, meg nem egyetérteni, de a szabályzat szerint a lassabbnak kell félrehúzódni, s az elindulás feltétele, hogy ezt elfogadod. :) Persze az ezzel az az ellentmondás, hogy a lassabbnak már sokszor a lassabb tempó is nagy megterhelés, s örül, hogy még menni bír, nemhogy kanyarogni, így a lassú, még lassabb lesz. Viszont akinek meg ezen múlik egy jó helyezése több száz óra edzés után, az is megérthetõ. Nagyon ritkán szokott ezzel problémám lenni, de azért igenis szokott, s elég kemény beszólások szokták kísérni a "Ne haragudj, engedj el kérlek!" kérést. Amúgy MJaninak van igaza, ebbõl nem nagyon lesz idén probléma, mindenki megértõ, csak beszólogatni nem kell.

Ja, nem lesz gond, csak lehet, hogy felrakom a sárvédõt, különben a kerék összecsap a középtávosok vérével. :D

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni. Sajnos a munkám miatt nem nevezhettem elõre a versenyre, és ha jól olvastam ott meg már csak külföldiek nevezhetnek, (de az sem biztos hogy kifizetném a 9000Ft os nevezési díjat, fõleg úgy, hogy vasárnap hajnal 1-ig dolgozok), viszont mivel közel van a verseny, és nagyon jól esne már egy kis tekerés érdekelne a következõ.
Szerintetek szerencsés esetben nevezés nélkül lehet tekerni egy rövid távot? Vagy addig próbálkozzak egy rövidtáv nevezés megvételével?
A kellemetlen az, hogy tényleg nagyon szeretnék elmenni, mert szilváson defekt miatt nem tudtam végig menni, viszont örülök ha hajnal 1kor be tudom fejezni a melót és nem szivesen dobnék ki az ablakon egy nevezés árát....

KERESEK RÖVID TÁVÚ NEVEZÉST , ESETLEG EBBÕL IS MASTER1-et (1980)

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
Tegnap Bucival bejártuk a rövidet és a hozzászólását kiegészíteném 1-2 észrevétellel.

1. A rövidesek nagyon vigyázzanak egymásra a közös szakaszon, mert hiába lapogatták az utat nincs annyi jó nyomvonal hogy az oda-vissza tekerõket egyszerre elbírja. Valakinek fel kell áldozni a gyorsaságot a biztonságos elhaladás oltárán.
2. Sóstói rét (vagy vmi ilyesmi a neve) után jön egy jó kis köves lefelé aminek a végén keresztezzük a pálya elejét. Ide érdemes lenne kirakni azt a három lefelé mutató nyilat, fõleg a tényleg amatõr rövidesek miatt. Akik már profik élvezni fogják a nagy kövek közötti száguldást.
A keró legyen veletek!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Mondjuk nem teljesen értek egyet a cikkel, mert pl. én elég elõzékenynek tartom magam, de nem fogok a nehezebb ívre húzódni. Hagyok helyet bõven, hogy ki tudjon kerülni,miattam ne veszítsen idõt, de azért elitrészer,hogy a nehezebb íven legyen gyorsabb.

A cikkel lehet egyet, meg nem egyetérteni, de a szabályzat szerint a lassabbnak kell félrehúzódni, s az elindulás feltétele, hogy ezt elfogadod. :) Persze az ezzel az az ellentmondás, hogy a lassabbnak már sokszor a lassabb tempó is nagy megterhelés, s örül, hogy még menni bír, nemhogy kanyarogni, így a lassú, még lassabb lesz. Viszont akinek meg ezen múlik egy jó helyezése több száz óra edzés után, az is megérthetõ. Nagyon ritkán szokott ezzel problémám lenni, de azért igenis szokott, s elég kemény beszólások szokták kísérni a "Ne haragudj, engedj el kérlek!" kérést. Amúgy MJaninak van igaza, ebbõl nem nagyon lesz idén probléma, mindenki megértõ, csak beszólogatni nem kell.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ez nem "jó esésrõl "van szó, hanem, hogy vki milyen hangnemben ordítja le a másik fejét:)

Nem hiszem, hogy komolyabb gondok lesznek ebbõl. Felfelé végig lehet elõzni Dobogókõ után, a lejtõk közül pedig csak az utolsó veszélyes ebbõl a szempontból, de ott az annyira nem lassú középtávosokat érik utol. De lesznek bõven olyanok, akiket csak a hosszútávosok 2. fele fog hátbacsapni, mert az elsõk még visszajönnek elé Dobogókõnél.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Mondjuk nem teljesen értek egyet a cikkel, mert pl. én elég elõzékenynek tartom magam, de nem fogok a nehezebb ívre húzódni. Hagyok helyet bõven, hogy ki tudjon kerülni,miattam ne veszítsen idõt, de azért elitrészer,hogy a nehezebb íven legyen gyorsabb.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Bringa: Fontos k
Azért szerintem ezt is érdemes lett volna beletenni a mindenkinek kiküldött e-mailbe.

Hát igen, remélem a hosszú távosok is olvassák ezt a cikket... Én eddig is elengedtem mindenkit ha látom, hogy sebesség difi van, függetlenül attól, hogy milyen távos, nemû. De esésbe nem szeretnék emiatt kerülni. Ez csak az én véleményem.

Férfi-nõ arány a versenyen. Kb az összes elit nõi versenyzõ benne lenne a pénzdíjas kategóriában. Nemzetközileg is így van.

Néhány középtávosnak nem fog jól esni. :)

ez nem "jó esésrõl "van szó, hanem, hogy vki milyen hangnemben ordítja le a másik fejét:)

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
10 óra körüli indulással középtáv bejárást tartok a sípályától kezdve.
Valaki csatlakozik?

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás

Itt vannak az új szinttérképek (a térképet is módosítottam mert nagyon szét volt függõlegesen húzva szerintem az eredeti)

Rövid [25,4Km]
Feltöltött kép

Közép [67,1Km]
Feltöltött kép

Hosszú [83,4Km]
Feltöltött kép

Fogyasszátok egészséggel :)

Most melyik adat a helyes, a frissítési pontok helyével kapcsolatban, amit küldtek e-mailt, azon teljesen máshol írják a helyeket?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

szerintem a rövid eleje simán hátba veri a közép végét. bár azok nem fogják feltartani és az elejét mondjuk úgysem éri utó.

Csak még nem ott, ahol én fogok állni!:)