én a fr gép építést várom,már tavaj óta.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Started by
tbertalan
, 2003. February 26. 19:01
Posted 2004. July 31. - 00:33
Posted 2004. July 30. - 08:16
Beg gépe bizony nem kimondottan dirt, de ezt Õ is leírta. Azt hiszem ez a merevfarú freeride kategória (és nem a boa+r500). Tekerhetsz vele ide-oda/fel-le, de nem szeppen meg ha zúzni kell. Gondolom azért kerültek rá ezek az alktrészek, mert ez volt elfekvõben a nagykerben / lesz teszt vmelyik következõ számban.
Írták is, hogy lesz olcsó dirt gép is, várd ki a végét.
Írták is, hogy lesz olcsó dirt gép is, várd ki a végét.
Posted 2004. July 29. - 19:45
ja holnap
amugy engem csak egy zavart. az építõs cikk...
1. jo dolog a yasec agy, meg rockring, de nem mindenki tud ilyet elõhúzni a szekrénybõl. irhattatok volna vmi jo kis v fékes agyat, hogy legyen alternatíva.
2. Beg cikkeit általában szeretem, de ez totál olyan volt, mint az unatkozó újságíró, aki az újság pénzébõl összedob egy neki teccõ bájkot, aztán örül és leirja.
egy dirt gépbe minek rf XC kar??? ugyan annyiba kerül mint a dh, csak arra esetleg ha kell még lehet garanciát is érvényesíteni... ha meg a 200 gramm kell, akkor választhatott volna egy másik villát, mondjuk a suntourt. az könnyû is olcsó is.
a v fékrõl ne is beszéljünk.... 45 ezer forintrt v fék szettet??? hát bocs, de ez nagyon abszurd egy zuzós bike on. juli, kicsit drágábban deore, v mecha hayes... van egy csomó pizzafék ami ilyen árban van. a súllyal meg ne gyertek, mert mégiscsak dirt gép. jo friride, de mehetett volna könyebb vázzal is, ha ez a lényeg...
amugy tetszett az újság, csak gondoltam építõ jellegû kritika nem árt.
amugy engem csak egy zavart. az építõs cikk...
1. jo dolog a yasec agy, meg rockring, de nem mindenki tud ilyet elõhúzni a szekrénybõl. irhattatok volna vmi jo kis v fékes agyat, hogy legyen alternatíva.
2. Beg cikkeit általában szeretem, de ez totál olyan volt, mint az unatkozó újságíró, aki az újság pénzébõl összedob egy neki teccõ bájkot, aztán örül és leirja.
egy dirt gépbe minek rf XC kar??? ugyan annyiba kerül mint a dh, csak arra esetleg ha kell még lehet garanciát is érvényesíteni... ha meg a 200 gramm kell, akkor választhatott volna egy másik villát, mondjuk a suntourt. az könnyû is olcsó is.
a v fékrõl ne is beszéljünk.... 45 ezer forintrt v fék szettet??? hát bocs, de ez nagyon abszurd egy zuzós bike on. juli, kicsit drágábban deore, v mecha hayes... van egy csomó pizzafék ami ilyen árban van. a súllyal meg ne gyertek, mert mégiscsak dirt gép. jo friride, de mehetett volna könyebb vázzal is, ha ez a lényeg...
amugy tetszett az újság, csak gondoltam építõ jellegû kritika nem árt.
Posted 2004. July 29. - 18:40
Posted 2004. July 27. - 12:05
Már lassan itt az új szám de én még csak most jutottam oda hogy írjak.
Minden szép és jó, de több országútra való gép kellene mert nagyon el van hanyagolva!
Az jó volt hogy írtatok a Giró-ról de kicsit mást vártam volna mint, hogy leközvetítsétek a szakaszokat, hiszen láttuk mi is!
Remélem a Tour-ról írok valamit a kulisszák mögül. Vagy egy riport Bodrogival!Pl. érdekelne hogy eligazol e!Ja és szerintem nem rossz a Sipos-Knézy duó a közvetítéseknél, több órát nehéz végigbeszélni...
Ja és most tényleg nem esik szét aminek nagyon örülök ;D
Minden szép és jó, de több országútra való gép kellene mert nagyon el van hanyagolva!
Az jó volt hogy írtatok a Giró-ról de kicsit mást vártam volna mint, hogy leközvetítsétek a szakaszokat, hiszen láttuk mi is!
Remélem a Tour-ról írok valamit a kulisszák mögül. Vagy egy riport Bodrogival!Pl. érdekelne hogy eligazol e!Ja és szerintem nem rossz a Sipos-Knézy duó a közvetítéseknél, több órát nehéz végigbeszélni...
Ja és most tényleg nem esik szét aminek nagyon örülök ;D
Posted 2004. July 24. - 16:49
Én is csatlakozom azokhoz akiknek nagyon tetszik a egújabb szám!Nagyon eltaláltátok!Szerintem a Bikkmakk történetének eddigi legjobb száma.Van benne minden ,1 kis keménykedõs 1 kis cc-s stb.1 szó mint száz CSAK ÍGY TOVÁBB! Jahh és a lapjai sem hullanak!
Posted 2004. July 20. - 00:15
Posted 2004. July 16. - 20:21
Posted 2004. July 15. - 15:48
Posted 2004. July 14. - 16:38
Posted 2004. July 14. - 14:05
Dani Pozsonyban egy backflip közben esett fejre.
9 helyen tört el az orra, 4 öltéssel varták össze a homlokát, és elmondása szerint elfelejtett egy pár dolgot ami elötte történt vele.
Pedig volt rajta bukó.....
9 helyen tört el az orra, 4 öltéssel varták össze a homlokát, és elmondása szerint elfelejtett egy pár dolgot ami elötte történt vele.
Pedig volt rajta bukó.....
Posted 2004. July 14. - 08:58
A törött fejû gyerek ha jól tudom a Králik Dani és nem sajnos nem hakni. Milyen szép is volt régen a rendelõ rovat. :-\
A Giant AC, a polarx, a scrap, a roast, 888 nem elég freeride ? A Psylo szerinted mi, CC ? Mi kellene, Mali Boa + R500 ?
A Giant AC, a polarx, a scrap, a roast, 888 nem elég freeride ? A Psylo szerinted mi, CC ? Mi kellene, Mali Boa + R500 ?
Posted 2004. July 14. - 00:40
én meg egyszer élném emg, hogy 1 szám után ne "sírjon" senki hogy kedvés a DH FR..........
:-*
:-*
Posted 2004. July 13. - 21:01
ugye jól látom hogy a törött fejû gyerek csak hakni... rosszullennék ha nem...
ja teccik a lap... fõleg hogy a pedálom a tesztgyõztes..
meg minden...
ja teccik a lap... fõleg hogy a pedálom a tesztgyõztes..
meg minden...
Posted 2004. July 13. - 18:12
Még mindig kevés a DH és a FR! Kiváncsi vagyok, hogy meg fogom-e azt érni, hogy minimum 16-20 oldal legyen a DH és a FR-nak szentelve (nem a Psylo és egyébb dolgokra gondolok amikor azt írom, hogy FR vagy DH).
Posted 2004. July 13. - 17:27
- sziporka szervíz in memoriam ??? most hogy állítsa be a párom a váltómat
az anyag megvan, csak terjedelmi okokból egyszerûen nem fért bele. majd legközelebb.
Posted 2004. July 13. - 14:19
Egyet kell értenem az elõttem szólókkal tényleg az idei év legjobb száma lett a mostani. Sikerült eltalálni az arányokat, semmibõl nincs túl sok vagy túl kevés. Vannak épített bringák és készek is és végre vannak ütõsebb összehasonlító tesztek is.
negatívum:
- thomey: ha már az elõzõ számban is volt és neked is olyan van a Z150-ben ETA van nem ECC
- nem volt szép dolog összehozni a tuliot a gyorsszárasok ellen, bár szerintem is a pyslo a legjobb abban a kategóriában és a többiek baja, hogy nem használnak átütõtengelyt
- Ja és több országútit a zújságba ;D
negatívum:
- thomey: ha már az elõzõ számban is volt és neked is olyan van a Z150-ben ETA van nem ECC
- nem volt szép dolog összehozni a tuliot a gyorsszárasok ellen, bár szerintem is a pyslo a legjobb abban a kategóriában és a többiek baja, hogy nem használnak átütõtengelyt
- Ja és több országútit a zújságba ;D
Posted 2004. July 10. - 19:46
Posted 2004. July 10. - 17:55
Posted 2004. July 10. - 15:28
_Alexnek_: A térkép (helyesebben térképek) 1.950.-Ft-ba kerülnek, 2 féle van 2 tájegységrõl, és Ildikónál tudod megrendelni a 70/336-9890-en, hétköznap, munkaidõben. Utánvéttel postázzuk.
Kex: no gáz, a soppinggány Zorghoz tartozik, a kiválasztásnál, kínálják, meg választunk is.
Kex: no gáz, a soppinggány Zorghoz tartozik, a kiválasztásnál, kínálják, meg választunk is.