Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Merevfarú vagy összteleszkópos?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
276 hozzászólás a témában

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás

kedves gyerekek!

300.000-ig össztelósat keregélek, csak újat!

mit ajánlotok?

Szia!

Használt, de még garanciális 2007es FSR XC L-es méretben nem érdekel?
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ja nem írtam, túrázáshoz, meg maratonra kellene

Ha jó a méret, akkor pl ez: http://speed-way.hu/...D=116&katID=329

A sebesség mindent megold.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
ja nem írtam, túrázáshoz, meg maratonra kellene

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
bighit fsr, dhx 4el van 240 ezerért

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
kedves gyerekek!

300.000-ig össztelósat keregélek, csak újat!

mit ajánlotok?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

tegnapi börzsönyi túrán erdõben csapatáskor nagyon jól bírt jönni a fully váz, meg a 13 ill. 10 centi rugóút. merevvel ott elég szar lett volna.

Igen, tény, hogy ahol merevvel alig lehet menni, mert annyira ráz, ott nem nagy élvezet.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
tegnapi börzsönyi túrán erdõben csapatáskor nagyon jól bírt jönni a fully váz, meg a 13 ill. 10 centi rugóút. merevvel ott elég szar lett volna.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

30-nál? Én ilyen sebességnél szoktam aludni. :)

Repülõn én 900 km/h-nál is igen jókat alszom, de mikor mûrepülõvel dugóhúzóba pörögtünk lefelé szerintem kb. 100-al, vagy mikor szabadestem 200-al, na akkor azért mégsem akartam elaludni :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hmmm.. én kizárólag merev gépekkel toltam eddig, még telóm sem volt soha. (bár a héten elgondolkodtam egynek a beszerzésén). Én nagyon élvezem a tekerést így is.

Régebben próbálgattam egy krossz motorral csapatni az erdõben, de azzal is pont az volt a bajom, hogy 50-nél még nagyon stabil a szar erdei úton, éppen ezért nem is tûnt különösebben gyorsnak, viszont ha perec akkor 50-el perec.

Inkább maradtam a bringánál, mert az már 30-nál fosatós meg élvezetes tud lenni :)

Valahogy ezzel a párhuzammal tudnám összefoglalni, hogy én miért nem vennék össztelósat, de azért ne kövezzettek meg, ha szerintetek ez hülyeség :)

30-nál? Én ilyen sebességnél szoktam aludni. :)

A sebesség mindent megold.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

csakis fully.Ha merevvel lehetne csak tekerni ezután,szerintem abbahagynám a montizást.

Hmmm.. én kizárólag merev gépekkel toltam eddig, még telóm sem volt soha. (bár a héten elgondolkodtam egynek a beszerzésén). Én nagyon élvezem a tekerést így is.

Régebben próbálgattam egy krossz motorral csapatni az erdõben, de azzal is pont az volt a bajom, hogy 50-nél még nagyon stabil a szar erdei úton, éppen ezért nem is tûnt különösebben gyorsnak, viszont ha perec akkor 50-el perec.

Inkább maradtam a bringánál, mert az már 30-nál fosatós meg élvezetes tud lenni :)

Valahogy ezzel a párhuzammal tudnám összefoglalni, hogy én miért nem vennék össztelósat, de azért ne kövezzettek meg, ha szerintetek ez hülyeség :)

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás

csakis fully.Ha merevvel lehetne csak tekerni ezután,szerintem abbahagynám a montizást.

háát nem t'om szerintem itthon majdhogynem fölösleges fully-val nyomni, ez itthon csupán kényelmi szempont, az alpokban már nagyon nem mindegy...ha meg abbahagynád a montizást csak mert merevvel kéne tekerni...nem mondok semmit...

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Közben mire facán megszoktam az Excavadereket és lefele is hangrobbanás határán mentem, 2,25NN-re váltottam; igaz, rohad butilos belsõvel most mert nem akarok hetente 2-3× pumpálni.

Itt még azt kell megszoknom hogy oldalra jobban csúszik (fõleg a segge) mint excavederrel de azt veszem észre hogy vagy a kollegák tunyulnak vagy fejlõdök, vagy mindkettõ.

HFS-t is meghajtottam párszor (idõt nem mértem), marha jó vele menni 1-1 kis kört mert tetszik a faca merev feeling meg ahogy a BB5ösök harapnak a skarebbel(pláne hogy nagyobb a sebességérzet), de bohóckodós kedvemet leszámítva normális menetnél még sose akartam inkább a HFS-t kitolni.

Új 'versenyzõk' nem élesztik fel a topikot? :D

A janihegyi 'kompér-t' Buda után nem toljuk le? :) Gondolom elsején ráértek ti is :) (tekerési igényemet annyi úgyse fogja kielégíteni, pláne ha megint csak 60-70%át menjük az ígértnek :D)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
theznek igaza van!! :-)))

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
be akartam szerezni egy eros fenyu fejlampat, de lehet hogy inkabb egy fullyt veszek

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ismeretlen terepen sötétben néha a messzelátó fokozattal sem veszek észre mindent idõben :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ki kell nyitni a szemed;)

szeretem a merevfarúm!!!:);) megy, mint az atom... ha tekerem..:D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Meg a mostani fényviszonyok között soxor jól jön hogy a fully 'megbocsátóbb' :D

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.335 hozzászólás
ja, meg még az jutott eszembe, hogy így télen, hidegben jobb a fully. mert kényelmesebb, kevesebbet kell rajta mozogni, valahogy késõbb kezdek fázni. :D :D :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hehe, jah!