Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2325 hozzászólás a témában

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 hozzászólás
  • LocationBudapest
Talán nélkülem is rájöttetek, ha ketten (or more) mentek tesztelni, akkor tudtok bringát cserélni és lehet egymást fényképezni. Na OK, nehogy az legyen, hogy csak a szám jár, készítek majd pár(száz) képet mondjuk a börzsönyi north shore-ról. Annyira nem vagyok freeride megszállott, ezért remélem sokaknak tetszeni fog. Lesz benne kék ég, hegyek, erdõ, stb. nem csak ugrálás.

Gábor

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
A teszteknél igyekszünk minnél több érzést belevinni az akció képekbe, de amikor rajtunk van az érzés akkor senki nem áll meg fényképezni! :D
Nehéz ügy.
De majd igyekszünk. ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
pedig az pont nem volt fílinges képsorozat,kevés kép,ami sok helyet foglalt...

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 hozzászólás
  • LocationBudapest
OK, OK nem kell dupla oldalas kép de legalább valami legyen! Tök gáz amikor minden bringának le van fényképezve a jobb oldala a tesztben + néhány apró képecske és ennyi. Semmi action nincs a saját képeikben, ami utoljára jó volt (úgy értem megragadt valami belõle) az a Reb Bull Rampage.
Másra nem emlékszem. Kérem kapcsolja ki. ;D

Gábor

Liet

Liet

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Nem értem miért kellena egész oldalakat ellõni tájképfotókra. Elhiszem hogy szép meg nagyon klassz lehet annak aki ott bringázik de enyhe kifejezés azt mondani hogy meg sem közelíti azt az élményt mintha a saját szemeddel látnád. Én annyit vagyok kinn amennyit csak tudok. Ha látok egy szép képet kb 2 másodpercig nézem (de jó lenne ideis eljutni gondolom magamban) aztán lapozok. Személy szerint nem vágyom arra, hogy ezerrel nyomják az életérzést mert azt én is ismerem (ha meg nem szavakkal elég nehéz átadni).

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
alap feltétel a nyomdai minõségû képeknél: 300dpi felbontás, lehetõleg TIFF (a jpeg tömörítésnél elég sok adatot veszít)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
lenne egy kerdesem!

ha vki be akar kuldeni kepet nektek
akkor annak milyen felbontassal kene kineznie meg egyeb dologat nyomjatok man!
bitte.

mert mindenki itt nyomja, hogy nincs kep amikor meg ajanl vmit nagyon sokszor van, hogy ilyen csip-csup
meretu kis ......-ket raknak be.
gondolom nem art ha eles a kep (meg a hatterben is).
(mert idonkent ez sem sikerul)
n.o.s. ?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szasz'

Nme feltétlen kell dupla oldalon táj, vagy akció-táj fotó... Anno votla Leogangról cikk, ott egyperegy odlalas volt a fotó, és mennyivel állatabbul nézett ki a cikk...

Szvsz kompromisszummal, tehét egyperegyoldalas kép rajta a cikk egy része, sokat lehet javítani a néha elég zavarosan kicsi fotós cikkeken...
Nekem a tesztek nem jönnek be kissé mostanában... Totál elaprózott képek belezsúfolva a rizsába...
Tudom, hogy hely hiány... de ha tesztrõl van szó, akkor Én jól, alaposan megnézném a részleteket is...

csõváz és hátszél...
joghurt dupla oldalra!
PéeF votlam

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
plussz amíg egy újság nem áll betonbiztos anyagi lábakon addig nem hinném hogy annyira kifizetõdõ lenne...

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Pont ettõl vagyok ki a Bike-ban!
Szvsz felesleges a dupla oldal.
Mondom ha ilyet akarsz NG, és megkapod.

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
Így van!

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 hozzászólás
  • LocationBudapest
Olyan action képek kellenének dupla oldalon amiken a táj is látszik. Nem nehéz...

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás

...Szvsz ha jó a fotós, akkor átlag géppel is tud "elfogatható" minõségû fotókat csinálni... ::)

Még egy profi fotós is átlag géppel "csak" elfogadható képeket tud csinálni!! Ez van sajna!!

Rave_Ace: teljesen egyetértek!! Marhaság dupla oldalas tájfotókat berakni egy bringás magazinba!! Remélem, hogy nálunk ez nem fog bekövezkezni... :P

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
És akkor itt jön az ellenpélda.
Én személy szerint úúúútálom a németh Bike-ban azokat a kb 10-15 oldalnyi dupla képeket amin csak a táj van.
Ha ilyeneket akarok nézni megveszem a Nationel Geographic magazin és ott látok szép tájképeket.
Nem mondom, hogy nem rohadok meg az irigységtõl a teszteknél lévõ képeknél, de mi ezt tudjuk.
Gyakorolunk folyamatosan, és egyszer csak olyan lesz mint abban. ;D

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 hozzászólás
  • LocationBudapest
Van egy csomó action képem a Börzsönybõl csak a tavalyi digitgépemmel készült képeknek nincs helye a Bikemagben Majd idén már küldök képeket! Kár, hogy jobban szeretek bringázni mint fotózni :)

Gábor

http://vnet.hu/dhrbikes/b3.jpg

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Remélem a szekszárdi déhá képei tetszeni fognak mindenkinek! ;)
(nem én fotóztam)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Meg mit lehet még itt Mo-n fotózni?
Dh versenyekrõl van kép,mint ahogy maratonokról és XC rõl is,meg triálról+BMXrõl meg stbrõl is.
Túraképekkel lehetne még villogni,de sajnos nincsenek olyan izgalmas tájak hazánkban,h bárki figyelmét is felkeltené a kép.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
sajna a jó fotós/jó gép/olcsó/lelkes bringás kombó a legritkább esetben jön össze.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
MEg sztem ha jó a fotos nincs akkora nagy szemet szúró különbség egy kevesebbet tudop géppel és egy profibb géppel csinált kép között. Szombaton jelenik vagy mikor?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Azért azt tudni kell hogy a külföldi lapok fotóit kicsit más tecnikával gyártmányolják, mint kis hazánkban. Sajna itthon egy újság, aminek a példányszáma kb 10000 (csak sacc) :-\ nem engedheti meg magának hogy 100 ezreket költsön fotókra havonta, milliós masinákkal csinálják azokat profi fotósok.
A németeknél egy action fotóra ellõnek minimum 2 tekercs filmet sorozatban. Azokból aztán ki lehet válogatni a király fotót.

Szerintem mindegy lenne, hogy milyen masinériával csinálta a fotós a képet, _csak lennének képek_!!
Szvsz ha jó a fotós, akkor átlag géppel is tud "elfogatható" minõségû fotókat csinálni... ::)