Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2325 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Röviden:
No 1. Juicy ;D
Most csorog a nyálam megint! :'( :'( :'( :'( :'(

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
És olyat, és olyat lehet majd, hogy a cikknek álcázott reklámokat más betûvel szedni, vagy X-et tenni a végére? Lásd a mostaniban a Meridát. Amúgy is látja mindenki, de így lenne korrekt, és akkor nincs átverés/elfogultság/akármi érzése a tisztelt olvasónak.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Az a Giant egy AC 1-es Team festéssel, a villa benne pedig egy Shiver SC. Semmi köze az 1.5" os fejcsõhöz.

Palmer aki mindent tud

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Az mióta 1.5-ös? ???
Szerintem ebbõl van hagyományos nyakas villa.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Gulyás cikk nekem is tetszik, de az 1.5-ös nyakú GIANT még mindig érdekelne a 89. oldal jobbfelsõ képérõl...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
A Gulyásos cikk szerintem akkor is jó, mert nem mindenki olyan "hatalmas és jóltájékozott" mint Jorus.

Avid Juicy: ilyen fékre gyüjtök. :)

madam

madam

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
:))

vendég__*

vendég__*
  • vendég

... csakúgy, mint a Misirõl kialakult vegyes képpel.

mert te terjeszted róla... ;D ;D ;D ;D

(bocsássmegkedvestestvérembocsássmegkedvestestvérembocsássmegkedvestestvérem)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
lajos: a Misi riport is tetszett, csak nem tudtam meg belõle sok újdonságot. A szponzoráció hazai helyzetével nagyjából eddig is tisztában voltam, csakúgy, mint a Misirõl kialakult vegyes képpel.

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts
Csao!

Most jutottam hozzá az e havi számhoz! Na hát igen ez a szám az amit elõször vettem meg hosszú kihagyás után, de nagyon jól esett kiolvasni! ;) Jó lett itt-ott van benne egy kis hiba mondjuk a RedBull Bánya gyilkolásnál egy bekezdés kétszer van de jó! És igen az új Avid szerintem sok ember szívét meg dobogtatta. Mikor fogjátok tesztelni? :D

Jorus: A Gulyás Misi riport az nem tetszett? ??? ;D

lajos

vendég__*

vendég__*
  • vendég
jaja, aszittük ez 1értelmû.... ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
szerintem még nem.. csak õ csinálta a hirdetést 8)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
hümm...ugye nem?!? OLYANOD VAN?ÁÁÁÁÁÁÁÁ,muti,képet róla,stb!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
avid juicy nekem is tetszik... ::) ;D csak hát én teljesen elfogultan modnom... 8)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Amit nem említettem, az nem feltétlen rossz, mindössze kevésbé érdekel.

Nem is vagyok elfogult, persze a tördelési, stb. hibákat term. nem írom le. ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Jorus:Nem te egy kicsit elfogult:)?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ami nagyon teccik:
-a belsõ borítón és elsõ oldalon elterülõ Oakley reklámok, most már lassan rendszeresen ott vannak, és jók;
-Zerge interjú;
-RAAM Káldy Attila interjú;
-Red Bull Bánya képek;
-Avid Juicy Seven reklám;
-Leogang és képei;
-Madeira beszámoló;

Ami kevésbé:
-az aprót lassacskán teljesen kiszorító reklámok.

Az újság igényes, és szép.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Jó lett. Még nem esett szét, és kicsi utólagos reklamációval, de hatalmas korrektséggel megkaptuk mi is. Bár reklám nem volt... de õszintén: nem is hiányoltam. :)

Mondjuk apróbb hibák becsúsztak: pölö a RedBull cikkben a bevezetõ kétszer van....

De összességében kifejezetten jó, sugározza a biciklizést egy halom cikk, ami jó, kedve támad az embernek zúzni egy Leogangos cikk után.... Szóval fejlõdünk, fejlõdünk...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Nekem mindig rendesen ér ide, köszi pósta :)

Viszont IDIÓTASÁGNAK tartom egy 6x akkora reklámot belerakni az újságba mint amekkora maga a lap. Mérnem lehet ugyanakkorára levágni, vagy esetleg 4be hajtani? Kilóg belõle, szarul néz ki, és azt a fílinget adja a kedvenc magazinomnak, mint egy kozmapolitan: tele van rúzs reklámmal. (Nikivel nézegettük :) ) Szal oké hogy azért ennyi az újság mert van benne reklám, de értelmes módon kéne ezeket elhelyezni!!!

vendég__*

vendég__*
  • vendég

Lehet, hogy hülye kérdés, de...

Szóval én megrendeltem a Bikmakkot, és postai úton kapom meg egy barna papírzacsiban. Volt a Bikmakkban (illetve a barna papírzacsiban) valami kis melléklet? Mert mikor hazajöttem megtaláltam a csomagot, de szana-szét volt tépve a zacsi, és az újság is meg volt gyûrkészve rendesen. Mintha a postások szedték volna szét ingyenes termékmintáért, vagy valami hasonlóért. Szóval volt benne valami? Elõre is kösz a választ.

tudom hogy nem nyugtat meg, de nékem is mindég tök leharcolt a boriték mire ideér....hát ez ellen nem lehet mit tenni, kapják be a postások oszt kész... :-X