Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2325 replies to this topic

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nem tudom pontosan hány szóban, de elég sok dolgot tisztáztunk priviben EMBERrel, van pár nem publikus része (nem azért, mert ott csúnyákat mondtunk egymásnak), de, ha érdekel többeket, szívesen közzé teszem. Az én cikkem hibáit, hiányosságait kivetítettük a többi cikkre, én pedig levontam bizonyos konzekvenciákat. Megerõsíthetem, hogy a privik stílusa és jellege semmiképp sem volt ócsároló, még csak megközeltõleg sem. Én személy szerint építõ jellegû kritikának fogtam fel, és remélem, hogy a jövõben mindenki ki meri majd nyitni a száját, ha valami nem tetszik neki!

Ja, és igen, bátor vagyok. :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts

De ez a szép, hogy mindenkinek más tetszik, és azért valjuk be mindenbõl van benne egy kicsi

:-X

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Jorus nem csak egy privit küldött. Amit írtam azt komolyan gongoltam. Kérdezd meg Jorust (aki tényleg érdeklõdött, hogy mi,megy hogy...), hogy egy fikarcnyi rosszindulat sem volt bennem!!
Mostanra ennyi, mert órára kell mennem, és nem bírok egyszerre mindenkinek válaszolni.
Még a végén engem akasztanak fel, mert nam csak azt mertem megkérdezni, hogy mikor jelenik meg az újság.

Ja és méhegyszer! Kérdezd Meg JORUST! Õ igazol engem.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Hop-hop!!
Hozáteszem tamáskának nincs köze a forum teamnek, tehát, hogy õ most visszafogott az nem a mi érdemünk...
Remélem nem érzed azt, hogy közülünk bárki is támadot volna téged...
nem áll szándékunkban elnyomni semmien kritikát...
Egyébként értem mit mondasz de megmondom õszintén attól az újságtól ami a te fejedben él én nagyon hánynék, mert te olyan cikkekre mondod azt, hogy na ez király amit én el sem olvasok mert már a címbõl látom, hogy baromira nem érdekel... :)
De ez a szép, hogy mindenkinek más tetszik, és azért valjuk be mindenbõl van benne egy kicsi

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
nem vagyok teszt-csapattag, de...

EMBER: azért ez tényleg érdekes, mert itt kritikáról, még hozzá építõ kritikáról beszélsz, ehelyett folyamatosan ócsárolod az újságot... csak hogy egy ÉPÍTÕ KRITIKÁHOZ hozzátartozik a JÓ oldal is, amire építhetnek... MERT OLYAN NICNS HOGY MINDEN ROSSZ, SEMMI SEM TETSZIK...
Nem akarom a sokat csépelt szöveget elõ venni, de nézz csak meg egy 15-20számmal vagy még többel ezelõtti BikeMagot...
oké, mondtad hogy a campa tetszik... végül már a softtail is tetszett, de ne akard beadni, hogy ennyi... egy 120 oldalnál vastagabb újságban?
akkor inkább vedd meg a BR***t amit kábé tényleg 1nap alatt írnak meg, wordben összepakolják, és Te megveheted, mennyiért is?

SZóval ha tényleg építõ kritikát akarsz írni, akkor írj... de akkor a jókról is...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Nem állván senki pártjára az ember hajlamos elragadtatni magát, ha kedvenc magazinjáról van szó, ugye a legtöbb kritika azért születik, hogy segítsen a javulásban. Néha elõfordul, hogy túl keménynek hangzik, de így nagyobb esély, hogy hatása lesz, persze itt se kell átesni a kanca másik oldalára.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Viszont ha arra gondolsz, hogy a cikkek nem tartalmaznak új infót, akkor azt az alapján a szempontso alapján értettem, amit (minõ csoda) Jorussal osztottam meg.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Na ettõl féltem. Nem moderálás volt, mert nem töröltem, vagy módosítottam semmit. Csak véleményeztem. Mi abban a bátorság, hogy küldött Jorus egy privátot? Ezt nem értem. Mindegy.

Én csak arra akartam kilyukadni, hogy kritika van, volt, reméljük lesz is, mert kell. De. A megfelelõ formában. Mert az, hogy ez se jó, az se jó, szar az egész, csináljátok máshogy, az minden, csak nem kritika.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Én ócsárolok? Biztosíthatlak, hogy ha ócsárolnék az nem így nézne ki/hangozna. Kérdezd meg Jorust (aki vette a bátorságot, hogy priv-ben is megkeressen), hogy egyáltalán nem rossz szándékkal írtam be ide.

Egyébként visszatérve arra, hogy miért nincs itt kritika: az ember megfogalmaz valamit, és letámadják. Pedig bennem a rossz szándék halvány reménysugara sem volt.
De még egyszer mondom. Kérdezd meg Jorust!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Itt egy moderálást láthattunk... ;D ;D ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Ember: azért van egy szint... van kritika, van erõs kritika, Te meg ócsárolsz. Nekik is, de neked is meg kellene találni a középutat.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Ez télleg komoly hogy "civil", "halandó" ember írhat tesztet az újságnak a saját bájkjáról? Ez csak a gyári felszerelésû bringákra vonatkozik vagy egyedileg összeépítettre is?

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts

link=board=4;threadid=2138;start=1125#msg135446 date=1066222042]
Nem értem az új információ iránti igényedet.

Ha szerinted 2 oldalon csak ennyi új infót lehet átadni, akkor csak sajnálni tudjak.
Egyébként általában az új infók -rendszeres olvasó esetén- elférne max 10-15 sorban. Nem sok. Csak venni kéne a fáradtságot, és utánnamenni a dolgoknak. De itt még 5 sor új infót sem látok 2 oldalon.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts

ami a legjobban "tetszett - valamelyik számban volt, hogy XY házat vett, hát õszintén, ki a faszt érdekel?

;D ;D ;D ;D ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
EMBER annyira nem lehetsz magad alatt, hogy a Bringát rendeld meg...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
EMBER megmondja a frankót, de egyetértek vele! Igenis fektessenek energiát az írásokba, ha humorosra akarják, akkor se használjanak olyan kifejezéseket, amik a Dörmögõ Dömötörbe elmenne a háromkerekû teszt mellett. A másik, amit hónapok óta furcsállva olvasok a BMX-es rész. Õszintén kérdem, megéri ilyen semmitmondó "információkkal" elárasztani azt a pár oldalt? Komolyan néha elég kínos arról olvasni, hogy Amerikában ki nyitotta meg a hányadik BMX-es parkját, vagy - ami a legjobban "tetszett - valamelyik számban volt, hogy XY házat vett, hát õszintén, ki a faszt érdekel? A BMX-esek ezt nem veszik zokon, hogy ilyen cikkekkel szúrják ki a szemüket? Vagy akkor minek? Nekik is van szaklapjuk, tessék oda írni, vagy akkor olvasótábort jelentnek az újságnak?

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Az nem érdekel, hogy ki van benne a tesztcsapatban. Akár a Mikulást is benyomhatjátok. Engem az érdekel, hogy ha elolvasom az újságot, akkor azt mondjam, hogy megérte megvenni. Most ez igencsak nem volt így. (Most õszintén: nagyon elgondolkoztam azon, hogy jövõre megrendeljem a Bringát is...)

Hogy nem lehet letesztelni egy bringát egy hétvége alatt? Lehet. Fogalmam sincs, hogy mennyi idõre kapjátok meg a kerókat. Nem is érdekel. Viszont ha 300-at beleraktok a gépekbe, akkor az miért nem jön át az újság hasábjaira?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
26 szót írtál. Amúgy miért nem próbálod ki? Most? megnyitsz egy word-öt, és hajrá. Érdekelne az eredmény.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Rave: szerintem egy bringáról írni és jót ... pléne úgy hogy benne legyen minden ami csak beleírható de a lényeget ragadja meg ... 800 hát hogyismondjam szerintem kevéske!!

Nos amit most írtam és igazából semmirõl sem magyaráztam ... ez eddig kg 50 szó! ;D Akkor el lehet képzelni ha mondanivalója is van az embernek ::) ;)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Misi!
Ugye azt nem gondolod komolyan, hogy egy hétvége alatt le lehet tesztelni egy bringát?
egy hétvége az nem teszt hanem bemutató....
Arra azért büszke vagyok, hogy mi (ezt mindannyiunk nevében mondhatom) minimum 300 kilcsit belevágunk a tesztgépekbe, hogy le tudjuk az érzéseinket írni velük kapcsolatban...
Egyébként a teszcsapat tagjait én javasoltam Atomnak, én válogattam õket a magam számize szerint és ez ellen õ sem emelt hangot..