Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Problémás apróhirdetések
Indította
Lord_Leslie
, 2007. április 12. 23:28
Írta 2011. május 02. - 16:48
S-works Epic 2007 « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Eredeti design
"A bringa jó (vagy inkább kitûnõ) állapotban van, rendesen karbantartott."
Annyira, hogy a carbon váz is át lett festve, ki tudja miért...
Nem gond ez, de kicsit kellemetlen 650rugót kiadni egy javított bicajért...
Semmi közöm hozzá, csak nemrég az egyik ismerõsöm .aszták át így. Õ egy Epic vázat vett 170-ért AFR taggal ami történetesen nem mûködik.
Vehetett volna olcsóbban is, de úgy érezte ez azért annyi, mert jó.
A pécsi gyerekben lehetett volna annyi gerinc, hogy szól és azt mondja: Figyelj ez szar, de olcsóbban adom. Így most duplán fizeti a nem olcsó javítást...
Eredeti design
"A bringa jó (vagy inkább kitûnõ) állapotban van, rendesen karbantartott."
Annyira, hogy a carbon váz is át lett festve, ki tudja miért...
Nem gond ez, de kicsit kellemetlen 650rugót kiadni egy javított bicajért...
Semmi közöm hozzá, csak nemrég az egyik ismerõsöm .aszták át így. Õ egy Epic vázat vett 170-ért AFR taggal ami történetesen nem mûködik.
Vehetett volna olcsóbban is, de úgy érezte ez azért annyi, mert jó.
A pécsi gyerekben lehetett volna annyi gerinc, hogy szól és azt mondja: Figyelj ez szar, de olcsóbban adom. Így most duplán fizeti a nem olcsó javítást...
Írta 2011. április 16. - 20:22
Ez pedig marhanagy kamu. A lehajtható keret rész patentje a gyáriban fém, és nem fekete belülrõl, és fõleg nem mûanyag. A színen is látszik, hogy nem eredeti, a törlõkendõrõl, és a szemüveg tartó bag-rõl nem is beszélve.
Oakley Jawbone Livestrong Edition ÚJ « szemüveg « SISAK / SZEMÜVEG « Kategóriák tallózása
Oakley Jawbone Livestrong Edition ÚJ « szemüveg « SISAK / SZEMÜVEG « Kategóriák tallózása
Írta 2011. április 16. - 20:15
Azért ez nagyon kemény! :D
Aldi-s órát dupla áron árulni. Ehhez kell bõr, az tuti.
Bicikli kilométeróra « kilométeróra / computer « ÓRA / PULZUS / GPS « Kategóriák tallózása
Aldi-s órát dupla áron árulni. Ehhez kell bõr, az tuti.
Bicikli kilométeróra « kilométeróra / computer « ÓRA / PULZUS / GPS « Kategóriák tallózása
Írta 2011. április 04. - 00:14
Kérem a modit hogy helyezze át nekem a hirdetésem, mert 2 szer is megcsináltam a hirdetést de hiába. A megfelelõ helyet kiválasztom (sisak) és mégis az álláshirdetésnél köt ki.
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Uvex fullface sisak
Köszönöm.
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Uvex fullface sisak
Köszönöm.
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Írta 2011. március 31. - 07:44
Már megen
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. március 30. - 23:02
érdekes....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. március 27. - 01:53
Milyen nagyszerû, hogy az apróhírdetõ megint tele van fake oakley szemüvegekkel, fõként jawbone-nal.
Írta 2011. március 21. - 16:12
Durván téves, problémás hirdetés. Nem szlovákul hanem románul van.
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Írta 2011. március 18. - 16:14
Pegtop kollega a 990 Ft-os Lidlben kapható km órát akarja 3000-ért elboltolni.Szive joga.
Írta 2011. március 17. - 21:22
Valószínûleg igazatok van, de nagyjából mindegy, túlárazott, a marketingszöveg meg vicces.
Amúgy még néhány leplet lehúztok és már ingyen is odaadja (már 50-nél tart az ára és kötelezõ alkudni)
Amúgy még néhány leplet lehúztok és már ingyen is odaadja (már 50-nél tart az ára és kötelezõ alkudni)
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2011. március 17. - 09:20
A váz meg szerintem matricázott és újra van festve azért fénylik ennyire.
Ritchey vázakon szokott lenni anyagmegjelölés. Hol van?
Itt a környékünkön van egy használtcikkes.
Mindenféle szar szerinte névtelen vázról leszedi a matricákat és Schwinn meg Mongoose matricákat tesz rá.
Ritchey vázakon szokott lenni anyagmegjelölés. Hol van?
Itt a környékünkön van egy használtcikkes.
Mindenféle szar szerinte névtelen vázról leszedi a matricákat és Schwinn meg Mongoose matricákat tesz rá.
Írta 2011. március 17. - 09:17
Az a villa tuti nem Manitou!
1996 óta, a Mach-tól kezdve egy darab volt a két becsúszó a fékhíddal.
Elõtte meg csavaros volt, de nem így nézett ki.
Az valami RST lehet szerintem.
Esetleg RS.
1996 óta, a Mach-tól kezdve egy darab volt a két becsúszó a fékhíddal.
Elõtte meg csavaros volt, de nem így nézett ki.
Az valami RST lehet szerintem.
Esetleg RS.
Írta 2011. március 16. - 13:31
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: SÜRGÕS!!! Ritchey, Manitou, STX...
Az tuti nem Manitou teló. A fékhíd nem volt ilyen csavarokkal felfogatva.
A váz is nagyon gyanús, hogy nem Ritchey.
Persze lehet tévedek...
A villa egy kb. 15 éves RST, valami Mozo Comp vagy ilyesmi, átmatricázva.
Írta 2011. március 14. - 13:42
Én jártam úgy hogy pedált rendeltem és el volt repedve a tengelye.
Van az az eladó aki eltûnik, van aki tagadja, és van aki segítõkészen megoldja a helyzetet.
Szerencsére nekem az utolsó jutott (ami meg is lepett egy kicsit), aki korrekt módon felajánlott két lehetõséget:
avagy vagy visszaküldöm neki, vagy megegyeztünk egy értelmes árba (ennél döntöttem).
Innen is látszik hogy vannak korrekt jóravaló és tisztességes emberek.
Nagyobb összegnél viszont mindenképpen személyes átvétel a "biztosíték".
Van az az eladó aki eltûnik, van aki tagadja, és van aki segítõkészen megoldja a helyzetet.
Szerencsére nekem az utolsó jutott (ami meg is lepett egy kicsit), aki korrekt módon felajánlott két lehetõséget:
avagy vagy visszaküldöm neki, vagy megegyeztünk egy értelmes árba (ennél döntöttem).
Innen is látszik hogy vannak korrekt jóravaló és tisztességes emberek.
Nagyobb összegnél viszont mindenképpen személyes átvétel a "biztosíték".
Neha osszeszavakat a keverem
Írta 2011. március 14. - 11:34
Szerintem tévedsz. A Ritchey-nek is voltak ilyen vázai és a Manitou teló hídja is volt csavarokkal rögzítve (persze nem most, valamikor a 90-es évek közepén-végén).
Mindettõl függetlenül az eladó erõs túlzásokba esett, mert ez a bringa nem ér többet, mint amennyiért hirdeti....sõt.
A kormányszár-kormány kombináció meg egyenesen szörnyû (no meg a pedál sem illik hozzá).
Mindettõl függetlenül az eladó erõs túlzásokba esett, mert ez a bringa nem ér többet, mint amennyiért hirdeti....sõt.
A kormányszár-kormány kombináció meg egyenesen szörnyû (no meg a pedál sem illik hozzá).
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2011. március 14. - 11:14
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: SÜRGÕS!!! Ritchey, Manitou, STX...
Persze lehet tévedek...
Persze lehet tévedek...
Írta 2011. március 14. - 11:09
A kónusz hibát személyesen átvételnél se tudtam volna észre venni mert nem "rágott" (azt mondta az eladó hogy újra zsírozta ami igaz csak ugyan azokat a szétkopott kónuszokat rakta vissza bele).
Írta 2011. március 14. - 00:43
A helyben nem megállapítható hibákkal te sem tudsz mit kezdeni sajnos. Nekem is ez a bajom most. Ki gondolta pl, hogy egy éves tagban szét vannak küldve alkatrészek valahogy? Megmozgatni ott nem tudtam, így a csapágyazás sem derült ki. A kormánycsapágyat ha tanulmányozom egy kicsit, kiderülhetett volna, de sajnos nem is feltételeztem, hogy így pofára ejtenek. Naiv voltam valóban, de azt hiszem alapvetõ lenne, hogy nem verjük át a másikat a palánkon úgy, hogy alig tér magához a meglepetésektõl. Nem érem fel ép ésszel, mért kell ezt így csinálni. Wiloz kollega esete is "gyönyörû", és õ sem tud mit tenni, ami felháborító.