Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Milyen idõt kell nyomni , hogy a hosszú na csapjon hátba? (középtáv)

norbonc

norbonc

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Köszi:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

A Buda maraton és a Duna maraton rövid távjai közül melyik a lájtosabb?
Kezdõ vagyok.Csak szeretnám tudni,hogy nagyjából mire számítsak.:)

Elõre is köszönöm.

a dunáé
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

norbonc

norbonc

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
A Buda maraton és a Duna maraton rövid távjai közül melyik a lájtosabb?
Kezdõ vagyok.Csak szeretnám tudni,hogy nagyjából mire számítsak.:)

Elõre is köszönöm.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hosszút megyek. Azért van esélyem utolérni (mondjuk jobban belegondolva nem sok). Idegen terepen én is vigyázok nagyon, csak ha megy elõttem valaki, aki ismeri a terepet, akkor engedem neki.

Akkor nem félek, hogy utolérsz. Ha a fejlõdési ütememet meg tudom tartani - a sérülések ellenére is - nem fog hátba csapni a hosszútáv.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Gondolom te is középtávot mész. Akkor meg esélytelen vagyok veled szemben. Meg szerintem lefelé is jobban mész, mert én már csak óvatos duhaj vagyok, az ismert, múltbéli történések miatt.

Hosszút megyek. Azért van esélyem utolérni (mondjuk jobban belegondolva nem sok). Idegen terepen én is vigyázok nagyon, csak ha megy elõttem valaki, aki ismeri a terepet, akkor engedem neki.

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Köszi. Akkor bátran nekivágok racing ralph-fal vagy mégsem. :)
Most olvasom, hogy te is jössz. Az utolsó lejtõn, ha majd valaki végig mögötted lesz, az én leszek. :D :D

Gondolom te is középtávot mész. Akkor meg esélytelen vagyok veled szemben. Meg szerintem lefelé is jobban mész, mert én már csak óvatos duhaj vagyok, az ismert, múltbéli történések miatt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Esett, majd el is állt. Közel se volt olyan, és annyi csapadék, mint az ismerõsök híradásai szerint Budapesten. Elverte a port, amibõl holnap délelõttre megint lehet, hacsak nem esik még egy kicsi. A pálya állapotán egyébként semmit nem változtatott.:D

Köszi. Akkor bátran nekivágok racing ralph-fal vagy mégsem. :)
Most olvasom, hogy te is jössz. Az utolsó lejtõn, ha majd valaki végig mögötted lesz, az én leszek. :D :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Az nem baj, legalább mindenki leírhatja, hogy milyen keményen végignyomta :D

a fotósok meg kitörlik az összes fényképét :D:D

Nemár! Létezik, hogy van köztük olyan kötsög, aki nehezen tolerálja a nagyképû, lenézõ, cinikus hozzászólásokat? Hogy mik vannak!:D:D
Pedig már majdnem megváltoztattam a véleményemet Rólad! Végül is nem muszáj haveroknak lennünk. További sportsikereket!

mrdc

mrdc

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Esett, majd el is állt. Közel se volt olyan, és annyi csapadék, mint az ismerõsök híradásai szerint Budapesten. Elverte a port, amibõl holnap délelõttre megint lehet, hacsak nem esik még egy kicsi. A pálya állapotán egyébként semmit nem változtatott.:D

Már nem lehet rontani rajta? :):)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Akkor szólj, ha esik. :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Hogy lesz a rajt? Úgy mint tavaly? Ráengedik a középtáv végére a rövidtáv elejét? Vagy úgy, mint Szilváson(egész normálisan)... vagyis: aki akar elõre áll, aki meg nem, az meg hátrébb.

hát az nagyon nem jó ám. legutóbb Balaton Bike Festen volt ilyen... nem gyõztem kerülgetni a hátizsákosokat...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Bazzzzz:))) Betyárok....:)

Amúgy itt (Budafok) kb.fél órája nagyon durván szakad:)
Most csendesedik.

A 12. ker-ben is esett egy jó kiadós esõ. Vagyis inkább zivatar...
A keró legyen veletek!

norbonc

norbonc

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

Aki nem ér fel 45 perc alatt Papp-rétre, azt karikás ostorral zavarják vissza az aszfalton a betyárok... :D

(nem hiszem hogy van, az elég nagy ostobaság lenne...) :)

Bazzzzz:))) Betyárok....:)

Amúgy itt (Budafok) kb.fél órája nagyon durván szakad:)
Most csendesedik.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

És van ruhatár a helyszínen, vagy amit hozok, azt tovább is kell vinnem a versenyen..? Köszi!

Ez nem színház. Abban mész amiben jössz, vagy felakasztod egy szatyorban a fára. ;)
Keress egy ismerõst, akinek van kocsija vagy a kempingben haverkodj össze valakivel.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

Én nem találtam meg az infót...:)

Rövid távon is van szintidõ?

Aki nem ér fel 45 perc alatt Papp-rétre, azt karikás ostorral zavarják vissza az aszfalton a betyárok... :D

(nem hiszem hogy van, az elég nagy ostobaság lenne...) :)

norbonc

norbonc

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

Sziasztok!
Meg tudja nekem vki mondani, hogy van-e szintidõ a hosszú távon? A honlapon csak a rövid- és középtávra találtam ilyen információt...
És van ruhatár a helyszínen, vagy amit hozok, azt tovább is kell vinnem a versenyen..?
Köszi!

Én nem találtam meg az infót...:)

Rövid távon is van szintidõ?

tmarci03

tmarci03

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!
Meg tudja nekem vki mondani, hogy van-e szintidõ a hosszú távon? A honlapon csak a rövid- és középtávra találtam ilyen információt...
És van ruhatár a helyszínen, vagy amit hozok, azt tovább is kell vinnem a versenyen..?
Köszi!

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
nagyon köszönöm

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

tudja valaki, hol található hosszútáv szinttérkép? mármint a sportaktivon szereplõnél nagyobb méretû.
köszi

Itt van a tavaly elõtti, elméletileg a pálya nem változott: http://bringabuzi.fr...fejjelle_er.JPG