Szia!kedves gyerekek!
300.000-ig össztelósat keregélek, csak újat!
mit ajánlotok?
Használt, de még garanciális 2007es FSR XC L-es méretben nem érdekel?
Szia!kedves gyerekek!
300.000-ig össztelósat keregélek, csak újat!
mit ajánlotok?
ja nem írtam, túrázáshoz, meg maratonra kellene
A sebesség mindent megold.
tegnapi börzsönyi túrán erdõben csapatáskor nagyon jól bírt jönni a fully váz, meg a 13 ill. 10 centi rugóút. merevvel ott elég szar lett volna.
30-nál? Én ilyen sebességnél szoktam aludni.
Hmmm.. én kizárólag merev gépekkel toltam eddig, még telóm sem volt soha. (bár a héten elgondolkodtam egynek a beszerzésén). Én nagyon élvezem a tekerést így is.
Régebben próbálgattam egy krossz motorral csapatni az erdõben, de azzal is pont az volt a bajom, hogy 50-nél még nagyon stabil a szar erdei úton, éppen ezért nem is tûnt különösebben gyorsnak, viszont ha perec akkor 50-el perec.
Inkább maradtam a bringánál, mert az már 30-nál fosatós meg élvezetes tud lenni
Valahogy ezzel a párhuzammal tudnám összefoglalni, hogy én miért nem vennék össztelósat, de azért ne kövezzettek meg, ha szerintetek ez hülyeség
A sebesség mindent megold.
csakis fully.Ha merevvel lehetne csak tekerni ezután,szerintem abbahagynám a montizást.
csakis fully.Ha merevvel lehetne csak tekerni ezután,szerintem abbahagynám a montizást.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám