Na akinek kell, az tudja hol keresse!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Started by
tbertalan
, 2003. February 26. 19:01
Posted 2003. June 27. - 18:39
Posted 2003. June 27. - 13:16
Posted 2003. June 27. - 13:14
És igen, helyreállt a rend!!!
Egyszer csak vki kétszer csengetett... A postás volt!!
Ajánlott levél, levél... mondtam neki ez engem nem érdekel... ... aztán kérdezem, esetleg nagy boríték? újság? Hát az most nem... mondom ejnye...
bejövök, kezdek szomorkodni, sírni...
megint csengetés, és jött a postás a csomaggal
jó fej csávó, mondom!
;D
Egyszer csak vki kétszer csengetett... A postás volt!!
Ajánlott levél, levél... mondtam neki ez engem nem érdekel... ... aztán kérdezem, esetleg nagy boríték? újság? Hát az most nem... mondom ejnye...
bejövök, kezdek szomorkodni, sírni...
megint csengetés, és jött a postás a csomaggal
jó fej csávó, mondom!
;D
Posted 2003. June 27. - 12:59
Posted 2003. June 27. - 12:47
Posted 2003. June 27. - 12:34
Posted 2003. June 27. - 12:27
Posted 2003. June 27. - 11:25
Posted 2003. June 27. - 11:04
Posted 2003. June 27. - 10:56
Posted 2003. June 27. - 10:36
Megéri várni rá még egy kicsit! Egész jó dolgok vannak benne. 20perce kezdtem, és most tartok az Shopping Guide utolsó részénél. ;D Annyi jó cucc van benne.
Posted 2003. June 27. - 10:20
megint péntekre esik... ezek szerint leghamarabb hétfõn, de valszeg kedden kapom kézbe... ehhh...
most sárga lettem... és ferdeszemû...
most sárga lettem... és ferdeszemû...
Posted 2003. June 27. - 10:17
ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN!
Megjött az új BikeMag!!! ;D ;D
Próbáltam húzogatni a lapokat kifele, de nem jöttek, ez jó hír asszem! ;D
A poénokat nem lövöm le, majd mindenki meglátja mik vannak az újságban! ;D
ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN!
;D ;D ;D
Megjött az új BikeMag!!! ;D ;D
Próbáltam húzogatni a lapokat kifele, de nem jöttek, ez jó hír asszem! ;D
A poénokat nem lövöm le, majd mindenki meglátja mik vannak az újságban! ;D
ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN!
;D ;D ;D
Posted 2003. June 19. - 11:45
Posted 2003. June 19. - 11:34
Igazából tudom, hogy nem kéne folytatnom ezt a vitát, de egyszerûen nem tudom megállni :-[ :-[
Mert "nemtommárki" beírta, hogy szétesett, te meg kitörlöd, aztán kalap. Egyszerûen nem értem, hogy miért kell ennyit foglalkozni vele. Az egyszerû törlés gomb helyett írsz egy féloldalas (vagy többoldalas - mittomén) hozzászólást, hogy téged mindenki csesztet, amikor pedig te a "jó oldalon" állsz stb....
Sztem ezzel nem kéne ennyit foglalkozni.
Vagy ha ennyire zavar (mert úgy tûnik, hogy ennyire zavar), akkor azt mondod, hogy nem kell a modi szerep, és továbbra is fórumozol békességben, és nem fogja senki se mondani rád, hogy "hû, te vagy a csúnya, igazságtalan moderátor"...
Bocsánat, de ez a bögyömben volt...
Bruce
Ez tudom, hogy így van, de most nem értem, hogy milyen hülyeségre gondolsz.az emberi hülyeség határtalan... sajnos :-\
Mert "nemtommárki" beírta, hogy szétesett, te meg kitörlöd, aztán kalap. Egyszerûen nem értem, hogy miért kell ennyit foglalkozni vele. Az egyszerû törlés gomb helyett írsz egy féloldalas (vagy többoldalas - mittomén) hozzászólást, hogy téged mindenki csesztet, amikor pedig te a "jó oldalon" állsz stb....
Sztem ezzel nem kéne ennyit foglalkozni.
Vagy ha ennyire zavar (mert úgy tûnik, hogy ennyire zavar), akkor azt mondod, hogy nem kell a modi szerep, és továbbra is fórumozol békességben, és nem fogja senki se mondani rád, hogy "hû, te vagy a csúnya, igazságtalan moderátor"...
Bocsánat, de ez a bögyömben volt...
Bruce
Posted 2003. June 19. - 10:52
Posted 2003. June 19. - 10:42
Posted 2003. June 19. - 09:47
Aki ismer az ismer aki meg nem és ennyibõl ítél az talán jobb is hogy messze elkerül.
Hey
Szerintem ismerlek -nem tegnap óta-, éppen ezért néha nem értem a reakcióidat.
Én is beírtam a topicba, hogy szétesett az újságom. Mert ez történt és egyáltalán nem biztos, hogy visszalapozok több oldalt, hogy megnézzem ki mit írt. Nem mindíg van annyi idõm.
Azt, hogy törlöd, a csak a széteséssel foglakozó hozzászólásokat, minden lap elejére odaírhatnád, hiszen lehet, hogy más sem lapoz vissza egy vagy két oldalt és így nem fogja megtudni, hogy törölve lesz a hozzászólása. Egy dolgot azért többféleképpen is le lehet írni.
Néha azt gondolom, hogy személyes sértésnek veszed ha valaki a BikeMagot vagy a szerkesztõket meri kritizálni. Már pedig olyan mindíg lesz.
Ha a kritikának oka is van, akkor azt sajnos kénytelen mindenki elviselni.
zOrgnak feltettem egy kérdést, gyorsan korrektül megválaszolta és nem hiszem, hogy a kérdés láttán le kellett szedálnia magát. Ha a következõ újsággal nem lesz baj, mint ahogy eddig egyáltalán nem volt akkor ez csak egy kis intermezzo az újságolvasásom történetében. Ez üzlet, õk szolgáltatást nyújtanak mi pedig fizetünk érte és lehetünk nagyon elégedettek és egyáltalán nem elégedettek és a kettõ között is elég széles a lehetõségek skálája. Szerencsére meg van rá a lehetõség, hogy bármilyen véleményünknek hangot adjunk.
Ha minden olyan hozzászólás, -ami csak egy témát ismétel- törölve lenne, akkor a ugyanebben a topicban van még néhány. pl. BikeMag megjelenés után Überfasza, nagyon jó, qrva jó, stb.
Részemrõl ennyi, nem kívánok vitát nyitni vagy folytatni.
Azt gondolom, hogy jó gyerek vagy akivel ugyanúgy el lehet dumálni krumplipucolás, tûzrakás, bringázás közben mint eddig, csak néha érzékenyebben reagálsz le dolgokat.
Üdv
Zöld
vendég__*
Posted 2003. June 19. - 09:38
Posted 2003. June 19. - 09:36
igen én nyomok el mindenkit, sárba tiprom az emberi jogokat... vállalom, bíróság ezért halál jár ???