Jól indult, jól is ment, aztán 12 kmnél defekt:S:S persze, ez az elsõ alaklom, hogy semmit sem vittem magammal:( megérdemeltem a sorsom. Egy hölgy megszánt egy belsõvel, egy srác meg hátrahajított egy pumpát, de így is fájdalmasan lassan végeztem a szereléssel. Ha magára ismer, kérem jelezze!!!!!! Elég lassan eresztett le, így megpróbáltam eljutni vele a frissítõpontig,aminek majdnem egy hatalmas firka lett az eredménye. Amúgy a pálya jó volt, egyedül a rámpa elõtti visszafordítót sikerült majdnem kiegyenesíteni. A pályát tekintve szerintem ez az etalon a magyar maratonok között.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XV. Duna Maraton | Visegrád
Started by
MC Pite
, 2007. June 12. 10:06
Posted 2010. July 04. - 21:21

Posted 2010. July 04. - 21:20

Technikai K.O.
1. lánc beszorult egy kövesen a küllõk és a hátsó sor tartóbakja közé nagyon. Mire kirángattam, vagy ötvenen elhúztak.
2. Dobogókõrõl lefelé egy 100-as szög kivégezte az elsõt.
Összesen 43 perc szerelés. Pedig nagyon tetszett a pálya, szeretem a Pilist. Most Ráadásul kellõen technikás volt a köves részek miatt, pedig sokat mentem a pályán, bejártam többször is minden problémás részt. Ez van, ez ilyen sport technika+ember.
Így a közép, hosszú 2. harmadával jöttem le Szentlászlótól, de mindenki nagyon segítõkészen adta a pályát, KÖSZI!
Majd jövõre...
1. lánc beszorult egy kövesen a küllõk és a hátsó sor tartóbakja közé nagyon. Mire kirángattam, vagy ötvenen elhúztak.
2. Dobogókõrõl lefelé egy 100-as szög kivégezte az elsõt.
Összesen 43 perc szerelés. Pedig nagyon tetszett a pálya, szeretem a Pilist. Most Ráadásul kellõen technikás volt a köves részek miatt, pedig sokat mentem a pályán, bejártam többször is minden problémás részt. Ez van, ez ilyen sport technika+ember.
Így a közép, hosszú 2. harmadával jöttem le Szentlászlótól, de mindenki nagyon segítõkészen adta a pályát, KÖSZI!
Majd jövõre...
Posted 2010. July 04. - 21:01

Posted 2010. July 04. - 21:01

Magadnak köszönd dfektes kerékkel nem megyünk pláne elsõvel!
Tudom, de mint írtam kivételesen számított az idõ, s kevesebbet veszítettem így, mint belsõcserével.
A szervezõknek gratulálok! Mindent jól idõzítettek... a jó idõt is! ;-D
Posted 2010. July 04. - 20:56

Volt Balaton Bike Fest eredményhirdetés?
Elvileg volt(amikor indultunk akkor kezdõdött) a mostani eredmény hirdetés után!
Posted 2010. July 04. - 20:55

Nem szakadt szét,egyben maradt végig is jöttem vele.Gondolkozok rajta hogy a Bakony maratont bevállaljam -e ezzel a külsõvel...
Én mindenesetre egy kiegészítõ varrással ellátnám. Ha csak a gumi lett megvágva, s a szövet alatta nagyjából ép, akkor nagy baj nem lehet.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2010. July 04. - 20:43

Posted 2010. July 04. - 20:35

nekem feljöttek szüleim:)max sebességem ott 53,25 km/h volt.anya ordított h fékezzek,de mondjuk õ eleve úgy enged el,h lassan,óvatosan:)Tavaly apámék feljöttek a várba nézni, idén nem bánom, hogy nem, jöttem a macskakövön 40-el
Posted 2010. July 04. - 20:25

Posted 2010. July 04. - 20:18

Posted 2010. July 04. - 20:16

Jó verseny volt, tetszett röviden az új pályajelölés. Össz-vissz kétszer szálltam le, ami nálam rekord, abból ráadásul az elsõ a várban felfelé egy elõttem leugró miatt, lefelé meg a legkövesebb részen elkezdett "szaglani" a fék (úgy kellett markolni az elõttem bénázók miatt), úgyhogy leszálltam. Mondjuk az valóban vicc, hogy engem feltartanak lefelé (nem vagyok egy nagy dh-s), de nem volt olyan lejtmenet - a várat kivéve - ahol saját tempóban tudtam jönni. Az Epic istencsászár
Összehasonlíthatatlan a korábbi merevfarú Konával. Tavaly apámék feljöttek a várba nézni, idén nem bánom, hogy nem, jöttem a macskakövön 40-el

"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2010. July 04. - 20:12

Na, ennyit a nagy sárról és a sok szúnyogról, egyikbõl sem jutott sok. Mivel a pajtim csuklótörést szenvedett féltávon egy ártatlan eldõlésben, egy fél órácskát álltunk, addig is csak középmezõny közepén mentünk, de onnan a végével mentem, és sajnos ragadt a tempó, bár legalább feltekertem, ahol lehetett, sokan már vízsszintesen is csak tolták. Hát ez van, drága volt a nevezés, minden percet ki kell használni a pályán:))) Viszont a városban, 2-3 órás túrán éppen jó cipõ rettenetes szúró fájdalmat eredményezett a végére. A lassú tepó miatt szinte nem is izzadtam féltávtól, de tekerni sem bírtam a szúrások miatt. Ez van, nagyobb cipõ, és Bükk Maraton

Posted 2010. July 04. - 20:01

Magadnak köszönd dfektes kerékkel nem megyünk pláne elsõvel!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. July 04. - 19:48

Jó kis verseny volt, de akkor sem fog a kedvenceim közé kerülni. Két éve nagy igyekezetemben zúztam meg magam, meg hátsó defektem is volt. Egész idényben csak itt.
Most uccsó négy-ötnél kaptam egy elsõ defektet, gondoltam ezt már nem szerelem meg. Az elsõ lendületes balkanyarnál úgy elszálltam a füvön, mint a gyõzelmi zászló, utána csak tolás/bringakísérés meg óvatos ereszkedés. Végül kilenc percet veszítettem. A kereket még nem vizuáltam meg jobban, de a parkolóban a felnin nem volt látható sérülés. Pedig a vár utáni lefelére pedig nagyon rá voltam készülve. Össztelóssal most elõször... hmmmm királyi csemege lett volna. :-(
Most uccsó négy-ötnél kaptam egy elsõ defektet, gondoltam ezt már nem szerelem meg. Az elsõ lendületes balkanyarnál úgy elszálltam a füvön, mint a gyõzelmi zászló, utána csak tolás/bringakísérés meg óvatos ereszkedés. Végül kilenc percet veszítettem. A kereket még nem vizuáltam meg jobban, de a parkolóban a felnin nem volt látható sérülés. Pedig a vár utáni lefelére pedig nagyon rá voltam készülve. Össztelóssal most elõször... hmmmm királyi csemege lett volna. :-(
Posted 2010. July 04. - 19:21

Posted 2010. July 04. - 18:51

Posted 2010. July 04. - 18:49

Nos fiúk, lányok mindenkinek mérhetetlen respect aki végignyomta a versenyt. Én az utolsó pillanatban neveztem át a középre mert kevésnek éreztem a megcsonkított rövidet. Nem bántam meg viszont oylan ipari módon elfáradtam, hogy azt nem tudom leírni....Viszont a pálya nagyon tetszett , fõleg a lefelék, csak kár , hogy sokan nem merik annyira tolni a köves gyökeres részeken. Ma biztosan nem kell altató...
Mégegyszer gratula mindenkinek!

Posted 2010. July 04. - 18:44

Gondolkozom mibe köthetnék bele, de igazából nem sok minden van.
Hát, az egyetlen, hogy a rövidtáv beragadt a Salamon-toronynál. Ez lehet az én hibám is, hogy nem álltam a rajtnál elõre, vagy a többieké, hogy elémálltak mikor nem bírnak feltekerni.

Posted 2010. July 04. - 18:43

Szerintem is fasza volt, egész apróságokba lehet csak belekötni, de azok meg az új útvonalból adódó kényszermegoldások voltak (túl hamar ráfutottunk a közép/hosszú végére, szembe forgalom a Mester-rét után). Amúgy soha rosszabbat.
Posted 2010. July 04. - 18:38

nekem nem tetszett kimondottan ez a verseny.váltóm szarakodott,csak kis és nagy tányért tudtam használni.lefeléken meg mindíg beragadtam másik mögé,aztán meg nem tudtam rendesen lefelé menni...hát ez van,majd a bükkön;)