Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2325 replies to this topic

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
és mire beirom a hozzászólásom, addigra dadam: thommey érti ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
ööööööööö...lcs.....ööööö...ja.......öööööööö, de nem értem, pedig gondolkodom rendesen rajta, és vártam, hogy a többiek hátha értik, de majd kilyukad az oldalam, és nem értem, és közben végig gondolom, hogy mirõl folyt itt a szó, és akkor meg még jobban nem értem...mondjuk én csak egy buta lány vagyok...de nem értem, ami elkezd lassan zavarni, hogy miért nem? mert mégis csak olyan szavakból van összerakva, amiket külön-külön értek, de igy egyben nem, és akkor megint elkeseredek, hogy nem értem, és nem akarom, hogy ez így maradjon, hogy nem értem....

na ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Mennyire? Próbálj meg lépést tartani egy maraton hosszútávon a Vajda Mártival, vagy Simon Emesével, oszt majd meg tudod. Lefelé meg Dalmával.Na ennyire kemények. :)
A Maxxis-t köztudottan az Avex forgalmazza, de bármelyik boltos hoz neked, ha jár Csepelen.És jár arra:)

grigo

grigo

vendég

• fórumtag
  • 63 posts

Egyébként ugye sokak leszólták a cikkedet, hogy minek ez ide, de ahogy látod azért mindenki tud belõle említeni valamit. Rgo a legnagyobb lesajnálók is elolvassák, szóval akkor mégse lehet olyan rossz :)

Az emberek nagyon nehezen emésztik meg a változásokat, pláne, ha az ilyen "hirtelen", mint ahogy a csajos rész jelent meg az újságban.

És mint most már tudjuk, a bringás csajok nagyon kemények ::) ;D , de a remény mégis él, hogy vannak még csajos csajok is, akiknek a kezébe a bringás barátjuk nyomja majd az újságot, hogy õk is ilyen keménnyé válhassanak 8).

Miért mennyire kemények a bringás csajok?????????

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
lenne egy észrevételem:

van az újság végén a "friss oldalak" nevû rovat, ahol cuccokat mutattok be. Ez hasznos és érdekes rovat szerintem, de nagyon hiányzik onnan, hogy ki forgalmazza, és hogy hol lehet megvenni az adott dolgot.
pl esetemben érdekelne, hogy a maxxis könnyû belsõ+szalag szettet hol lehet kapni BP-en...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Egyébként ugye sokak leszólták a cikkedet, hogy minek ez ide, de ahogy látod azért mindenki tud belõle említeni valamit. Rgo a legnagyobb lesajnálók is elolvassák, szóval akkor mégse lehet olyan rossz :)

Az emberek nagyon nehezen emésztik meg a változásokat, pláne, ha az ilyen "hirtelen", mint ahogy a csajos rész jelent meg az újságban.

És mint most már tudjuk, a bringás csajok nagyon kemények ::) ;D , de a remény mégis él, hogy vannak még csajos csajok is, akiknek a kezébe a bringás barátjuk nyomja majd az újságot, hogy õk is ilyen keménnyé válhassanak 8).

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Jabbar: már megint kötözködsz ;)

nos igen. mért az van az újságban, amit "valaki el akar adni", a helyett, ami a szerzõnek mondjuk tetszik ::)

mert ha nekem tetszik a saját reebok gumibugyim, miért dícsérjem azt ingyen az újságban. az csak a reebok-nak jó, mindez ingyen.

nekem van egy lukas bermudám lefényképezem digivel, azt betehetitek legközelebb, én el akarom adni! ;)

kûggyed, betesszük, de sajnos alá kell írnunk a neved, telefonszámod, szig. számod+ kell egy fotó is a fejedrõl ;D

grigo

grigo

vendég

• fórumtag
  • 63 posts

én is eladom a mackófelsõt ;D, de mivel most már híres darab lett, ezért már az ára sajnos 3.000 ,- Ft., meg a zoknim is eladó, az lábszaga miatt viszont olcsóbb....

na jó csak vicceltem...

Eladod a szent mackófelsõt?Lassan már tényleg eszmei értéke lesz...

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
vicceltél? még annál is többe kerülnek? ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
én is eladom a mackófelsõt ;D, de mivel most már híres darab lett, ezért már az ára sajnos 3.000 ,- Ft., meg a zoknim is eladó, az lábszaga miatt viszont olcsóbb....

na jó csak vicceltem...

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

akkor mégegyszer, sokadszor a "reklámokról":

annak a forgalmazónak a terméke van bemutatva, aki egy kicsit is akarja, hogy menjenek a cuccai, aki nem akarja, az puffoghat.
emiatt meg itt is lehet nyugodtan puffogni, ez van, könyörögni nem fog senki senkinek, hogy hé öreg akarjad már eladni a termékedet. ;)

nos igen. mért az van az újságban, amit "valaki el akar adni", a helyett, ami a szerzõnek mondjuk tetszik ::) nekem van egy lukas bermudám lefényképezem digivel, azt betehetitek legközelebb, én el akarom adni! ;)

lehet mondani, hogy belekötök... 8)

grigo

grigo

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
Azért szerintem azért van a fórum hogy mindenki leírja a véleményét!
Szerintem nem rossz a cikk, gondolom nõi fejjel még jobban nemrossz én csak azt mondtam, hogy azt a pénzt én nem arra költöttem volna, de persze bringás ruha is kell, csak ha ilyen árszinten veszel meg mindent és mondjuk nem egyet hanem többet is szeretnél akkor azért már húzús, de lánybringások az egy másik világ és most hogy így mondtátok megnézem mégegyszer a cikket mert lehet ha jól átgondolom akkor végül is tényleg ilyen árak vannak. (csak mondjuk én a zoknira nem fordítok olyan hangsúlyt...)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Nem ertem mi bajotok azzal, hogy markas ruhakat mutattak. Es hogy pont ezt a markat... ha masik lett volna, akkor arra puffognatok.. ha tobb fele lenne, akkor azt mondanatok, hogy tobben osszealltak hogy egy nagy reklamot kidobjanak. Tenyleg csak kotozkodni tudtok. Hihetettlen.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
akkor mégegyszer, sokadszor a "reklámokról":

annak a forgalmazónak a terméke van bemutatva, aki egy kicsit is akarja, hogy menjenek a cuccai, aki nem akarja, az puffoghat.
emiatt meg itt is lehet nyugodtan puffogni, ez van, könyörögni nem fog senki senkinek, hogy hé öreg akarjad már eladni a termékedet. ;)

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
fenébe megnéztem a cikket újra ;D és tényleg nem olyan durvák az árak, de hogy mégis igazam legyen 8) azért gondolom a konkrét márkák nem lottóhúzással lettek kisorsolva... ;) ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Mondjuk a "reklámszagot" hogy "veszed ki" egy ilyen cikkbõl?
"olyan cipõt vettem fel, ami egy nagy bicikli és sífelszerelésgyártó cég neve alatt fut, kék színû, három piros csíkkal az oldalán és használhatod stoplival is meg anélkül is, ezt láthatod a fõképen a lábamon..."

És akkor jönnek ezren a fórumra + telefonálnak + emileznek, hogy: nekem olyan kell az mi és hol lehet kapni és mennyibe kerül és legalább ennyit leírhattatok volna abba a k*rva újságba ;D

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Hát szvsz a 70. oldalon található Hidrate or Die cikk végére kellene egy "X" mint a BBB-s cuccoknál, mert eléggé reklámszagú.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
a cikkért valóban én vagyok a ludas...mármint én irtam.
Azért nem minden drága belõle..de a többsége igen. Viszont ezzel kapcsolatosan elgondolkoztam, hogy végül is a bringás alig-alig jár rendes utcai, azaz "ember" ruhában, fõleg nyáron, amikor szinte mindenhova-mindig kerékpárral megy. Ezért többet van bringás cuccban. Amig egy farmer, vagy egy cipõ simán megüti a 10-20-30 ezres határt, addig szerintem bringás cuccban ezek nem is horribilis árak. Persze ezt nem védekezésképp irom, hanem mint egy fórumos, aki olvasgatja ezt a topicot és ez jutott az eszébe...
És lehet, hogy van benne reklámszag is.... :-X

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
A cikket Findli írta! ;)

A bringás ruhák meg már csak ilyen drágák...
Számold össze, hogy amibe te szoktál tekeregni, az mennyibe van, tetõtõl-talpig.
Persze lehet szöszmösz mackóban is (én is szoktam :D), de sokkal másabb egy direkt arra tervezett cuccban. És ha én megérdemlem, a barátnõmnek is kijár, hogy komfortosan érezze magát.
Persze a Balassás felsõ inkább divatcucc, mint szuper high-tech lélegzõ csúcsfelsõ, de ha vkinek valami megtetszik... :)

Ja és még valami:
Fogjátok fel úgy, hogy ez egy különszedett rész ruhákból, lányoknak a shopping gájdból! Azért még senki nem fanyalgott, hogy sok cucc van a SG-ben, és milyen reklámszagú ;)

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

Én viszont elolvasom a "csajos" cikkeket is, hátha leszûrhetek belõle valami pozitívumot. Öltözködni már tudok ;D

azért valljuk be, az öltözködõs cikk (is) elég reklámszagú. persze lehet, hogy csak nekem nem egyértelmû, hogy TIZEZERsok forintos pl scott cuccokban kéne bicózni a csajoknak..., illetve, hogy valóban ez jut elõször sziporka eszébe :-X na mindegy 8) ;D