Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2325 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
kevesebb ideje van igy ezzel foglalkozni nemde?
az pedig nemjo

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

en csak igy annyival tudnam le a dolgot.
hany szazalek csinlja foallasban az ujsagot?
~30%
a tobbi melo utan hazerve ul fel a tesztgepre es megy ha kell ha nem, azert, hoyg legyen nektek olvasni valo.

csakugyazerthogy.

és ez jó vagy nem?

edit:

ha pedig igényeink sem lennének, még itt sem tartanánk. az, hogy ha tudjuk, hogy mit akarunk - szerintem - igenis jó.

a csöves, aki kritizálja a wc tisztaságát, pedig egy paraszt. az megint más.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
akkor valóban féleértés de nekem nagyon úgy jött le... akkor bocs ::)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
félreértés!

szó sincs leugatásról, ismerem iljicS-et és csípem is és mindenben szóról szóra igaza is van.
reméltem, írásomból az is lejött, hogy nem a kritikával van a baj, hanem azt emeltem ki ezerrel, hogy ITT EZ VAN, és még kurva messze vagyunk attól, hogy túlzó igényeink legyenek.

és term. azon vagyunk mindannyian, hogy legyen fejlõdés.

de senki nem úgy megy fel az Eiffel toronyba, hogy felteleportálja magát, hanem a lépcsõn. úgy jobban is jár, mert érzi a fejlõdést és azt jó érezni.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

~30%
a tobbi melo utan hazerve ul fel a tesztgepre es megy ha kell ha nem, azert, hoyg legyen nektek olvasni valo.

csakugyazerthogy.

Aranyat beszélsz komám:) ;D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hát azért szerintem nem ez a megfelelõ hozáállás ::)
bár nekem csak ritkán van keserû szájízem a képek miatt, azis inkább azért, mert nemlátszanak rajta dolgok..
de ababn igazat adok Iljicsnek, hogy külföldi lapokban valahogy... mégiscsak jobbak aképek
naszal kicsit összevissza van ez már...
lehetnének jobbak is a képek, DE most is jók!
a hozzáállás viszont, hogy leugatjuk a véleményt formáló embert...
szal ha nem tévedek nagyot, akkor ez a topic azért, van hogy elmondhassa mindenki, hogy mi tetszik és mi nem az újságban.

és ez nem aza kritika volt hogy "több DH-t !!!!!!!!! "
mer annak télleg semmi értelme és meg is érdemli ha levan ugatva...

:-X

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Hát erre már nem is tudok mit mondani. :-X

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
~30%

csakugyazerthogy.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
való igaz. profi fotósokat alkalmaznak, olyan profi gépekkel, amit õk is csak bérelni tudnak, sok sok százezreket fizetve nekik.
na de nem mondtam semmi újat, asszem.

itt sokan járnak szuzukival, bezzeg amerikában, bezzeg bezzeg bezzeg....

ez nem kifogás, ez egy állapot.

az igények már faszán kialakultak ebben az országban, de jó lenne ha elõbb mindenki eljutna egy olyan szintre agyilag, hogy mielõtt igényeket támaszt másokkal szemben, körülnézne a saját háza táján, munkájában, hozzáállásában, hogy eldobja e a szemetet az utcán, hogy kipöcköli e a kocsiból a csikket, hogy rágyújt e, ha a másik zabál, satöbbi, hogy az rendben van e.
ha ez mindenkinél oké, akkor majd el lehet kezdeni gondolkodni azon, hogy elkezdhetnek e igényeink lenni.
de még kurvára nem tartunk ennek még a közelébe sem.

ez olyan mint amikor a szaros csöves bemegy a nyilvános WC-be és kifogásolja a mosdó tisztaságát, mert neki igenis vannak igényei. (ezt most nehogy valaki magára vegye személyesen!)

ennyi a véleményem errõl a témáról.
lehet, kicsit off-nak tûnik, pedig nem. gondolkozzatok el rajta.

üdv, lcs

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Néhány MBA átnyálazása után rájöttem mi az a dolog amiben sokkal jobbak és nem a forgalmazókon múlik: a képek !! Sokkal jobb mínõségüek, sokkal látványosabbak és a hatásukra tényleg úgy érzi az ember, hogy nem a boltba jártak a tesztgéppel !

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Nem tud róla ? Akkor viszont majd ki kell takarni a szemét. ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
A fotók legalább 4Megapixelesek legyenek!Tehát kb 1.5Mb-osak.hajrá:)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
fotokkal kapcsolatosan annak idejen elmondta paraferi
, hoyg mi az elvaras.
300dpi ha jol emlekszem es ne 1024*768-as felbontasban.
videoval nemsokat tudnak kezdeni
kepet kimenteni is gaz belole

szal csak jo minosegu foto.

easton cso nem cso
gondolom eastoneknak mindegy, hoyg a szabadalmaztatott eljarassal keszulo alubol csovet csinal-e vagy lemezt.
mely lemezbol majdan tomac bacsi csinalhat egy vazacskat.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi,, Visszatérve a borítóra:ha küldenék képet(õ nem tud róla)akkor milyen minõségû legyen?egy vaccak videót tudok róla mutatni hogy mégis miket mûvel.. egy merevfarú géppel

Ezt az egészet csak azért gondoltam, hogy jó ötlet, mert jó lenne ha a srác ismertebb lenne, nagyoon jól bringázik, csak nincsenek lehetõségei..értitek?Biztos vannak így mások is,, és ok hogy jobban eladható, de biztos lehetne jó képet csinállni hazai bicajosokról is.. ha hülyeség állítsatok le..

tandemánia

tandemánia

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Sziasztok!

Az OCLV 10 éves technológia. Élettartamgaranciát adnak rá, így rendesen fel kellett hízlalni, hogy minimalizálják az ebbõl adódó költségeket. Mellesleg ámerikában úgyis eladják, ha kijön az új modell, így a garancia érvényét veszti: csak mifelénk divat jó néhány évig használni, amíg eltörik. A ma kapható változat tényleg 1500 gramm, ami már nehezebben adja meg magát, de ha nem tervezed eladni, akár jó befektetés lehet. Szerintem a Scott nem fog komoly garanciát adni a pillekönnyû vázakra: a karbonnak elég egy nagy firka, amitõl megsérül a szövet, majd onnan szép lassan kialakul a kifáradás, majd repedés, törés. Ha sok a réteg, lassabb a folyamat. Persze az alunak is meg vannak a nyavajái. A magnéziumot inkább hagyjuk... A terepkerékpározás ilyen sport...

-b

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
majd karácsony elõtt mint tavaly... gondolom
énis ezért (is) fizettem elõ mégse nyertem semmit :(

demég mindig szeretnék nyerni áááám ;)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
mikor lesz megint olyan jókis elõfizetési akció mint egyszer? lehet nyerni vázat meg mindenféle jó portékát. :)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Thommey: Most sajnos nincs itt az újság, mert balga módon otthon hagytam, pedig még el se olvastam rendesen, igy sajnos nem tudok idézni... de majd holnap! ;D
Egyébként nem tudom mit hiányolok, csak hiányérzetem van. Ahogy Jorusra mondták, hogy nem elég technokrata a 888 cikkben, igy most nem is tudom megfogalmazni... (Jó szöveg...)
Mindazonáltal meg kell állapitsam, hogy jóóó sokat fejlõdtetek cikkirások terén, most már mások vannak, akiknek be kell hozni a lemaradást... :)

Az is igaz, hogy annak idején Dave ömlengett, és az is igaz, hogy a Scott legalább annyira forradalmi újitással jelentkezett. Azért nekem az OCLV az isten, gyönyörü... (Fõleg mióta egyszer élõben láttam a TREK gyárban, /nem azért hogy fitizzek itt/, hogy miként dolgoznak a hegesztõk, hogyan néznek ki a friss, nyers karbon vázak... kicsit elfogult vagyok...)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Andrew Wolf:
Az OCLV vázat ugyanígy istenítették annak idején, fõleg Dave (de ezt megszoktuk tõle:)) A 97-ben kihozott OCLV váz mindössze 1250g volt, ami hihetetlen súly volt akkoriban. Õk voltak az elsõ minimális mennyiségû levegõvel gyártott karbonvázak úttörõi...és még mindig MAJD tökéletes..., és valószínûleg ennek is lett a következménye, hogy a mai Pro 9.9SL már 1500g, ami több, mint egy jó aluváz!! Tehát mégsem fenékig tejfel. Most a Scott alakított nagyot, ez folyik a csapból, de majd az igazságot az idõ dönti el. Bár õk nem is mondják, hogy ezer évig tart, de könnyû...sõtt!!
Ami engem érint:
Azért az AC-vel mentem már vagy 2000km-t, amit nem sok ezerfrí arc mondhat el magáról:)tehát azért némi képem van egy fr géprõl. Nekem az ac az etalon a finomsága miatt. ettõl messze elmaradt a stinky, d enem is egy ár kategória. Mondjuk a Stab rugóstagjával már isten lenne, de nem az van benne!! Meg a teló...
Egyébként mit szerettél volna megtudni, ami nem volt a cikkben? Szívesen válaszolok:)
Az országútik tényleg úttörõk voltak nekem, de meg is szerettem õket.... viszont, ha mindenki csak egyfajta géppel megy, az sem az igazi, mert nekünk minden mûfajban úgymond ott kell lennünk a szeren, már csak a hitelességünk miatt is. Hogyan hangzana az egy cc gépre, hogy lehet vele zúzni lefelé, mint állat, ha nem is tudom milyen az igazi tempó lefelé??? Én legalább is minden téren szeretek fejlõdni...
Örülök, hogy tetszenek az egyéb cikkeim, megpróbálom a többi mûfajt is hasonló szintre hozni:)
Üdvözlettel:Thommey

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én is beadok 7 m-t, az nme nagy szám.
ha jó kedvem van, még 8-at is elgurulok egyfolytában ;) utána már szigorúan elfáradok, de 8 m még megy ;D