Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2325 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Asszem alacsonyabb mert ugrik a 200mm rugóút is.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nem merünk beléd kötni mert egy állat vagy ;) a 888 érdekességet nekem is írd meg pls hadd röhögjek a marzón ;) egyébként kiváncsi vagyok hogy a következõ 888-nak már alacsonyabb lesz e a beépítési magassága vagy mégmagasabb:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Látom nem vagytok rám kiváncsiak...viszont az új címlap nagyon jól néz ki, mikor lesz 888R tartósteszt cikk ?

@Jorus: ha el nem felejetem akkor írok Neked priviben egy érdekességet a 888-ról... ;)
Olyan cikket nem tervezel ahol bemutatnád a kapható / létezõ bringatatyókat ? Hátha valaki belevágna egy bicikliutaztatásba.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
1 számot kihagytam, most megvettem a Z150 és a Scott High Octane miatt, írok egy cikkenkénti "kritikát":
- elsõ 10 oldalt átlapoztam
- Alpesi túraleírás kicsit unalmas lett a végére " felmentünk a...aztán lejöttünk és felmentünk a..."
- 2 oldal reklám
- High Octane !! ;D miért ilyen röviden ?? Egy méregdrága szupergép és kap 4 oldalt ! Grrr.... >:(
- Garda, 6 oldal, ez is simán lehetne több akár úgy is, hogy kisebb képek (a hegyek nemcsak az autóba, de az újságba se férnek be! ;) ) és több mesélés
- Gramm-mánia, tök jó, annyit nem értek, hogy a táblázatban az EUR/gramm-ot hogy kell érteni ? Akár úgy is lehetne, hogy a legkevesebb pénzért a legtöbb grammot kapod és a Mozo a gyõztes !! ;)
- Polar-X, jó bemutató, kiváncsi avgyok, hogy a Judy átlagosabb méretü rider alatt is hajlongana-e ;D Egyébként szvsz nagyon best buy a gép 140e-ért !
- Trans Mission, tül rövid, sok nem derül ki a géprõl
- Hoss Dee lux, korrekt
- Heavy Tools, fölösleges, 1 oldalba kb. annyi fért bele, hogy kék
- Grossman, engem érdekelt volna a Maraton SL közelebrõl is, hamár ott volt és a bringa szét is volt szedve
- összetelós SingleSpeed, nem értem mi a fene ez a cikk a képek jók, engem a gép érdekelt volna (Minute, HFX Mag Plus, Roox kar, nyamm) nem az, hogy milyen váltó nélkül biciklizni
- gyerekbringa, korrekt
- országúti blokk átlapozva (A TDH 2004 minek van benne ? marketing ? dehát így is jönnek EZERrel (hogy trendi legyek) ! )
- reklám+történelem átlapozva
- Camelbak, ez reklám nem cikk, tovább lapozok
- Shimano reklám, lapozok
- trekking gumik, ez legalább már nem reklám, lapozok
- veszélyek: szokásos: érdekes, kissé eltúlozva
- BBB reklám cikként, lapozok
- fotozás, biztos cool, nem értek hozzá, de ez KELL ide !!
- fékszerelés, tárcsafékem van, lapozok
- kerékpárt külföldre, marha jó és idõszerü cikk, jól körüljárva, szal :-* Jorusnak !
- gasztro-labor, ajjajj....ezt simán ízekre lehet szedni már az alapjaiban is ! Pl. nem 22 féle aminosav van, hanem ennyi van az élõkben (egyébként nem 21 ? mintha a szeleno-cisztein lenne a 21-es...) és az esszenciálisok nemcsak az izmoszövetet építik fel természetesen. Meg a NO szerepe is "kissé" homályos, de nem akarom szétszedni a cikket, bár lehet hogy én vagyok szõrözõ
- butik, nem olvastam el, de jópofa !!
- szimeirng csere, nincs Marzo a családban, amúgy is szerelési analfabéta vagyok (ugye [rob] ;D ) de ez is hasznos cikk !
- Z150, jé idéznek benne, ez a legjobb cikk !! ;D :-*
- Flick, no comment, jó cikk, apropó: miért Z150 vs. Flick, miért nem Breakout ? Ugyanannak a dolognak 2 féle megoldása !
- országuti népmesét elolvastam, no comment
- lapoztam a maratonokig, Thommey jó kis beszámolókat ír, csak így tovább !
- pozitív csalódás volt a Magyarszéki versenyrõl szoló cikkben, hogy hogy összefogott a falu !! Ilyen lassan már csak a mesében van nálunk !
- BMX, minidg olavsom, most is, bár ne tettem volna, ez mi a fene volt ??
- shopping guide, vissza az elejére !!
- apró: már többször küldtem be (innen a weblapról), sose jelent meg, mié' ?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
jó az innováció az újságban, de lassan már dadaista formát kezd ölteni a bikmak. Mindentbele, csak úgy fogalom nélkül. Szelekta'... Most jöhetnének ide olyan közhelyek, hogy aki sokat markol keveset fog, meg hasonlók, de azthiszem az idõ majd elrendezi a dolgokat, mint mindíg. Kiváncsi vagyok a köv számra.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Az emberek nagyon nehezen emésztik meg a változásokat, pláne, ha az ilyen "hirtelen", mint ahogy a csajos rész jelent meg az újságban.

Akkor én nem vagyok ember :'(, vagyis erre inkább büszke legyek?

Phil, te egy UFÓ vagy! Csak emberbõrbe bújtatva. De most lebuktál! Ezért tudtál olyan könnyedén átállni a telóra is a merev villa után! ;D

A p*csába, lebuktam.
yz*x? hívja /'(=*/), jelentkezz, el kell hagynom a %¢^ nevû bolygót

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Houston, we've got a problem...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
De vízibicikli még beleférne :-/
Sajnos már én is "érdektelen" lettem. Kicsit sok lett a lájt írás, és hosszabb a történelem és más részek.
A friss dolgok pedig jók voltak ott elöl. :P

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás
szederturmix: nem.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

hello Mindenki!!!
sztem full jó az új szám, mint mind1ik... ;D
azt nem értem, h mért nem gondolnak egyesek másokra is, ugyanis én se szeretem a spinninget, nem is bmx-ezek, sõt nem vok dh-s, sem országútis; mégis megveszem és elolvasom az újságot, mert ahogy a beköszöntõben is meg lett írva: nem lehet eccerre mindenkinek a kedvében járni, és nem panaszkodni kellene, h kevés a dh, stb. , hanem más szemszögébõl is megvizsgálni a dolgot
DE: minden kritika, építõ kritika..legalább is sztem...
én csak gratulálni tudok, és további jó tekerést mindenkinek 8) 8)

bocsánat, most kicsit tuskó leszek, de ehhez a mixhez még annyit, hogy ennyi erõvel egy kis horgászatot és csipkeverést is bele lehetne rakni, így még több embert érdekelne az újság, nem?!

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás
Zsuzsi: Mi változott? Mi az oka? Már van nálatok is villany?:_))

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Régebben én is a védõ oldalon foglaltam helyet. Most inkább az érdektelen kategóriába sorolom magam. Már nem gond, ha nem látom az újságot. Nem tud felvillanyozni sajna.

bazsee

bazsee

vendég

• fórumtag
  • 105 hozzászólás
hello Mindenki!!!
sztem full jó az új szám, mint mind1ik... ;D
azt nem értem, h mért nem gondolnak egyesek másokra is, ugyanis én se szeretem a spinninget, nem is bmx-ezek, sõt nem vok dh-s, sem országútis; mégis megveszem és elolvasom az újságot, mert ahogy a beköszöntõben is meg lett írva: nem lehet eccerre mindenkinek a kedvében járni, és nem panaszkodni kellene, h kevés a dh, stb. , hanem más szemszögébõl is megvizsgálni a dolgot
DE: minden kritika, építõ kritika..legalább is sztem...
én csak gratulálni tudok, és további jó tekerést mindenkinek 8) 8)

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

kezd hátulrol és hamar meglesz. :)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Kerékpártörténelem és retro csillió oldalon... hihetetlen. Van akinek ez tetszik? Mert én eddig csak a negatív kritikát hallottam. "Kicsit" sokat elvesz a jobb részektõl.

És nem szeretem, hogy a friss dolgok elköltöztek hátra. Sokat kell keresgélnem.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Az emberek nagyon nehezen emésztik meg a változásokat, pláne, ha az ilyen "hirtelen", mint ahogy a csajos rész jelent meg az újságban.

Phil, te egy UFÓ vagy! Csak emberbõrbe bújtatva. De most lebuktál! Ezért tudtál olyan könnyedén átállni a telóra is a merev villa után! ;D

grigo

grigo

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás

Mennyire? Próbálj meg lépést tartani egy maraton hosszútávon a Vajda Mártival, vagy Simon Emesével, oszt majd meg tudod. Lefelé meg Dalmával.Na ennyire kemények. :)

Na persze aztán majd úgy kell leoperálni a bicajról ;D
Nagyon jó vicc lenne az öntudatomnak meg valami elképesztõen hasznos :)
Én nem konkrétan erre gondoltam, hogy így fizikailag hanem úgy általában összességében.
Na jó gondolom nem cicababák kicsit öntudatosabbak és nem is azért mondtam :)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Na nem tudom, nyitott vagyok sokmindenre, éljenek a csajok

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Akkor most mire is gondoltál?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Thommey is közel járt, csak egy másik irányból. Én az ilyesmikre gondoltam.

Szerintem, azok a lányok akik a BikeMag-et veszik nem az a "hülye p.csa" kategória aki igényli ezt a fajta stílust, sõt, még talán sérti is a néhol lenézõ, lekicsinylõ hozzáállás.

meg az ilyesmik, pl, amelyiket valamelyik lány írta, csak nem találom...
........Te szegény, buta kis Findli ;)