Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2325 replies to this topic

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Kempelennek: nem kukacoskodásból kérdezem (de), a sopingájdban szereplõ alkatrészkiválasztásánál milyen metódust követtek? úgyértem van valami kritériumrendszer, vagy csak úgy random?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Az ausztriai montis térkép mennyibe kerül?

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
mellesleg nekem is széthullot de ze most nem zavar mert jó bagyon a tartalom! ;D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
gép közelben

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Sajnos egy pár napig nem voltam gép közelbe, ezért már nincs bennem az elsõ nap euforiája, de azért még leírom, hogy nekem is nagyon tetszik az új szám. Jók ezek az összehasonlítós tesztek (telók, pedálok). Asszem 10 centinél magasabbra én még nem nagyon emelkedtem életemben, de az "építs dirt gépet" bringákat imádom, örülök, hogy sorozat lesz belõle.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
LL, szívesen, örülök, hogy hozzájárulhattam szellemi tökéletesedésedhez ;D

Na, végigolvastam az aktuálist, így véleményt formálok:
Bevezetõ: András, sajnos Dave sem váltotta meg a világot, pedig írt õ is sokat a bukó hasznosságáról, de melyik ilyen "laza srác" olvassa végig ezen eszmefuttatást? Sajna ez van, jó hogy valaki tesz ellene. Én hordok bukót ;)
Imánk meghallgatásra talált: Shopping guide újra elõl (megnyerem az ötötslottót, megnyerem az ötöslottót)
Zerge megy az olimpiára: Az eszem érti, a szívem nem, de ez egyéni szoc. problem.
Enduro telók: kicsit le lett húzva a Minute (tényleg olyan amilyen?) és a pontos összehasonlításért jobb lett volna gyorsszáras Psylo-t beszerezni.
Thyról meg a teljes metamorfózis jut eszembe, CC/Maratonosból országútis Freeride arc; ari a Giant.
A 888-on átfutottam, nem érint annyira.
Tettszettek az ugrálós gépek (Roast, polar-X, Scrap) leginkább a középsõ, olyasmit akarok én is.
Pedáltesz király, nekem nagyon tetszett.
Retro most nagyon jó lett, pont elegendõ szöveg, pont elegendõ kép.
Kerékpártöri: imádom; Giro: én is akarok menni;
Fashion: na ja, van ilyen is (nem tetszett).
Nagy utazás: nem volt, s tervbe sincs, talán majd egyszer, akkor igérem, visszalapozok ehhez a cikkhez.
Deli Anettrõl olvastam volna még 30 oldalt. Igaz eddig minden interjúval így voltam, bár róla tényleg lehetett volna több.
Amibõl még több kellett volna, az a Dolomiti Superbike. Fõleg, hogy két maraton is volt a cikkben.
Ennyi a meglátásom.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Erõsen off:elképzelem ahogy iljics félmeztelenül, ordítva olvasgatja az újságot mellkasán azzal a tetkóval hogy "mer egy állat vagyok" ;D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
.... és mint láthatjuk, "micike" sem számtan tanár.
:) :D ;D

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

A 38. oldalon tartok, a lap EZER darabra esett széjjel.

pedig csak 150 oldalas kábé. akkor az hat ujság legalább. :)

biztos azér mer egy állat vagy. :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Phil: köszönöm az oktatást ;) ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A 38. oldalon tartok, a lap EZER darabra esett széjjel.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
OFF

Dig és azt ugye tudod, hogy kivétel erõsití a szabályt? ;D
vagy mi szösssz ;)

A jogtanárom szerint rossz ez a fordítás, újabban elfogadott:
A kivétel próbálja a szabályt.
Az "erõsíti" szónak logikailag nincs is értelme ebben a szövegösszefüggésben.
ON

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
na végre! ez a szám az utóbbi jónéhányból messze a legjobb (számomra!!! ezt mindig k i kell hangsúlyozni, ugyebár ;)) nincsenek feleslegesen(!) hosszú retro, össztelós feeling, egykerekû helikopter stb cikkek, nagyjából csak érdekességek! végre nyitott fülekre talált a "mennyen-má-vissza-a-helyére-a-newéscool-rovat", bár engem nem zavart túlzottan. hajrá az aranyér! ;D

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts
Hozé: Okos meglátás, köszönjük.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Dig és azt ugye tudod, hogy kivétel erõsití a szabályt? ;D
vagy mi szösssz ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Na én is írok jól.

Nekem ez a szám kicsit idegen lett, mivel nem igazán érzem magaménak a témákat..mindent elolvastam, ami tetszett az a marzós cikk(jeje) meg a maraton beszámolók..
A többi valhogy nem hozott lázba..nem úgy mint az elõzõ szám ;) ja és ami nagyon nem tetszett hogy Jorus alíg írt valamit a 888 menettapasztalatairól..

De látom mindenkinek tetszett csak nekem nem ;D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Bocs, hogy "On" leszek:

Kérdezném az újság készítõket, hogy "Az Újság" élén szereplõ, teljesen felesleges szöveg: "Hírek*Teszt&tech* ...." helyett nem lehetne-e ott is szerepeltetni a címoldal tetején szereplõ egysoros tartalomjegyzéket?
Ha ránézek egy kupac újságra oldalról, a fenti szöveget látom egy csomószor, információ tartalom = 0.
Reklámértéke meg úgysincs, mert ember nem vesz újságot az éle alapján.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Fölfelé a Giro-n és a Touron is eléggé csigaszemmel tekernek, bár ott egy kicsit meredekebb az-az emelkedõ... ::)
Végül is föltekert 39es tányérral is...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
tegnapi tapasztalat:
thy pont AZ aki meghajt minden gépet, és pont ez a lényeg.
pl kiderül h egy cc gép hogy bír egy bevállalósabb dh-t, és fordítva(stabbal cc ugye ugye ;))

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
rocsipeti, megint más, hogy Dobogókõre felszenved 39/23-ban, meg hogy meghajtja. Olvashattad is, hogy lefelé farolva vett be egy kanyart, mi ez, ha nem széthajtás.
Profikat mikor látsz keresztbefordulni egy-egy versenyen kanyarodás közben?
Ebbõl kiindulva Thommey profibb (vagy hülyébb ;D)
(bocs thy, azért szeretünk ;))