Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Gondolkozom mibe köthetnék bele, de igazából nem sok minden van. A hosszún megnyugtatásképpen 100m-enként elfért volna 1-1 szalag ahol gurultunk bele a semmibe. Célnál egybõl odaadhatták volna a pólót, megkíméltek volna a sorbanállástól, de ez nem akkora probléma.
Igazából 99%-os volt a verseny és a pálya is, mindnek legalább ezt a szintet meg kellene ütni és nem lenne felháborodás.
Eredményhirdetést nem vártuk meg, arról nem tudok nyilatkozni.

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Összehozunk egy túrát,megnézed mennyire gáz,véleményt alkotsz,elmondod én pedig rábólintok:)
Remélem sikerül összeegyeztetni az idõt úgy,hogy mindenkinek megfeleljen,lassan már 2 hete szervezõdik a közös tekerés...:)
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

ZsoZ

ZsoZ

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Szuper kis verseny volt. Nagyon élveztem. Azokat az óriás köveket ahol tavaly annyi bukás volt az utolsó lejtõn kiszedték? Rákészültem, de aztán nem volt ott semmi. :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Nem szakadt szét,egyben maradt végig is jöttem vele.Gondolkozok rajta hogy a Bakony maratont bevállaljam -e ezzel a külsõvel...

Ha már tényleg látványos szakadás van benne megéri kockáztatni, hogy leutazol, költségek stb. a táv felénél meg végleg megadja magát és futhatsz be a célba? Mert pótkülsõt senkitõl nem fogsz kapni.

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Na és volt BBF eredményhirdetés ?

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Nem szakadt szét,egyben maradt végig is jöttem vele.Gondolkozok rajta hogy a Bakony maratont bevállaljam -e ezzel a külsõvel...
You'll never walk alone!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
15 centi? az kirvanagy, azon simán kibujik 4 belsõ

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Aztaa! Itthon vettem észre,hogy a gumim oldalán egy kb 15cm-es hasadás keletkezett! A schwalbe feliratot vágta ketté,valamelyik éles kõ...MÁK!
Nagyon tartottam egy defekttõl pedig...
You'll never walk alone!

bonaede

bonaede

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Hát de beszoptam a defektemmel!! A pótbelsõ is lukas volt, ráadásul a pumpám letörte a szelepet! Igen én voltam az a lúzer ott a Zsitvai-kilátónál akit ettek a szúnyogok :-D. Köszönöm mégegyszer annak a Trek-es sporttársnak, aki nekem ajándékozott egy belsõt! Kétszer másztam meg a Zsitvayhoz az emelkedõt, azért nem kellett belehalni :-).
Egyébként rosszabbra számítottam a rövid távon, ami a pályamódosítást illeti. Nem volt rossz, végig tekerhetõ és relatíve izgi. Azért jövõre marad a középtáv.

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Tetszett a verseny,fölösleges volt ennyit aggodalmaskodni.Kapott a bringa rendesen,igyekeztem minnél kevesebbet fékezni a lejtõkön:) Mondjuk meg is lett az eredmény:1 perec, 2x pályaelhagyás (szerencsére mindkét alkalommal volt "bukótér"),meg egy majdnem perec-ezt nem is értem,hogy úsztam meg :)- valahol a vége felé a köves lejtõnél...
Szembeforgalommal énsem találkoztam -Középtáv
Várom a fotókat ;)
Köszi mindenkinek aki lefényképezett és persze fel is rakja!
You'll never walk alone!

Ivan Grasso

Ivan Grasso

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Kicsit túl lettünk paráztatva! Marha jó kis verseny volt! A rajt, a pálya, a jelölés, az idõ, a frissítõ minden tök jó volt. Rövidtávon semmi fennakadás, a "szembeforgalommal" én nem találkoztam.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ahogy megtudtuk már réges-régen "a fék buziknak való" de szerintem is inkább legyen:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Fú gyerekek, nem gondoltam volna, hogy verseny elõtti éjjel ejtem meg életem elsõ féklégtelenítését. :D
Nagyon úgy tûnik, hogy sikeres volt a "mûtét". Ha mégsem, akkor versenyen csak elsõfékem lesz. :D Izgi...

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Egy hete olvasom a Dunamaraton néven futó topikot . Nem szeretnék senkit megsértni hisz a vélemény szabad, de az a véleményem hogy nem jó a topik neve. Jobban illik rá a "SIRATÓ FAL" név .
Azok akiknek számít az elért eredmény azok nem írtak itt semmit azok tudomásul veszik a körülményeket és próbálják elfogadni . A többi meg mit sír ?

Kevesen írják meg a véleményüket, és mivel ez idáig az idõjárás miatti terepviszonyokról jót nem lehetett írni ezért van az .
De ha így gondolod , hogy vegyük tudomásul és fogadjuk el akkor maradhatott volna az eredeti pálya ami, gondolom járhatatlan. azt engedtük volna neki a mezõnyt. Tényleg így gondolod? Érdekes lett volna ha mindennel a rajtot követõen szembesültél volna.Itt meg informálódhattál sok mindenrõl. Ha a hivatalos szöveget olvasod csak biztos nem lenne tudatában sok versenyzõ hogy milyen is a pálya. Ez nem túlélõ verseny . Lehet olyat is rendezni. próbáld meg.De ezek a maratonok már rég nem arról szólnak. A mezõny 80%-a is teljesíteni akarja a távot. Abból a 80%-kokból él meg egy maraton. Nem csak itt nálunk, hanem mindenütt a világon. Az elsõ is pontosan ugyanannyit fizet nevezést mint az utolsó aki kétszer annyi idõt megy. Mint írtam, kevesen írnak véleményt de biztosan ennek a többszöröse olvassa a topikot. És számukra sok hasznos információt kapnak. Haszontalant is de ez már így mûködik. Úgy hogy minden versenyzõnek sok szerencsét holnapra. Bármelyik távot is fogja teljesíteni. Minél kevesebb sérülést. Sajnos biztos lesz de ez elkerülhetetlen.Nekik meg gyors gyógyulást. És a verseny után jöhetnek a kommentek :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nem sír, csak elmondja a véleményét mint te is.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts
Egy hete olvasom a Dunamaraton néven futó topikot . Nem szeretnék senkit megsértni hisz a vélemény szabad, de az a véleményem hogy nem jó a topik neve. Jobban illik rá a "SIRATÓ FAL" név .
Azok akiknek számít az elért eredmény azok nem írtak itt semmit azok tudomásul veszik a körülményeket és próbálják elfogadni . A többi meg mit sír ?

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

A Balatonnál összesen voltak annyian mint itt a középtávon indulók. Plusz amikor volt ez a kérdéses rész már rendesen túl voltunk 20-30 km-en ami szétrázta a mezõnyt. Itt a rövid megtesz kb 8km-t (ami nem túl sok a mezõny szétszakadására...) majd megkezdi a kb 5-10km-es körét (nem emlékszem pontosan de kb ennyi és inkább 5 mint 10) és már vissza is ért és mehet szembe a rövidtáv középsõ és utolsó harmadával. Érdekes lesz a találkozás. Remélem készít vki képeket ezen a részen.

Ez ad egyedi feelinget közép európa legnagyobb montis rendezvényének. :) :) :) :) :) Lehet közlekedési lámpát vagy hadonászós sünt kéne a szakaszra bevezetni !! Még nem késõ van még pont fél nap .

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
jó versenyzést mindenkinek, okosan, ne kelljen senki egészségi állapota után érdeklõdni a verseny után
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

A Balaton Bike Fest- en is volt olyan szakasz, sõt ott már a szalag sem látszódott rendesen. Ott már annyira szét volt szakadva a mezõny hogy nem volt zavaró.

A Balatonnál összesen voltak annyian mint itt a középtávon indulók. Plusz amikor volt ez a kérdéses rész már rendesen túl voltunk 20-30 km-en ami szétrázta a mezõnyt. Itt a rövid megtesz kb 8km-t (ami nem túl sok a mezõny szétszakadására...) majd megkezdi a kb 5-10km-es körét (nem emlékszem pontosan de kb ennyi és inkább 5 mint 10) és már vissza is ért és mehet szembe a rövidtáv középsõ és utolsó harmadával. Érdekes lesz a találkozás. Remélem készít vki képeket ezen a részen.

10 óra körüli indulással középtáv bejárást tartok a sípályától kezdve.
Valaki csatlakozik?

Milyen volt? Csatlakozott vki?
A keró legyen veletek!

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Most néztem csak meg a verseny oldalát, és a részleteket. (marha jó, 1 nappal a verseny elõtt...)
Csak mellékesen néztem a díjazást, és megakadt a szemem azon, hogy az elit nõi és férfi kategória pénzdíjai között elég komoly a differencia, valamint nõknél csak az elsõ 3 pénzdíjas, míg férfinél az elsõ hat.
félreértés ne essék, engem ez a legkevésbé sem zavar, ugyanis leszek elõreláthatóan ....sokadik.
de ha valaki tud erre a különbségre egy épeszû okot említeni, azt szívesen olvasnám...

a díjazás így néz ki jobb helyen , a kategóriák meg így, a távok indítása meg így (18 . oldal)
http://www.schttp://...kategorien.html
Scheiderbauer.com: Kategorien

http://www.scheiderb...eninfo_2010.pdf