Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2325 replies to this topic

dragxon

dragxon

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
ja, akkor oké ;) pontyok meg ezek között lehet találni jó dagadtakat ;D fõleg, amelyek ott nyomorognak egy üvegkalickában a tescoban..

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
én sem a tengeri halakra gondoltam :) hanem kishazánk tavaiban-folyóiban úszkáló halaira lpl:ponty-harcsa-stb

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Nincs azzal semmi bajom ha valaki kritizál. SÕT!! Én a kritikákból táplálkozom-tanulok, és igyekszem ahhoz tartani magam.

Sziporka!

A kajás cikkedben szerintem is elég sok tévedés van. Olyan, mintha összeollóztad volna. Kicsit jobban figyelj oda, mit írsz le. Azért pl. a halakat nem sorolnám a kerülendõ élelmiszerek közé. Meg talán a csirkét se.

DRÁGA ULTIO!
Mégegyszer elismétlem! Ez egy fogyókúrás cikk! A nem ajánlott élelmiszerek közé a -zsíros kövér húsok-halak, baromfi(a bõrös csirkecomb több koleszterint tartalmaz, mint a sovány sertéshús) is oda atrtoznak.
Szerinted vajon miért?De igazad van! Írhattam volna velõs pacalt is.Bocsi

Most nem azért, de szerintem Sziporka te nagyon rosszul tûröd a kritikát ...

Személy szerint semmi bajom nem volt a szóban forgó cikkekkel, sõt tanulságosak ... hiszen nem mindenki ugy kezdi az életét, hogy amikor kipottyan az anyukájából, akkor már tud 2 perc alatt defektet javítani, vagy tudja hogy a fogyózáshoz mit szabad és mit nem szabad enni!!

Mindig is lesznek olyanok akiknek már könyökükön jön ki ez vagy az .. de másrészrõl egyre többen lesznek akik újjak és alig tudnak valamit ... mivel nem megoldható az hogy 2 külön újságot adjanak ki pl.: "Bikemag for novice bikers" és Bikemag for advanced bikers" így marad az hogy olyan is belekerül amit sokan már tudnak ... ha ezt nem tudod elfogadni akkor inkább ne vedd meg az ujságot, minthogy után itt mutogattok a másikra mert hogy ez mekkora marhaság és olyat már mindenki tud ... sajna nem így van ...

Kb ennyit akartam
písz :)

dragxon

dragxon

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
én úgy tudom, hogy a tengeri halak húsa elég sovány

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
DRÁGA ULTIO!
Mégegyszer elismétlem! Ez egy fogyókúrás cikk! A nem ajánlott élelmiszerek közé a -zsíros kövér húsok-halak, baromfi(a bõrös csirkecomb több koleszterint tartalmaz, mint a sovány sertéshús) is oda atrtoznak.
Szerinted vajon miért?De igazad van! Írhattam volna velõs pacalt is.Bocsi

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts
Sziporka!

A kajás cikkedben szerintem is elég sok tévedés van. Olyan, mintha összeollóztad volna. Kicsit jobban figyelj oda, mit írsz le. Azért pl. a halakat nem sorolnám a kerülendõ élelmiszerek közé. Meg talán a csirkét se.

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
.....most kivételesen a bicikli belsõre gondoltam ;D ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
uhh... azért ez a lyukas gumi kicsit durva volt... ;D vigyázzunk... ;D

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Kedves Zsuzsi!
bocsáss meg ,hogy én reagálok, de Lcs most nincs net közelben. És egyébként is talán engem jobban érint ez a téma. Nincs azzal semmi bajom ha valaki kritizál. SÕT!! Én a kritikákból táplálkozom-tanulok, és igyekszem ahhoz tartani magam. DE!!Egy ideje olvasgatom a hozzászólásaidat, és egyre jobban az jön le belõle nekem, hogy el sem olvasod azt a cikket amit kritizálsz. (Félre ne érts, nem vágyom arra, hogy vedd a fáradtságot, és elolvass egy számodra unalmas semmitmondó irományt). 1: A defektes cikk végén megadtam, hogy a köv.számban mirõl lesz szó:(fékek).Az hogy kit érdekelt a defektes cikk?Hát téged biztos nem, mert te ezekszerint egy lyukas gumival jöttél világra. Hidd el biztos van egy csomó csaj aki nem tud még defektet javítani. Én kérek elnézést a fogyatékosságukért! 2:kajás cikk. Szintén csak az utolsó sórt szúrtad ki. A kávé valóban nem egészséges, de nem is arról van szó.
Sokat gondolkodtam azon, hogy mi generálhatta a hozzászólásaidat. Én nagyon remélem hogy nem az a bizonyos ostoba, szánalmas nõi tulajdonság. Nagyot csalódnék benned!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nahát, egy lány és egyetért! Köszönöm!!! ;D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts

Szerintem, azok a lányok akik a BikeMag-et veszik nem az a "hülye p.csa" kategória aki igényli ezt a fajta stílust,

most jó lehülypicsáztad, azokat, akiket érdekel... ::)

Tudod Lcs, akinek nem inge...
Én lány vagyok és nem tetszik a stílus. V-fékbeállításnak v. váltóbeállításnak jobban örültem volna. Több értelme lett volna, mint 1 defektcserének, amire én saját magam jöttem rá és nem 2 hétbe telt.
De csak annyit még róla, hogy nem izgat különösebben, nem olvasom ami nem jön be, találok benne más jobbat.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Bruce: privi ment.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Szerintem, azok a lányok akik a BikeMag-et veszik nem az a "hülye p.csa" kategória aki igényli ezt a fajta stílust, sõt, még talán sérti is a néhol lenézõ, lekicsinylõ hozzáállás. Ne legyen a BikeMag-bõl Fitt Mama vagy Shape. Ha ez így megy tovább, akkor lassan már lesz horoszkóp, meg "hogyan szerezd vissza a pasidat" rovat.

Erre csak annyit reagálnék, hogy mivel az emberi fajhoz hozzátartozik mindkét nem (tehát a nõ és a férfi) így mindkettõ félnek megvannak a saját hozzáállása bizonyos dolgokhoz ... szerintem a nõkhöz szóló cikkek nem voltak olyanok mint a egyébb nõi magazinokban szereplõk!! Sõõt szerintem sok pasi nem is tudja pontosan hogy a nõk miként érzékelnek dolgokat ... és így legalább ha te is elolvasod, akkor képet kapsz kicsit a nõk világáról is!

Egyébként meg szerintem kifejezetten jó hogy foglalkoznak a lányokkal is, mert egyenlõre kevés lány biciklizik, de ezzel a kis segítséggel talán egyre gyarapodik a számuk!

Nekem speciel a hugommal lassan verekednem kell a bikemag-ért ... szerencsére mindig én gyõzök!! ;D ;D ;D

Ui.: bocsesz az off-ért ... ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Instrument: végre egy ember aki látta a Das Experiment cimû, hihetetlenül jó és nyomasztó filmet!

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Ahogy mondod Lcs. ;D Mindig azt csinálom, hogy a csajszis részeknél nyitvahagyom, és olyan helyre teszem, ahol a barátnõm rátalál, hátha egyszer magától kéri majd el.... :)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Szerintem, azok a lányok akik a BikeMag-et veszik nem az a "hülye p.csa" kategória aki igényli ezt a fajta stílust,

most jó lehülypicsáztad, azokat, akiket érdekel... ::)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nekem úgy tûnik, hogy kezd egyre növekedni a "lányos" témák mennyisége az újságban. Szerintem, azok a lányok akik a BikeMag-et veszik nem az a "hülye p.csa" kategória aki igényli ezt a fajta stílust, sõt, még talán sérti is a néhol lenézõ, lekicsinylõ hozzáállás. Ne legyen a BikeMag-bõl Fitt Mama vagy Shape. Ha ez így megy tovább, akkor lassan már lesz horoszkóp, meg "hogyan szerezd vissza a pasidat" rovat. Ha a jövõ hónaptól még drágul is, akkor ne ilyenekkel legyen meg a 140-es oldalszám.

blackfox

blackfox

vendég

• fórumtag
  • 135 posts
Örülök neki, hogy szép hosszú cikk sikeredett a Szekszárd DH-ról és hogy végre volt leírás egy csodás DH géprõl! Csak így tovább! Az újság minõsége javult, mert eddig még nem estek ki a lapok (a régebbi számok mind szét vannak esve, kivétel még a régebbi számok, amik fûzhetõek voltak)! Szóval fejlõdik az újság. Mégtöbb DH-s téma és mégjobb véleményem lesz.
A védõkrõl csak annyit, hogy nem véletlenül lettek kitalálva! Én is még jódarabig védõ nélkül nyomtam, de amikor igazán nagyokat estem, akkor elgondolkodtam rajta, hogy talán nem kellene jópár hónapig pihenttnem magamat és gyógyulnom, ha felvettem volna a védõket és nem lennék annyira lestrapálva sem. Szóval szerintem mindenki maga tudja, hogy mit csinál, de a védõt nagyon célszerû felvenni!

instrument@t

instrument@t

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
A magam részérõl nem különösebben izgat, hogy a Bikemag montis vagy bármilyen más újság e! Veszek ezen kivül számítástechnikai és autós szaklapokat is és DVD magazinokat is, ha jó filmet mellékelnek hozzá. (pl. Kísérlet!!!!)- magát az újságot csak átlapoztam. A pc-st nem fikázom, ha sok a hangkártya, mert nekem már van és a videokártya érdekelne. Majd lesz a jövõ haviban. Az autósat nem dobom ki, mert Saab van benne miközben én Audista :) vagyok és egyáltalán nem érdekelnek mondjuk a roadsterek!
Régóta kerékpározom, a montiba rögtön beleszerettem mikor elõször megláttam egyet. Talán ez ugyanaz a dolog, amiért sokan terepjárót vásárolnak. Jó tudni, ha kell árkon-bokron keresztül is eljutok a célomhoz és közelebb visz a természethez. Ezért engem nem zavarnak az életmód cikkek, sõt...
A bukóról meg csak annyit, Thommey-nak maximálisan igaza van! ;)
Én azt mondom, más szakújságokkal összehasonlítva is megállja a helyét a Bikemag.
U.i.: A Dave riport jó ötlet!!!!! ;D
Instrument@t

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

És a bmxesekre ne akarjatok ráaggatni védõket. Náluk jobban nincs senki tisztában mire van szükségük. Ismerem õket, ha olyat csinálnak, felveszik.

ebben van vmi!
nagyon tudjak szidni a montira 'tervezett' vedocuccokat.
es tenyleg semmit nem biznak a veletlennre!