Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Írta 2004. június 26. - 11:12
Írta 2004. június 26. - 10:56
Írta 2004. június 25. - 17:05
@Jorus: ha el nem felejetem akkor írok Neked priviben egy érdekességet a 888-ról...
Olyan cikket nem tervezel ahol bemutatnád a kapható / létezõ bringatatyókat ? Hátha valaki belevágna egy bicikliutaztatásba.
Írta 2004. június 23. - 14:47
- elsõ 10 oldalt átlapoztam
- Alpesi túraleírás kicsit unalmas lett a végére " felmentünk a...aztán lejöttünk és felmentünk a..."
- 2 oldal reklám
- High Octane !! ;D miért ilyen röviden ?? Egy méregdrága szupergép és kap 4 oldalt ! Grrr.... >
- Garda, 6 oldal, ez is simán lehetne több akár úgy is, hogy kisebb képek (a hegyek nemcsak az autóba, de az újságba se férnek be! ) és több mesélés
- Gramm-mánia, tök jó, annyit nem értek, hogy a táblázatban az EUR/gramm-ot hogy kell érteni ? Akár úgy is lehetne, hogy a legkevesebb pénzért a legtöbb grammot kapod és a Mozo a gyõztes !!
- Polar-X, jó bemutató, kiváncsi avgyok, hogy a Judy átlagosabb méretü rider alatt is hajlongana-e ;D Egyébként szvsz nagyon best buy a gép 140e-ért !
- Trans Mission, tül rövid, sok nem derül ki a géprõl
- Hoss Dee lux, korrekt
- Heavy Tools, fölösleges, 1 oldalba kb. annyi fért bele, hogy kék
- Grossman, engem érdekelt volna a Maraton SL közelebrõl is, hamár ott volt és a bringa szét is volt szedve
- összetelós SingleSpeed, nem értem mi a fene ez a cikk a képek jók, engem a gép érdekelt volna (Minute, HFX Mag Plus, Roox kar, nyamm) nem az, hogy milyen váltó nélkül biciklizni
- gyerekbringa, korrekt
- országúti blokk átlapozva (A TDH 2004 minek van benne ? marketing ? dehát így is jönnek EZERrel (hogy trendi legyek) ! )
- reklám+történelem átlapozva
- Camelbak, ez reklám nem cikk, tovább lapozok
- Shimano reklám, lapozok
- trekking gumik, ez legalább már nem reklám, lapozok
- veszélyek: szokásos: érdekes, kissé eltúlozva
- BBB reklám cikként, lapozok
- fotozás, biztos cool, nem értek hozzá, de ez KELL ide !!
- fékszerelés, tárcsafékem van, lapozok
- kerékpárt külföldre, marha jó és idõszerü cikk, jól körüljárva, szal :-* Jorusnak !
- gasztro-labor, ajjajj....ezt simán ízekre lehet szedni már az alapjaiban is ! Pl. nem 22 féle aminosav van, hanem ennyi van az élõkben (egyébként nem 21 ? mintha a szeleno-cisztein lenne a 21-es...) és az esszenciálisok nemcsak az izmoszövetet építik fel természetesen. Meg a NO szerepe is "kissé" homályos, de nem akarom szétszedni a cikket, bár lehet hogy én vagyok szõrözõ
- butik, nem olvastam el, de jópofa !!
- szimeirng csere, nincs Marzo a családban, amúgy is szerelési analfabéta vagyok (ugye [rob] ;D ) de ez is hasznos cikk !
- Z150, jé idéznek benne, ez a legjobb cikk !! ;D :-*
- Flick, no comment, jó cikk, apropó: miért Z150 vs. Flick, miért nem Breakout ? Ugyanannak a dolognak 2 féle megoldása !
- országuti népmesét elolvastam, no comment
- lapoztam a maratonokig, Thommey jó kis beszámolókat ír, csak így tovább !
- pozitív csalódás volt a Magyarszéki versenyrõl szoló cikkben, hogy hogy összefogott a falu !! Ilyen lassan már csak a mesében van nálunk !
- BMX, minidg olavsom, most is, bár ne tettem volna, ez mi a fene volt ??
- shopping guide, vissza az elejére !!
- apró: már többször küldtem be (innen a weblapról), sose jelent meg, mié' ?
Írta 2004. június 22. - 15:26
Írta 2004. június 22. - 10:13
A p*csába, lebuktam.
Az emberek nagyon nehezen emésztik meg a változásokat, pláne, ha az ilyen "hirtelen", mint ahogy a csajos rész jelent meg az újságban.
Akkor én nem vagyok ember :'(, vagyis erre inkább büszke legyek?
Phil, te egy UFÓ vagy! Csak emberbõrbe bújtatva. De most lebuktál! Ezért tudtál olyan könnyedén átállni a telóra is a merev villa után! ;D
yz*x? hívja /'(=*/), jelentkezz, el kell hagynom a %¢^ nevû bolygót
Írta 2004. június 22. - 09:01
vendég_Charon_*
Írta 2004. június 22. - 08:52
Sajnos már én is "érdektelen" lettem. Kicsit sok lett a lájt írás, és hosszabb a történelem és más részek.
A friss dolgok pedig jók voltak ott elöl.
Írta 2004. június 21. - 11:58
Írta 2004. június 21. - 10:46
hello Mindenki!!!
sztem full jó az új szám, mint mind1ik... ;D
azt nem értem, h mért nem gondolnak egyesek másokra is, ugyanis én se szeretem a spinninget, nem is bmx-ezek, sõt nem vok dh-s, sem országútis; mégis megveszem és elolvasom az újságot, mert ahogy a beköszöntõben is meg lett írva: nem lehet eccerre mindenkinek a kedvében járni, és nem panaszkodni kellene, h kevés a dh, stb. , hanem más szemszögébõl is megvizsgálni a dolgot
DE: minden kritika, építõ kritika..legalább is sztem...
én csak gratulálni tudok, és további jó tekerést mindenkinek 8) 8)
bocsánat, most kicsit tuskó leszek, de ehhez a mixhez még annyit, hogy ennyi erõvel egy kis horgászatot és csipkeverést is bele lehetne rakni, így még több embert érdekelne az újság, nem?!
Írta 2004. június 21. - 09:15
Írta 2004. június 20. - 22:03
Írta 2004. június 19. - 22:45
sztem full jó az új szám, mint mind1ik... ;D
azt nem értem, h mért nem gondolnak egyesek másokra is, ugyanis én se szeretem a spinninget, nem is bmx-ezek, sõt nem vok dh-s, sem országútis; mégis megveszem és elolvasom az újságot, mert ahogy a beköszöntõben is meg lett írva: nem lehet eccerre mindenkinek a kedvében járni, és nem panaszkodni kellene, h kevés a dh, stb. , hanem más szemszögébõl is megvizsgálni a dolgot
DE: minden kritika, építõ kritika..legalább is sztem...
én csak gratulálni tudok, és további jó tekerést mindenkinek 8) 8)
Írta 2004. június 18. - 23:44
Írta 2004. június 18. - 18:12
És nem szeretem, hogy a friss dolgok elköltöztek hátra. Sokat kell keresgélnem.
Írta 2004. június 18. - 15:01
Az emberek nagyon nehezen emésztik meg a változásokat, pláne, ha az ilyen "hirtelen", mint ahogy a csajos rész jelent meg az újságban.
Phil, te egy UFÓ vagy! Csak emberbõrbe bújtatva. De most lebuktál! Ezért tudtál olyan könnyedén átállni a telóra is a merev villa után! ;D
Írta 2004. június 18. - 09:57
Mennyire? Próbálj meg lépést tartani egy maraton hosszútávon a Vajda Mártival, vagy Simon Emesével, oszt majd meg tudod. Lefelé meg Dalmával.Na ennyire kemények.
Na persze aztán majd úgy kell leoperálni a bicajról ;D
Nagyon jó vicc lenne az öntudatomnak meg valami elképesztõen hasznos
Én nem konkrétan erre gondoltam, hogy így fizikailag hanem úgy általában összességében.
Na jó gondolom nem cicababák kicsit öntudatosabbak és nem is azért mondtam
Írta 2004. június 18. - 08:05
Na nem tudom, nyitott vagyok sokmindenre, éljenek a csajok
Írta 2004. június 17. - 23:47
Írta 2004. június 17. - 21:31
Szerintem, azok a lányok akik a BikeMag-et veszik nem az a "hülye p.csa" kategória aki igényli ezt a fajta stílust, sõt, még talán sérti is a néhol lenézõ, lekicsinylõ hozzáállás.
meg az ilyesmik, pl, amelyiket valamelyik lány írta, csak nem találom...
........Te szegény, buta kis Findli