Jelentkezz be Regisztrálj
Problémás apróhirdetések
Írta 2011. december 15. - 17:49
Azt ígérte így tesz. Meglátjuk.
Mindenesetre a hirdetéseit eltüntettem.
Írta 2011. december 15. - 14:14
Azért ha megnézed az a szõnyeg még mindig ott van :-)
Makulátlan Merida Transmission Manitou-val « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Scott fully MANITOU taggal! « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Írta 2011. december 15. - 00:31
http://apro.bikemag....j-l-d11938.html
Írta 2011. december 10. - 02:13
Nem látom most én sem. Másik névvel volt fent, de azt sem találom most. Lehet olvassa a fórumot.....
Én úgy vettem ki (a kacsintós szmájliból), hogy kempelen dobálta le a site-ról a hírdetését, de ha nincs igazam, és olvassa a fórumot, akkor így járt.
Írta 2011. december 09. - 20:08
Írta 2011. december 08. - 19:24
Jól látom, hogy mumyair barátunk ismét árulja a kiváló portékáit!?
HIBÁTLAN, KACMENTES MERIDA FULLY!!! « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Nem találom, hol láttad? Nincs ilyen oldal;-))
Írta 2011. december 07. - 23:08
HIBÁTLAN, KACMENTES MERIDA FULLY!!! « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Írta 2011. december 07. - 21:25
Csak egy álom de nagyon gáz
Írta 2011. december 07. - 13:02
most megint visszakerült a váz, de megint más a hirdetõ neve.
Akkor megint ki kellene dobni a moderátoroknak. Kissé idegesítõ a tag, hogy ennyire gerinctelen. IP ban, vagy valami?
Írta 2011. december 05. - 10:04
Kedvencünk, "mumyair" visszatért, és még azóta is, árulja a problémás dolgait. A gond az, hogyha jó lenne, akkor lehet nem kellene állandóan fake néven hírdetnie, nem? Az meg minimum, hogy tegyen fel másik képet, de ugyanazt használja.
***Hibátlan MERIDA TransMission Manitou taggal*** « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
most megint visszakerült a váz, de megint más a hirdetõ neve.
Írta 2011. december 04. - 18:39
Ezzel a Speci vázzal már volt valakinek nagyon rossz tapasztalata. Az visszakerült egyébként az eladóhoz, hogy megint hirdeti?
Lehet visszavette, egy kis "ráhatás" segítségével, nemtudom, de arra emlékszem, hogy ebben a vázban amit árul, a forgáspontok kuka, és kb a tag minimum nagygenerálos állapotú...
Majd az illetékes modderek remélhetõleg intézkednek. A gond csak annyi, hogy nem hiszem, hogy megunja a dolgot.
Írta 2011. december 03. - 15:57
Írta 2011. december 03. - 10:56
Kedvencünk, "mumyair" visszatért, és még azóta is, árulja a problémás dolgait. A gond az, hogyha jó lenne, akkor lehet nem kellene állandóan fake néven hírdetnie, nem? Az meg minimum, hogy tegyen fel másik képet, de ugyanazt használja.
***Hibátlan MERIDA TransMission Manitou taggal*** « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Dupla REG. Ugyanaz a telefonszám...
DT 340 agypár! Hibátlan! « kerék « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása
Írta 2011. december 03. - 02:19
Írta 2011. november 30. - 13:40
Ennek ellenére a telefont sem akarja felvenni,de érdekes módon mikor még nem volt nyélbe ütve az üzlet,minden hívásra reagált.Egyszer az édesanyja számáról hívott,a telefon elmentette,már nála is érdeklõdtem,azt mondta szól a fiának.Nem arról a kb 1500 forintról van szó leginkább,hanem arról,hogy hülyének néz,és hogy szavahihetetlen gerinctelen ember.Majd felhívom ismét a szülõt,gratulálok a kiváló nevelésnek...talán majd kezet is rázhatok egyszer vele....Egy személyes találkozó után nem ezt várom el,lényegében meglopott 1500 forinttal,mert én úgy adtam oda az árát,hogy a küllõanyák árát is a kezébe adtam.Legközelebb gondolja meg az illetõ aki vásárolni akar tõle,hogy megéri e?!
Írta 2011. november 30. - 11:05
Írta 2011. november 07. - 09:10
Már egyszer jeleztem a dupla regisztrációt, de még mindig él mindkét felhasználóneve:liebling
Specialized EPIC Marathon - FOX « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
mumyair
IRON HORSE - FOX « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Mumy mumifikálódott.
Írta 2011. november 06. - 12:25
liebling
Specialized EPIC Marathon - FOX « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
mumyair
IRON HORSE - FOX « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Írta 2011. november 06. - 02:37
Eladó új országúti cipõ « cipõ / zokni / kamásli « RUHÁZAT « Kategóriák tallózása
A srác vagy 20-30 hirdetést tolt fel Név:
Nem aprózta:-)) Huss...