Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Problémás apróhirdetések

- - - - -

• Please log in to reply
1027 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ezért veszek használt dolgokat kizárólag személyesen.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Akitõl én vettem két kereket olyan "korrekt" volt hogy amikor írtam neki hogy milyen hibákat találtam úgy tett mintha a föld nyelte volna el.

Hirdetés: Shimano XT agyakra fûzõtt Ritchey felnis retro kerékszett. Szépen fut nyolcas mentes. A képen eredeti nagyon szép állapotú gyorszárakkal.
Megrendeltem retro kerékszettnek. Állította hogy nagyon sok GT je van szart nem küld mert õ is gyûjtõ valahol debrecen környékén él. :)
Megjött az árú majd kiderült hogy: -hátsófelni felütve javíthatatlan
-hátsókerék küllõi lánc által összegyûrve
-elsõ agyban a kónuszok berágva (töréshatáron, Shimano HB-M 738 agy erõsített tengellyel kónusz darabja 1500 Ft)
-két egymástól eltérõ gyorszár amibõl az egyik ugyan XT de egy merõ karc.
Legalább szólt volna akkor elõre hogy amúgy majd még rá kell költened ám egy csomót te pöcs, de semmi.
Azóta hirdetett megint de már nem mertem tõle venni semmit.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Keresd meg az eredeti tulajt.Ha kézbesítõ volt,akkor gondolom ismeri.De szerintem ezt be kell nyelned,használt vázat vettél,sajna ilyenkor meg kell nézned alaposan mielõtt megveszed

Echo

Echo

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Beszéltem a sráccal, õ csak amolyan kézbesítõ volt, nem az õ hibája, hanem az eredeti tulajé, szóval õ mégis megbízható lehet. Törvényileg nincs semmiféle lehetõség ilyen esetekre?

Echo

Echo

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
"GYÖNYÖRÛ ÁLLAPOTÚ MERIDA AM 800-D VÁZ FOX RPL (213 g) TAGGAL. NAGYON MEGKÍMÉLT, RENDKÍVÜL KEVESET HASZNÁLT, TÖKÉLETES FORGÁSPONTOKKAL. JÁR HOZZÁ FEJCSAPÁGY, NYEREGCSÕ és NYEREGBILINCS."

Az adott szöveggel szereplõ hirdetés alapján vettem meg a vázat. Hazahozva atomjaira bontottam, és bizony némiképp felháborít a következõ néhány tény:
- összes forgáspont lenullázva -> csapágyak cseréje 3500Ft
- tagban a hasított mûanyag gyûrûk szintén lenullázva, odaút csillapítás nem jó -> full generál 12000Ft
- bal láncvilla behorpadva -> itt csak "kissé" mérges lettem, mit tudok csinálni
- kormánycsapágy használhatatlan -> új 5000Ft

Õt javaslom hanyagoljátok, ha netán valamit vennétek.
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró

Lehet ilyen esetben bármit tenni? Gyanítom hogy sajnos nem...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

ha utánvétezel akkor az eladó van veszélyben nem? nekem jött már vissza utánvétesem, mert nem vették át....azóta csak az utaláshoz ragaszkodom...
szerintem a komoly emberekkel dûlõre lehet jutni egyébként....

hasonlót nyaltam be én is egyébként.
elõreutalták nekem, feladtam ajánlottan, egy hét alatt nem ért oda, ajánlott blankettát nem találtam... nah, ezt kimagyarázni... aztán pár nap múlva visszajött a csomag, mert rossz címet -vagyis irányítószámot- adott meg a vevõ :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
ha utánvétezel akkor az eladó van veszélyben nem? nekem jött már vissza utánvétesem, mert nem vették át....azóta csak az utaláshoz ragaszkodom...
szerintem a komoly emberekkel dûlõre lehet jutni egyébként....
Sei, soku Si.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

én is ismerem, nem hinném, hogy le akarna húzni.
nem ér annyit a becsülete, hogy ilyennel lejárassa magát.

de az ajánlott küldés elhagyása mindkettõtök lúzersége...

Az ajánlott küldés sem jó sok mindenre mivel a posta ha elvész a csomag vagy a levél azt hiszem a feladás díjának kilenc vagy tizenötszörösét fizeti meg( a posta üzletszabályzatában ott van részletesen el lehet olvasni a neten vagy a postákon), a megoldás az érték biztosított csomag vagy az érték levél na azt lekövetik pontosan. Olyan elektronikus kapukat szereltünk a postákra amik minden ilyen csomagot rögzítenek mikor lépett be illetve ki ( természetesen ez csak a nagyobb postákon van , de a kicsiken is le van papírozva minden ki mikor vette át és ha mégis eltûnik akkor ki fizetik a bitósítási értéket.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Úgy néz ki megoldódik a dolog. Visszavonom azt, hogy nem hajlandó együttmûködésre. Meg tudjuk beszélni.

én is ismerem, nem hinném, hogy le akarna húzni.
nem ér annyit a becsülete, hogy ilyennel lejárassa magát.

de az ajánlott küldés elhagyása mindkettõtök lúzersége...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

2=3

2=3

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Úgy néz ki megoldódik a dolog. Visszavonom azt, hogy nem hajlandó együttmûködésre. Meg tudjuk beszélni.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nem tudnak ugyanis attól kezdve hogy bekerül a Postára semmilyen nyilvántartásba nem kerül.
Elég sokat dolgozom postákon sûrün van olyan hogy arrébb rakunk egy öltözõ vagy egyéb szekrényt és egy csomó sima levél hullik ki mögüle.Amikor kiürítik a ládát utána bent szét osztályozzák hogy hova megy de ha ne adj isten egy el esik a földre és nem veszik észre akkor annak annyi. Ugyan ez van a másik végén is semmilyen nyomon követés sincs a normál díjazású levélnél.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Nekem azt mondta a múltkor egy postai dolgozó, hogy annak is utána lehet nézni, ha nagyon akarnak, amit nem ajánlva adtak fel...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Perelheted ill követelheted a pénzed hiszen te tudod igazolni hogy utaltál õ pedig nem hogy átvetted az ellenértékét 50000ft-ot nem hagynék veszni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Persze. Elõreutalással kifizettem az alkatrész árát, ami aztán nem érkezett meg hozzám. Levélként adta fel, még csak nem is ajánlott küldeményként. A pénzt megkapta, én az árut nem. Nyoma nincsen a posta rendszerében egyáltalán. Az sem biztos, hogy fel lett adva ahogy az sem, hogy a postás kézbesítette. Állítólag beszélt a kézbesítõpostással, de nekem már nem volt hajlandó elárulni az elérhetõségét. Egyáltalán, semmilyen kompromisszumra nem hajlandó, a pénzemet benyelte, nekem pedig nincsen alkatrészem. Most már abban sem vagyok biztos, hogy feladta. Ami tanulság, hogy senkinek nem utalok elõre, nehogy megint egy ilyen csalóba fussak. Pedig ahogy nézem ismert srác, bicajoskörökben mindenképpen. A másik amit nem értek, hogy ki az az elmebeteg, aki egy képeslapon kívül bármit is képes feladni ajánlás és értéknyilvánítás nélkül?

Személyesen ismerem. Biztos feladta, de tényleg hihetetlenül hülye ha nem legalább ajánlottként adta fel.
Eddig összesen egy párszáz forintos alkatrészt adtam fel sima levélként a vevõ kérésére, persze eltûnt (hála a postának). Innentõl már én is csak úgy küldök bármit, hogy legyen nyoma.

A sebesség mindent megold.

2=3

2=3

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Persze. Elõreutalással kifizettem az alkatrész árát, ami aztán nem érkezett meg hozzám. Levélként adta fel, még csak nem is ajánlott küldeményként. A pénzt megkapta, én az árut nem. Nyoma nincsen a posta rendszerében egyáltalán. Az sem biztos, hogy fel lett adva ahogy az sem, hogy a postás kézbesítette. Állítólag beszélt a kézbesítõpostással, de nekem már nem volt hajlandó elárulni az elérhetõségét. Egyáltalán, semmilyen kompromisszumra nem hajlandó, a pénzemet benyelte, nekem pedig nincsen alkatrészem. Most már abban sem vagyok biztos, hogy feladta. Ami tanulság, hogy senkinek nem utalok elõre, nehogy megint egy ilyen csalóba fussak. Pedig ahogy nézem ismert srác, bicajoskörökben mindenképpen. A másik amit nem értek, hogy ki az az elmebeteg, aki egy képeslapon kívül bármit is képes feladni ajánlás és értéknyilvánítás nélkül?

gellert12

gellert12

vendég

• fórumtag
  • 127 posts

csak annyit szeretnék mondani, hogy engem az adamg néven futó hirdetõ elég csúnyán átvágott (50000ft).
Szokott hirdetni folyamatosan, bele lehet futni. nem egy korrekt ember
a link a profiljához:

Szia, megkérdezhetem hogy ez hogyan történt?
Neha osszeszavakat a keverem

2=3

2=3

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
csak annyit szeretnék mondani, hogy engem az adamg néven futó hirdetõ elég csúnyán átvágott (50000ft).
Szokott hirdetni folyamatosan, bele lehet futni. nem egy korrekt ember
a link a profiljához:

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Mindaddig amíg nem nehezítik meg a regisztrációt, addig az ilyen elmebeteg, idióta pö..ök mindig érezni fognak egy erõs késztetést, hogy teleszemeteljék a hirdetési oldalt.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Rohadtul unatkozhat az ember!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: FURION FD1 elsõváltó