Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Problémás apróhirdetések

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1027 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A másik fele... :) (nem csak nekem szúrja a szemem)
Legalább annyi esze lehetne Német László úrnak, hogy ne ugyanazzal a mail címmel és névvel csináljon újabb reg-et, mint amivel a "design" szolgáltatását próbálja meg eladni. Arról már nem is beszélve, hogy hamis az összes ruha.

Infó a hirdetõrõl « Boltok

1ft-ot megér, nem? :)

A sebesség mindent megold.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
A másik fele... :) (nem csak nekem szúrja a szemem)
Legalább annyi esze lehetne Német László úrnak, hogy ne ugyanazzal a mail címmel és névvel csináljon újabb reg-et, mint amivel a "design" szolgáltatását próbálja meg eladni. Arról már nem is beszélve, hogy hamis az összes ruha.

Infó a hirdetõrõl « Boltok

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Nyílván nagyon sokan tisztában vagytok/unk vele (nem is azokhoz szólok) azzal, hogy milyen szinten tele van az apró fake, azaz kamu oakley szmüvegekkel. Tisztielet a kivételnek, pl koxx hírdetéseinek, õ sok oakley-s körbõl ismerhetõ, de az ilyenektõl felforr az agyvizem:

http://apro.bikemag....ite-l41958.html

Nyomatékosan megkérek mindenkit, óvatosan vásárolgassanak, mert kicsit nyomaszt, hogy az ilyen emberek így szedik meg magukat.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
...csak mert nincs egyedi szõnyegük? :D

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.025 hozzászólás
nahát!

Sram X9 váltószett « váltás « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása
Avid Elixir CR « fék / tárcsa « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

mfreegab

mfreegab
  • fórumtag
  • 0 hozzászólás

...leszedve...

...visszatért...

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
...leszedve...

mfreegab

mfreegab
  • fórumtag
  • 0 hozzászólás
Hirdetés rossz helyen...Személy szerint Engem nagyon idegesít. Ráadásul 95% hogy hamisítványok...

http://apro.bikemag....van-l38810.html

:(

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

mire linkelni akartam behalt a bikemag apró oldal. majd holnap jön a link.

Cube Stereo 2011 ÚJ! « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

ez az

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

szerintetek ez 2011-es váz? nem inkább a 2010-es stereo rx? nagyon úgy tûnik...

mire linkelni akartam behalt a bikemag apró oldal. majd holnap jön a link.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
szerintetek ez 2011-es váz? nem inkább a 2010-es stereo rx? nagyon úgy tûnik...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Egyszerû a megoldás bár néha macerás mindent csak személyesen adok ill. veszek így nincs reklama oda -vissza.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

siletto

siletto

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Sziasztok!
Azért írok, mint az elõttem lévõ.û
Az még benne van, hogy mondjuk veszel egy régebbi kerékszettet, és van benne pici nyolcas, pedig patentnek, újnak lett hirdetve.
De mivan, ha mondjuk egy Equalizer helyett egy nóném acélfelni van a csomagban?
Vagy mi van, ha mondjuk ez egy 100000Ft feletti értékû cuccnál van?
Az már felbírja húzni egyesek agyát

breeze

breeze

vendég

• fórumtag
  • 149 hozzászólás
BikePedia - 2009 Trek 8000 Complete Bicycle
Nem szép dolog, fõleg egy "kereskedõnek" 2010-esnek hirdetni egy 2009-es bicajt.
Nem hiteles és nem elegáns.
18,5col TREK 8000 series / REBA / XT-SLX alkalmi 250ezerért « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
;) breeze :mad:

drrdzsi

drrdzsi

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Azt vettem észre, hogy a trader90 nevü hírdetõ legalább két naponta újra felrakja a hírdetéseit, hogy a sor elejére kerülhessen! Ezt sem nekem, sem a többi hírdetõnek nem engedi meg a szabályzat!

TREK Y33 OCLV « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

Nakamura full STX Special Edition « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

andraspeter7

andraspeter7

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
ááááá sajnos nincs,de ha minden igaz akkor sikerült megoldanunk!
de nagyon köszi a segítséget

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Adásvételi van?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

andraspeter7

andraspeter7

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
csáó!az lenne a kérdésem hogy mi a teendõ akkor ha az aprón vettem egy teleszkópot,és az elõzetes megbeszélések és egyeztetések ellenére a teleszkópon egy összegányolt hegesztés van?
itt elsõsorban arra lennék kiváncsi hogy milyen jogok illetnek meg,tehát én reklamálhatok érte jogosan?azzal tisztában vagyok hogy törlitek a felhasználót stb. tehát nem erre keresem a válasz!

elõre is köszönöm a segítséget,szép napot mindenkinek!

gabor4848

gabor4848
  • fórumtag
  • 0 hozzászólás
Nekem az a problémám hogy amikor apróhirdetést raknék fel akkor a termék leirása mezõ hiányzik vagy nem tudom átirni azt a 3000 v. mit. így meg nem engedi felrakjam.

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás
Sziasztok,

Ez most jött az admin fiókra, megosztom veletek:

Tisztelt bikemag!

Egy internetes átverés veszélyére szeretném felhívni a figyelmüket hátha ezzel megelõzhetõ jóhiszemû hirdetõk megkárosítása.

A tegnapi napon a Bikemag apróhirdetések DH/FR váz szekcióban feladtam egy hirdetést, ahol is a vázamat kínálom eladásra. Rövidesen jött is egy email melyben egy bizonyos Natasha Penny az USA ból vásárlási szándékát jelezte, hogy 800 euróért megvenné a vázat és azonnal fizet akár banki átutalással akár Paypal al, ha elpotsázom a lányának Dél Afrikába Preoria ba. A levél gyanús volt hiszen egy Amerikai ember mit keres egy magyar oldalon ami magyar hirdetéseket tartalmaz, válaszomban jeleztem hogy nem postázok csak személyes átvétel lehetséges. Erre Mrs Penny válaszában felhívta a figyelmemet, hogy a szállítás nem drága és zökkenõmentes Magyarországról Dél Afrikába õ azonnal fizet csak adjam meg a Paypalom, vagy a banki adataimat, a felbukkanó érdeklõdõknek már mondjam azt hogy elkelt a váz mert a lányának égetõ szüksége van erre a vázra Pretoiában. Most már hajtott a kíváncsiság hogy meddig megy el Natasha, megadtam a paypal felhasználónevem hogy amennyiben megérkezik a 800
euro postázom a vázat. Rövidesen jött is az email a jól ismert Service@Intl.paypal.com címrõl, melyben az áll hogy 800eurot küldött nekem Mrs Natasha Penny. Majd rögtön még egy mail amiben közli a paypal ,hogy a 800euro összeget akkor töltik a számlámra amikor követési számmal igazolom hogy felardam a mellékelt címre a vázat. A paypal ba bejelentkezve azt tapasztaltam hogy semmilyen figyelmeztetés nincs hogy bárki pénzt küldött volna nekem. Az email részleteit megnézve látszik hogy a Service@Intl.paypal.com csak egy alias a valódi küldõ pay-palonlinehelp@officeemail.net innen válik egyértelmûvé a csalás. A levelet a spoof@paypal.com ra továbbítva visszajeleztek hogy egyértelmû csalóról van szó és hogy dolgoznak az eset felderítésén.
A levél részleteit a googlebe beírva találtam egy szlovák fórumot ahol egy hirdteõ szintén összefutott Mrs Natasha Penny vel aki majdnem betûre pontosan ugyanazt az ajánlatot tette neki mint nekem azzal a különbséggel hogy neki 1000 eurot kínált. Az eset nagyjából ennyi, a lényeg az hogy senki ne dõljön be a kínált magas összegnek mert Mrs Penny és a hozzá hasonlók csalók akik azon túl hogy nem fizet a termékért még az eladóval fizettetné ki a posta költséget is Dél Afrikába. Fontos hogy a Paypal tól érkezõ leveleknél nézzük még a részleteket hogy tényleg @paypal.com ról küldték e nem pedig egy mail aliast használtak.

Tisztelettel: XY Krisztián

Óvakodjatok a csalóktól!