cruxos:
csak a Te kedvedért, itt van két sokkal jobb ;D :
http://kep.tar.hu/be.../pic2278033.jpg
http://kep.tar.hu/be.../pic2388298.jpg
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Started by
tbertalan
, 2003. February 26. 19:01
Posted 2003. November 30. - 01:05
Posted 2003. November 30. - 00:14
Posted 2003. November 29. - 22:02
vendég__*
Posted 2003. November 29. - 20:57
Én is bocsánatot kérnék, de nem tudtam, hogy ez a potyogós téma már le van zárva, szóval bocsi hogy felhoztam.
Posted 2003. November 29. - 19:35
anyázkodás visszavonva.
kívulrõl ugrottam be és nem láttam a potyogós topicot
mivel az le van zárva: kérdés: az összes szétesettet visszaküldjem, és nem baj ha még elõtte kiolvasom az újat?
és hova küldjem???
thx atom-nak a kultúrált topicot a potyogásról
ui: nem akarom csõdbezavarni a lapot ;D zsoval csk akkor mondjátok hogy küldhetem he nem gáz
ja: nem barmoltam a lapot
kívulrõl ugrottam be és nem láttam a potyogós topicot
mivel az le van zárva: kérdés: az összes szétesettet visszaküldjem, és nem baj ha még elõtte kiolvasom az újat?
és hova küldjem???
thx atom-nak a kultúrált topicot a potyogásról
ui: nem akarom csõdbezavarni a lapot ;D zsoval csk akkor mondjátok hogy küldhetem he nem gáz
ja: nem barmoltam a lapot
Posted 2003. November 29. - 19:34
Fiegyelni kene ilyen aprosagokra hogy nehany betutipusnal eltunik az ekezet.... es kis negyzeteskek vannak.
Nem szoltam eddig de mivel ez mar nemTom hanyadik eset ....
csao
Nem szoltam eddig de mivel ez mar nemTom hanyadik eset ....
csao
Posted 2003. November 29. - 19:25
nekem még aznap szétesett....
így nem lehet olvasni ecséim! tök gáz hogy király a tartalom, szépek a képek, még a csjok is átlapozzák (akiket nem érdekelne a bringázás) de mikor elkérik azt kell mondani: vigyázz, mert potyog...
ja: ami normál kötésnél tök jó, lehetetlen jukasztani és füzni, mert a közepéig van írva!
ez elcseszi az egészet!
na mindeggy
így nem lehet olvasni ecséim! tök gáz hogy király a tartalom, szépek a képek, még a csjok is átlapozzák (akiket nem érdekelne a bringázás) de mikor elkérik azt kell mondani: vigyázz, mert potyog...
ja: ami normál kötésnél tök jó, lehetetlen jukasztani és füzni, mert a közepéig van írva!
ez elcseszi az egészet!
na mindeggy
vendég__*
Posted 2003. November 29. - 18:02
Elolvastam Atom 18.-ai javaslatát, és nekem is van néhány gagyi újságom! Az ötödik szám(ebben az évben) olyan szinten esett szét hogy lefûzõsbe kellett rakni! A mostaninál nem ilyen súlyos a helyzet, de már pár lap kijött belõle (leginkább az elejérõl). Viszont van néhány szám, például a januári amivel semmi gond nincs pedig már régiek!
Na, ettõl függetlenül nagyon király az újság és jövõre is ugyanúgy elõ fogok rá fizetni!!
Na, ettõl függetlenül nagyon király az újság és jövõre is ugyanúgy elõ fogok rá fizetni!!
Posted 2003. November 29. - 17:41
Posted 2003. November 29. - 16:58
Az Eurobike-os blokkban a Controltech-es témnához egy sorsdöntõ kép: Ezt kaptam néhány hete.
Észrevétekek:
- a hárombetûs KTM nem német, hanem osztrák
- megint esnek ki a lapok
- a polaros cikk már nagyon reklámízû
- lcs fotó
+ terjedelem bámulatos
+ végre néhány külföldi versenzbeszámoló
+ a csapágyas cikk nagyon tetszett
+ a EuroBike is nagyon OK, bár még lehetne fokozni
+ a tanyabike is kúúl, lehetne írni még több gyakorlati hasznos tanácsot, esetleg egy gép felújításának folyamatát néhány számon keresztül.
+ a bringásrendõt végre helyretette a DH-sok felét
+ pályaversenyrõl még nem olvastam
Jó szerkesztést!!!
Észrevétekek:
- a hárombetûs KTM nem német, hanem osztrák
- megint esnek ki a lapok
- a polaros cikk már nagyon reklámízû
- lcs fotó
+ terjedelem bámulatos
+ végre néhány külföldi versenzbeszámoló
+ a csapágyas cikk nagyon tetszett
+ a EuroBike is nagyon OK, bár még lehetne fokozni
+ a tanyabike is kúúl, lehetne írni még több gyakorlati hasznos tanácsot, esetleg egy gép felújításának folyamatát néhány számon keresztül.
+ a bringásrendõt végre helyretette a DH-sok felét
+ pályaversenyrõl még nem olvastam
Jó szerkesztést!!!
Posted 2003. November 29. - 06:46
amikor a lap megjelenik ,ide be lehetne rakni a cikkek címeit és azt a tisztelt olvasó úgymond osztályozhatná 1-tõl 5-ig vagy pl. "nagyon jó-jó-ezt is elolvasom-nem olvasom el-ilyen nem kell a lapba" megjegyzésekkel illethetné és akkor egyértelmûen lemérhetõ lenne a cikkek tetszési indexe.
így akár nagyságrendekkel jobb lapot lehetne csinálni az amúgy is jó lapból ,ami 100%-ban mountain bike-osokhoz szólna :-X
így akár nagyságrendekkel jobb lapot lehetne csinálni az amúgy is jó lapból ,ami 100%-ban mountain bike-osokhoz szólna :-X
Posted 2003. November 28. - 17:01
Posted 2003. November 28. - 16:53
a rinyálásom ellenére megvettem az új számot 8)
úgy összességében nagyon jó lett és még szét sem esett pedig átlapoztam kb 5x, ez a többi számnál már halálos ítélet volt és kíméletlenül szétestek.
pozitív ,hogy benne van sikonda 8)
ja és ki dönti el ,hogy az országban hová, mennyit küldjenek az újságból mert orosházára 40.000 lakosra 3 (azaz három) példány érkezik.
elõfizetni sajnos nem tudok mert kilopják a postaládából . ez van. elvégre madzsarországon vagyunk :-\
úgy összességében nagyon jó lett és még szét sem esett pedig átlapoztam kb 5x, ez a többi számnál már halálos ítélet volt és kíméletlenül szétestek.
pozitív ,hogy benne van sikonda 8)
ja és ki dönti el ,hogy az országban hová, mennyit küldjenek az újságból mert orosházára 40.000 lakosra 3 (azaz három) példány érkezik.
elõfizetni sajnos nem tudok mert kilopják a postaládából . ez van. elvégre madzsarországon vagyunk :-\
Posted 2003. November 28. - 16:52
Posted 2003. November 28. - 16:36
;D ;D ;D
elõször Én is mutatóujjaztam, de hamar rájöttem, hogy á-á... a hüvelykujjal jobb...
:'( még tegnap este sem volt a postaládában az új szám...
elõször Én is mutatóujjaztam, de hamar rájöttem, hogy á-á... a hüvelykujjal jobb...
:'( még tegnap este sem volt a postaládában az új szám...
Posted 2003. November 28. - 16:32
ki
akko ez mas lenne, mint haverom x.0-sa?
jorus csak azert sem dobom ki.
egyebkent is fekete. nem megy jol a rozsaszin kormomhoz
be
akko ez mas lenne, mint haverom x.0-sa?
jorus csak azert sem dobom ki.
egyebkent is fekete. nem megy jol a rozsaszin kormomhoz
be
Posted 2003. November 28. - 16:28
Jajj pedig olyan szépen lefotóztam...
Hüvelykujj-> elöl-> hátulról elõre ->felfeléváltáskor
Kicsit hátrébb úgyanez a mozgás -> lefelé vált
Hüvelykujj-> elöl-> hátulról elõre ->felfeléváltáskor
Kicsit hátrébb úgyanez a mozgás -> lefelé vált
Posted 2003. November 28. - 16:28
Elõször én is mutatóujjal húztam, de b@szottul nem állt kézre, mondtam is, hogy ez mi a zizé... Aztán Rave felvilágosított, hogy ezt így is lehet, és valóban egészen más, kicsit szokni kell, de kellemes. Ha lenne vmi gagyman speedhubom, biztos kivágnám, és Sramot használnék... ;D ;D ;D
Posted 2003. November 28. - 16:19
Posted 2003. November 28. - 15:41
gimp: a váltó ugyan úgy két karból áll, mint a normál símanós, csak míg a símanósnál a mutatóujjadra esõ kart a mutatóujjaddal pöckölöd, és ugyanabban a síkban, mint a hüvelykujjas pöcök, addig a sramnál ezt ugyancsak a hüvelkyujjaddal pöckölöd, mivel ennek a karnak a mozgási síkja pont 90fokot zár be a másik karral...
remélem vmelyest érthetõ volt... bár tuti hogy amikor az ember látja, sõõõt amikor fogja és próbálja teljesen más hogy jön le az egész...
: hirtelen világos lesz :
remélem vmelyest érthetõ volt... bár tuti hogy amikor az ember látja, sõõõt amikor fogja és próbálja teljesen más hogy jön le az egész...
: hirtelen világos lesz :