Hát nekem nagy csalódást okozott az ehavi szám.
-A boritón feltüntetett 148 oldalból több, mint 40 oldal reklám, ha a féloldalasokat, meg az oldalak szélén lévõket is összeszámoljuk.
-Rengeteg a "befejezetlen" cikk... majd a következõ számban...
-Campagnolo nyeregcsövekrõl 5 oldal!? Nem hittem a szememnek, értékes oldalt visz el az egészestés fénykép néhány nyeregcsõrõl. Ezt komolyan gondoljátok? Már megbocsássatok, de ki nem szarja le, hogy 1985-ben milyen bemarás volt valamelyiken? Azt hittem, hogy még egy ilyen túlkapást nem kell elviselnem a gyorszárak után. Annyira unatkoztam hazafelé a vonaton, hogy még el is kezdtem olvasni, de annyira tömény unalom, hogy abbahagytam, pedig próbálkoztam!
-Úgy látszik cikket irni is egyre kevesebb kedvetek van. Iszonyat nagy, fölösleges képek veszik el a helyet, talán befért volna a helyükre, amit majd a következõ számban irtok le...
-A rég várt tárcsafékteszt.... néhány szubjektiv véleménynél azt hittem, hogy többet kierõltettek magatokból... Egy táblázat esetleg a fontosabb adatokról? Hm? Ja, majd a következõ számban...
-A cikkek izelítõi, meglepõ módon a cikkekben, kvázi szalagcimként vonzzák a tekinteteket... de hogy minek? Értékes hely...
Vannak azért pozitivumok is. Azokat nem részletezem, csak néhányat a listából...
-Marzo teszt, by Jorus
-Manitou teszt/menetpróba
-Selle Italia látogatás, ezt kell nyomatni nem a hülye Campa cuccokat...
-Scott menetpróba pl.