Röviden:
No 1. Juicy ;D
Most csorog a nyálam megint! :'( :'( :'( :'( :'(
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Started by
tbertalan
, 2003. February 26. 19:01
vendég_Charon_*
Posted 2003. August 22. - 08:53
Posted 2003. August 16. - 22:11
És olyat, és olyat lehet majd, hogy a cikknek álcázott reklámokat más betûvel szedni, vagy X-et tenni a végére? Lásd a mostaniban a Meridát. Amúgy is látja mindenki, de így lenne korrekt, és akkor nincs átverés/elfogultság/akármi érzése a tisztelt olvasónak.
Posted 2003. August 16. - 18:46
Az a Giant egy AC 1-es Team festéssel, a villa benne pedig egy Shiver SC. Semmi köze az 1.5" os fejcsõhöz.
Palmer aki mindent tud
Palmer aki mindent tud
Posted 2003. August 16. - 16:17
Posted 2003. August 16. - 15:32
Gulyás cikk nekem is tetszik, de az 1.5-ös nyakú GIANT még mindig érdekelne a 89. oldal jobbfelsõ képérõl...
Posted 2003. August 16. - 11:54
A Gulyásos cikk szerintem akkor is jó, mert nem mindenki olyan "hatalmas és jóltájékozott" mint Jorus.
Avid Juicy: ilyen fékre gyüjtök.
Avid Juicy: ilyen fékre gyüjtök.
Posted 2003. August 14. - 10:57
vendég__*
Posted 2003. August 13. - 09:08
... csakúgy, mint a Misirõl kialakult vegyes képpel.
mert te terjeszted róla... ;D ;D ;D ;D
(bocsássmegkedvestestvérembocsássmegkedvestestvérembocsássmegkedvestestvérem)
Posted 2003. August 13. - 08:18
lajos: a Misi riport is tetszett, csak nem tudtam meg belõle sok újdonságot. A szponzoráció hazai helyzetével nagyjából eddig is tisztában voltam, csakúgy, mint a Misirõl kialakult vegyes képpel.
Posted 2003. August 12. - 15:39
Csao!
Most jutottam hozzá az e havi számhoz! Na hát igen ez a szám az amit elõször vettem meg hosszú kihagyás után, de nagyon jól esett kiolvasni! Jó lett itt-ott van benne egy kis hiba mondjuk a RedBull Bánya gyilkolásnál egy bekezdés kétszer van de jó! És igen az új Avid szerintem sok ember szívét meg dobogtatta. Mikor fogjátok tesztelni?
Jorus: A Gulyás Misi riport az nem tetszett? ??? ;D
lajos
Most jutottam hozzá az e havi számhoz! Na hát igen ez a szám az amit elõször vettem meg hosszú kihagyás után, de nagyon jól esett kiolvasni! Jó lett itt-ott van benne egy kis hiba mondjuk a RedBull Bánya gyilkolásnál egy bekezdés kétszer van de jó! És igen az új Avid szerintem sok ember szívét meg dobogtatta. Mikor fogjátok tesztelni?
Jorus: A Gulyás Misi riport az nem tetszett? ??? ;D
lajos
vendég__*
Posted 2003. August 12. - 13:08
Posted 2003. August 12. - 13:01
Posted 2003. August 12. - 12:58
Posted 2003. August 12. - 11:42
Posted 2003. August 12. - 10:46
Amit nem említettem, az nem feltétlen rossz, mindössze kevésbé érdekel.
Nem is vagyok elfogult, persze a tördelési, stb. hibákat term. nem írom le.
Nem is vagyok elfogult, persze a tördelési, stb. hibákat term. nem írom le.
Posted 2003. August 12. - 08:58
Posted 2003. August 12. - 08:36
Ami nagyon teccik:
-a belsõ borítón és elsõ oldalon elterülõ Oakley reklámok, most már lassan rendszeresen ott vannak, és jók;
-Zerge interjú;
-RAAM Káldy Attila interjú;
-Red Bull Bánya képek;
-Avid Juicy Seven reklám;
-Leogang és képei;
-Madeira beszámoló;
Ami kevésbé:
-az aprót lassacskán teljesen kiszorító reklámok.
Az újság igényes, és szép.
-a belsõ borítón és elsõ oldalon elterülõ Oakley reklámok, most már lassan rendszeresen ott vannak, és jók;
-Zerge interjú;
-RAAM Káldy Attila interjú;
-Red Bull Bánya képek;
-Avid Juicy Seven reklám;
-Leogang és képei;
-Madeira beszámoló;
Ami kevésbé:
-az aprót lassacskán teljesen kiszorító reklámok.
Az újság igényes, és szép.
Posted 2003. August 11. - 17:43
Jó lett. Még nem esett szét, és kicsi utólagos reklamációval, de hatalmas korrektséggel megkaptuk mi is. Bár reklám nem volt... de õszintén: nem is hiányoltam.
Mondjuk apróbb hibák becsúsztak: pölö a RedBull cikkben a bevezetõ kétszer van....
De összességében kifejezetten jó, sugározza a biciklizést egy halom cikk, ami jó, kedve támad az embernek zúzni egy Leogangos cikk után.... Szóval fejlõdünk, fejlõdünk...
Mondjuk apróbb hibák becsúsztak: pölö a RedBull cikkben a bevezetõ kétszer van....
De összességében kifejezetten jó, sugározza a biciklizést egy halom cikk, ami jó, kedve támad az embernek zúzni egy Leogangos cikk után.... Szóval fejlõdünk, fejlõdünk...
Posted 2003. August 11. - 11:02
Nekem mindig rendesen ér ide, köszi pósta
Viszont IDIÓTASÁGNAK tartom egy 6x akkora reklámot belerakni az újságba mint amekkora maga a lap. Mérnem lehet ugyanakkorára levágni, vagy esetleg 4be hajtani? Kilóg belõle, szarul néz ki, és azt a fílinget adja a kedvenc magazinomnak, mint egy kozmapolitan: tele van rúzs reklámmal. (Nikivel nézegettük ) Szal oké hogy azért ennyi az újság mert van benne reklám, de értelmes módon kéne ezeket elhelyezni!!!
Viszont IDIÓTASÁGNAK tartom egy 6x akkora reklámot belerakni az újságba mint amekkora maga a lap. Mérnem lehet ugyanakkorára levágni, vagy esetleg 4be hajtani? Kilóg belõle, szarul néz ki, és azt a fílinget adja a kedvenc magazinomnak, mint egy kozmapolitan: tele van rúzs reklámmal. (Nikivel nézegettük ) Szal oké hogy azért ennyi az újság mert van benne reklám, de értelmes módon kéne ezeket elhelyezni!!!
vendég__*
Posted 2003. August 11. - 10:58
Lehet, hogy hülye kérdés, de...
Szóval én megrendeltem a Bikmakkot, és postai úton kapom meg egy barna papírzacsiban. Volt a Bikmakkban (illetve a barna papírzacsiban) valami kis melléklet? Mert mikor hazajöttem megtaláltam a csomagot, de szana-szét volt tépve a zacsi, és az újság is meg volt gyûrkészve rendesen. Mintha a postások szedték volna szét ingyenes termékmintáért, vagy valami hasonlóért. Szóval volt benne valami? Elõre is kösz a választ.
tudom hogy nem nyugtat meg, de nékem is mindég tök leharcolt a boriték mire ideér....hát ez ellen nem lehet mit tenni, kapják be a postások oszt kész... :-X