Nekem Findli kona tesztje tetszett a legjobban. Csak gratulálni tudok hozzá, az imádom kategória, annyira jó volt olvasni, hogy nem tudtam utána a seggemen maradni és elmentem egyet futni (csak azért nem bringázni, mert esett az esõ ;D). Csak a harmadik bekezdés nem illett bele az összképbe, olyan "bocsi, hogy ezt írtam, de..." szöveg volt, ami nekem nem tetszett.
Most tartok a 70. oldalon, eddig ez volt a legjobb.
Nameg a "Tordai mama". Az utolsó mondata bekerült az idézetgyûjteményembe.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Started by
tbertalan
, 2003. February 26. 19:01
Posted 2004. May 06. - 08:47
Posted 2004. May 05. - 21:47
Posted 2004. May 05. - 20:46
Ez még soha nem volt így, de a bmx-es rész jött be a legjobban! Egybõl kimentem a szabadba, nagyon jól tud írni Dani!
Lcs gépe az nagyon faintos!!!! Gratula!!! Ne menj vele sötétben 8)
Lcs gépe az nagyon faintos!!!! Gratula!!! Ne menj vele sötétben 8)
Posted 2004. May 05. - 19:33
Még egy okos ember. ;D
És nem beszéltünk össze.
Az értékelése is majdnem annyi mint az enyém, 3/5. Lehet h mégsem vagyok hülye (annyira).
És nem beszéltünk össze.
Az értékelése is majdnem annyi mint az enyém, 3/5. Lehet h mégsem vagyok hülye (annyira).
Posted 2004. May 05. - 19:18
elég langyinak érzem a "havit". Friss egyre csak züllik, kezdem úgy érezni, hogy találomra kiszedtek néhány terméket a katalógusokból és beteszitek. Esetleg némi rendszer sem ártana bele, pl ruházat, felhasználási terület, stb faktorok szerint.
az elsõtúra a barátnõvel cikket már hamarabb is leközölhettétek volna 8)
trekking: nem hiszem, hogy EBBE az újságba való. Tudom, hogy nyugaton ez a trend(gondolom Szerintetek itthon is ez lesz..), de erõsen kétlem, hogy az a piaci szegmens Bikemagot olvasna. Bár lehet, hogy tévedek.
Tech részek egész jók, telóteszt, lcs gépe stb.
Alkatrész tesz kellene minden számba. hacsak tényleg egy fékpofateszt erejéig, de kellene.
bmx rész király. Azt hiszem a célnak tökéletesen megfelel: átjön a fíling. tetszik Dani stílusa
versenybeszámoló alakul, interjúk jók. Bár szerintem kicsit lehetne ezis ilyen hangulatátadó "fogalmazvány".
Beköszöntõ: ...
Gooroo, mikor ír megint cikket? 8)
10/6
az elsõtúra a barátnõvel cikket már hamarabb is leközölhettétek volna 8)
trekking: nem hiszem, hogy EBBE az újságba való. Tudom, hogy nyugaton ez a trend(gondolom Szerintetek itthon is ez lesz..), de erõsen kétlem, hogy az a piaci szegmens Bikemagot olvasna. Bár lehet, hogy tévedek.
Tech részek egész jók, telóteszt, lcs gépe stb.
Alkatrész tesz kellene minden számba. hacsak tényleg egy fékpofateszt erejéig, de kellene.
bmx rész király. Azt hiszem a célnak tökéletesen megfelel: átjön a fíling. tetszik Dani stílusa
versenybeszámoló alakul, interjúk jók. Bár szerintem kicsit lehetne ezis ilyen hangulatátadó "fogalmazvány".
Beköszöntõ: ...
Gooroo, mikor ír megint cikket? 8)
10/6
Posted 2004. May 05. - 19:03
Én több interjúra voksolnék.
A hazai élvonal versenyzõit jó volna megismerni, teljesen mindegy melyik szakágról van szó.
Az interjúkban sosem csalódtam
A hazai élvonal versenyzõit jó volna megismerni, teljesen mindegy melyik szakágról van szó.
Az interjúkban sosem csalódtam
Posted 2004. May 05. - 18:52
mesélj, mik az igényeid, úgy kb?
Ha teszteltek:
- pár közép/felsõ kategóriás CC/maraton gépet.
- V vagy tárcsafékteszt
- fékpofateszt (ha össze tudtatok szedni vagy 20 féle külsõt a tesztekhez, akkor sztem meg tudjátok oldani hogy az ismertebb -kool stop, ricsik- és pár alapabb is lehet - bike+, zoggie, hasonlók-. meg nem egy felnin)
- telóteszt (ez állítólag lesz a köviben, mintha vki írta volna itt)
- ja és mintha be lett volna ígérve egy sun ufo felniteszt, és hogy biztos jó-e a 400g alatti/közeli felni értekezés
- kormánycsapágyak
- mono/hajtómûvek középkategóriából
- kerékagyak
...
Kb ezek érdekelnének is. Mondjuk ha mindegyik számban 1-2 ilyen benne lenne.
Posted 2004. May 05. - 18:38
Nem lett rossz az e havi szám sem, de azért iparkodjatok.
Pont olyan pumpám van és olyan gumileszedõm, mint Sziporkának ;D
apróság: Ha lehet jó lenne olyan képet tenni az újság címlapjára, aminek több köze van a számhoz! Oké, hogy van egy hír a Hemidáról, de szerintem jobb lett volna egy trekkinges kép, vagy egy kép LCS-rõl és Giantjérõl - így talán Iljics is +vette volna az újságot.
edit: ígértétek egy rf turbine lp hajtókar szétfûrészelését ;D... az alakul?
Pont olyan pumpám van és olyan gumileszedõm, mint Sziporkának ;D
apróság: Ha lehet jó lenne olyan képet tenni az újság címlapjára, aminek több köze van a számhoz! Oké, hogy van egy hír a Hemidáról, de szerintem jobb lett volna egy trekkinges kép, vagy egy kép LCS-rõl és Giantjérõl - így talán Iljics is +vette volna az újságot.
edit: ígértétek egy rf turbine lp hajtókar szétfûrészelését ;D... az alakul?
Posted 2004. May 05. - 18:30
Posted 2004. May 05. - 18:22
Rám mindig számíthattok. :-*
Egyébként az oké mondjuk hogy tele van most fitness/cross/trekking bringával az újság mert ilyen még nem volt, és ez is kell a népnek persze, de remélem a következõben már lesznek jobb dolgok is, és ez a lagymatag hangulat csak erre a számra vonatkozik. Ezzel csak azt akarom mondani hogy most nem lettem anti-bikemagos, ha a következõ jó lesz akkor minden " ;D". Csak ennyi.
Egyébként az oké mondjuk hogy tele van most fitness/cross/trekking bringával az újság mert ilyen még nem volt, és ez is kell a népnek persze, de remélem a következõben már lesznek jobb dolgok is, és ez a lagymatag hangulat csak erre a számra vonatkozik. Ezzel csak azt akarom mondani hogy most nem lettem anti-bikemagos, ha a következõ jó lesz akkor minden " ;D". Csak ennyi.
Posted 2004. May 05. - 18:19
Posted 2004. May 05. - 18:11
Nagy a csönd....
Nem tetszik, vagy nem vettétek meg?
Senki sem szeret negatív kritikát írni a lapról :-X
Posted 2004. May 05. - 17:41
Ja szenvedtem fél órát...
Na akkor egy kis pozitívum is:
-az ausztriai tandemes cikk tetszett.
-grossmann teszt is nyálcsorgatós
-xt szett
-2005 shimano bemutató is elviselhetõ
És negatívum:
-a "veszélyek" cikk megin csak kósza riogatás, mint a tárcsafékes hogy kiugrik tõle a kerék a villából...
A többi meg nem érdekel.
Végeredmény: 2,5 pont/5p.
(eddig dicsõítettem az újságot, szal ideje kicsit lehúzni )
Na akkor egy kis pozitívum is:
-az ausztriai tandemes cikk tetszett.
-grossmann teszt is nyálcsorgatós
-xt szett
-2005 shimano bemutató is elviselhetõ
És negatívum:
-a "veszélyek" cikk megin csak kósza riogatás, mint a tárcsafékes hogy kiugrik tõle a kerék a villából...
A többi meg nem érdekel.
Végeredmény: 2,5 pont/5p.
(eddig dicsõítettem az újságot, szal ideje kicsit lehúzni )
Posted 2004. May 05. - 17:27
Posted 2004. May 05. - 14:07
Posted 2004. May 05. - 14:04
nem, nálunk lehetett választani egy TREK oclv váz, meg a polar óra között, és... háát... ;D
Posted 2004. May 05. - 13:57
Posted 2004. May 05. - 13:27
totál polar és spinnig mentes övezet.
Bazzus meg kellett néznem az adatlapodat, hogy ki vagy...
Bazzus meg kellett néznem az adatlapodat, hogy ki vagy...
Posted 2004. May 05. - 12:20
Posted 2004. May 05. - 12:09
Én elolvastam már féligmeddig. A teszteket kihagytam, mert a trekkingek nem érdekelnek. A Kona iromány viszont tényleg jó. Vannak olyan bringák, amiknél nem érdekes, hogy hány grammos a kormánycsapágy, meg hogy milyen a hajtókar-tengely kapcsolat.
Ott nem értek egyet eric-kel, hogy sztem tökmindegy, hogy hol vannak a Friss oldalak, nem hiszem, hogy valaki csak azért a 4 oldalért ad ki 600forintot. Ergo ha minden mást is elolvasol, akkor csak a sorrend változik meg, nem? Mondjuk én is furcsálltam kissé, de ennyi. A BIKE-ban is a közepén van ez a rovat.
Ott nem értek egyet eric-kel, hogy sztem tökmindegy, hogy hol vannak a Friss oldalak, nem hiszem, hogy valaki csak azért a 4 oldalért ad ki 600forintot. Ergo ha minden mást is elolvasol, akkor csak a sorrend változik meg, nem? Mondjuk én is furcsálltam kissé, de ennyi. A BIKE-ban is a közepén van ez a rovat.