Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2325 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
én a fr gép építést várom,már tavaj óta.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Beg gépe bizony nem kimondottan dirt, de ezt Õ is leírta. Azt hiszem ez a merevfarú freeride kategória (és nem a boa+r500). Tekerhetsz vele ide-oda/fel-le, de nem szeppen meg ha zúzni kell. Gondolom azért kerültek rá ezek az alktrészek, mert ez volt elfekvõben a nagykerben / lesz teszt vmelyik következõ számban.

Írták is, hogy lesz olcsó dirt gép is, várd ki a végét.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
ja holnap

amugy engem csak egy zavart. az építõs cikk...
1. jo dolog a yasec agy, meg rockring, de nem mindenki tud ilyet elõhúzni a szekrénybõl. irhattatok volna vmi jo kis v fékes agyat, hogy legyen alternatíva.
2. Beg cikkeit általában szeretem, de ez totál olyan volt, mint az unatkozó újságíró, aki az újság pénzébõl összedob egy neki teccõ bájkot, aztán örül és leirja.
egy dirt gépbe minek rf XC kar??? ugyan annyiba kerül mint a dh, csak arra esetleg ha kell még lehet garanciát is érvényesíteni... ha meg a 200 gramm kell, akkor választhatott volna egy másik villát, mondjuk a suntourt. az könnyû is olcsó is.
a v fékrõl ne is beszéljünk.... 45 ezer forintrt v fék szettet??? hát bocs, de ez nagyon abszurd egy zuzós bike on. juli, kicsit drágábban deore, v mecha hayes... van egy csomó pizzafék ami ilyen árban van. a súllyal meg ne gyertek, mert mégiscsak dirt gép. jo friride, de mehetett volna könyebb vázzal is, ha ez a lényeg...
amugy tetszett az újság, csak gondoltam építõ jellegû kritika nem árt.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
Mikorra várható az új szám?
ELvileg holnap kéne.

grigo

grigo

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
Már lassan itt az új szám de én még csak most jutottam oda hogy írjak.
Minden szép és jó, de több országútra való gép kellene mert nagyon el van hanyagolva!
Az jó volt hogy írtatok a Giró-ról de kicsit mást vártam volna mint, hogy leközvetítsétek a szakaszokat, hiszen láttuk mi is!
Remélem a Tour-ról írok valamit a kulisszák mögül. Vagy egy riport Bodrogival!Pl. érdekelne hogy eligazol e!Ja és szerintem nem rossz a Sipos-Knézy duó a közvetítéseknél, több órát nehéz végigbeszélni...
Ja és most tényleg nem esik szét aminek nagyon örülök ;D

Star_sky

Star_sky

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Én is csatlakozom azokhoz akiknek nagyon tetszik a egújabb szám!Nagyon eltaláltátok!Szerintem a Bikkmakk történetének eddigi legjobb száma.Van benne minden ,1 kis keménykedõs 1 kis cc-s stb.1 szó mint száz CSAK ÍGY TOVÁBB! Jahh és a lapjai sem hullanak! ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
no meg nem art be is kapcsolni a bukot nem csak felnyomni a fejre.
es hagy lobogjon.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Pedig volt rajta bukó..... :o

Dave Mirra ezért hord full face-t. :-\

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
de lehet, hogy Fullfaceben jobbanjárt volna.. nem? ::)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
v.mit v.miért!!!
ez egy veszélyes sport!!!
::)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Dani Pozsonyban egy backflip közben esett fejre.
9 helyen tört el az orra, 4 öltéssel varták össze a homlokát, és elmondása szerint elfelejtett egy pár dolgot ami elötte történt vele. :)
Pedig volt rajta bukó..... :o

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
A törött fejû gyerek ha jól tudom a Králik Dani és nem sajnos nem hakni. Milyen szép is volt régen a rendelõ rovat. :-\

A Giant AC, a polarx, a scrap, a roast, 888 nem elég freeride ? A Psylo szerinted mi, CC ? Mi kellene, Mali Boa + R500 ? :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
én meg egyszer élném emg, hogy 1 szám után ne "sírjon" senki hogy kedvés a DH FR..........
:-*

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
ugye jól látom hogy a törött fejû gyerek csak hakni... rosszullennék ha nem...

ja teccik a lap... fõleg hogy a pedálom a tesztgyõztes..
meg minden...

blackfox

blackfox

vendég

• fórumtag
  • 135 posts
Még mindig kevés a DH és a FR! Kiváncsi vagyok, hogy meg fogom-e azt érni, hogy minimum 16-20 oldal legyen a DH és a FR-nak szentelve (nem a Psylo és egyébb dolgokra gondolok amikor azt írom, hogy FR vagy DH).

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

- sziporka szervíz in memoriam ??? most hogy állítsa be a párom a váltómat ;)

az anyag megvan, csak terjedelmi okokból egyszerûen nem fért bele. majd legközelebb. ;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Egyet kell értenem az elõttem szólókkal tényleg az idei év legjobb száma lett a mostani. Sikerült eltalálni az arányokat, semmibõl nincs túl sok vagy túl kevés. Vannak épített bringák és készek is és végre vannak ütõsebb összehasonlító tesztek is.

negatívum:
- sziporka szervíz in memoriam ??? most hogy állítsa be a párom a váltómat ;)
- thomey: ha már az elõzõ számban is volt és neked is olyan van a Z150-ben ETA van nem ECC
- nem volt szép dolog összehozni a tuliot a gyorsszárasok ellen, bár szerintem is a pyslo a legjobb abban a kategóriában és a többiek baja, hogy nem használnak átütõtengelyt
- Ja és több országútit a zújságba ;D

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
és mi alapján választjátok Ti konkrétan?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Köszi!

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts
_Alexnek_: A térkép (helyesebben térképek) 1.950.-Ft-ba kerülnek, 2 féle van 2 tájegységrõl, és Ildikónál tudod megrendelni a 70/336-9890-en, hétköznap, munkaidõben. Utánvéttel postázzuk.

Kex: no gáz, a soppinggány Zorghoz tartozik, a kiválasztásnál, kínálják, meg választunk is.