Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Indította
tbertalan
, 2003. február 26. 19:01
Írta 2003. március 27. - 12:34
és legyen kétkötetes ;D
Para te sosem tudod befogni a szádat : :-*
mostmár tudom milyen katalógus...
Para te sosem tudod befogni a szádat : :-*
mostmár tudom milyen katalógus...
Írta 2003. március 27. - 11:50
;D ;D ;D NEM nem... sem mali, sem lánc... ;D ;D ;D
már lerágtam a körmeim a katalógus miatt............
ahhhhhhhh...
na jó...
azt a 110 oldalacskát is várom annyira 8)
Skaccok, skaccok...
még a végén tényleg telefonkönyv méret lesz a picurka MBAHból...
ÉLJEN SOKÁ! 8)
már lerágtam a körmeim a katalógus miatt............
ahhhhhhhh...
na jó...
azt a 110 oldalacskát is várom annyira 8)
Skaccok, skaccok...
még a végén tényleg telefonkönyv méret lesz a picurka MBAHból...
ÉLJEN SOKÁ! 8)
Írta 2003. március 27. - 10:12
Írta 2003. március 27. - 10:10
OFF
Ha valakinek lánckatalógus kell, az elmehet a Maratonba, (1071 Peterdy u) ott biztos talál, illetve meg is rendelheti.
ON
Amit az újsághoz hozzáfûznék: Nagyon karcsú a Shopping Guide... :
Ha valakinek lánckatalógus kell, az elmehet a Maratonba, (1071 Peterdy u) ott biztos talál, illetve meg is rendelheti.
ON
Amit az újsághoz hozzáfûznék: Nagyon karcsú a Shopping Guide... :
Írta 2003. március 26. - 23:04
Franciahonból nekünk volt egy katalógusunk,amiben a DH masinériákat összesítik és pontozzák.Több márka,és tuti nem kereskedõ adta ki,mert bizonyos gépek le is voltak húzva...
Írta 2003. március 26. - 22:54
mi más ??? ;D
amõgy lánc katalógot lehet rendelni a www.velotrade.hu -n... csütörtökön megtettem és tegnap meg is jött
amõgy lánc katalógot lehet rendelni a www.velotrade.hu -n... csütörtökön megtettem és tegnap meg is jött
Írta 2003. március 26. - 22:43
Írta 2003. március 26. - 22:00
Arra a 20oldalas katalogusra én is kíváncsi vagyok...Azon az egy napon meg tényleg nem múlik...de milyen jó, hoyg elõre tudom és holnap ne csalodottan jövök kia bolttból, hogy nincs meg még az új szám pedig csütörtök van...
Írta 2003. március 26. - 21:54
"Kempelen"! Nem azzal az egy nappal van gond, hanem az azt megelõzõ 24el
20 oldalas katalógus? De kíváncsi vagyok ;D
20 oldalas katalógus? De kíváncsi vagyok ;D
Írta 2003. március 26. - 21:23
Tisztelt Hölgyek Urak!
Van egy jó, meg egy rossz hírem:
elõször a rossz:
Újság csak pénteken lesz. Remélhetõleg az egész országban: elõfizetõk, vidéki (derühellem ezt a szót) és pesti boltok.
A jóhírt már elfelejtettem.
(azért van az is: 110 oldal, minden idõk legvastagabb bájkmagja, majdnem a duplája egy 2001-esnek, XXXLL pack, hiszen van hozzácsaTTintva egy 20 oldalas katalógus.)
sajna ez van, bár ezért az egy napot ki lehet bírni
üdv mindenkinek: andrás
Van egy jó, meg egy rossz hírem:
elõször a rossz:
Újság csak pénteken lesz. Remélhetõleg az egész országban: elõfizetõk, vidéki (derühellem ezt a szót) és pesti boltok.
A jóhírt már elfelejtettem.
(azért van az is: 110 oldal, minden idõk legvastagabb bájkmagja, majdnem a duplája egy 2001-esnek, XXXLL pack, hiszen van hozzácsaTTintva egy 20 oldalas katalógus.)
sajna ez van, bár ezért az egy napot ki lehet bírni
üdv mindenkinek: andrás
vendég__*
Írta 2003. március 26. - 08:46
Zsuzsi: engem a nyelvtani hibák most zavartak elõször, vannak itt még más problémák (leginkább techikai kérdésekben).
Annak azt ajánlja, hogy "akkor nem kell olvasni"
Elõfizettem a lapra valamikor [b]elõre[b/]. Mivel valami nem tetszik, és van rá lehetõségem, hogy ennek hangot adjak hát megteszem. Alapvetõ hibákról van szó.
kíváncsivá tettél, mijen "alapvetõ hibák"-at találtál és mijen technikai problémákat? most a hejesírásba és a szószerkezetbe nem mennyünk bele, mer a Színes RTV-ben is szoktam fondormányos csavarmányokat olvasni. ;D
Írta 2003. március 26. - 07:00
Zsuzsi: engem a nyelvtani hibák most zavartak elõször, vannak itt még más problémák (leginkább techikai kérdésekben).
Elõfizettem a lapra valamikor [b]elõre[b/]. Mivel valami nem tetszik, és van rá lehetõségem, hogy ennek hangot adjak hát megteszem. Alapvetõ hibákról van szó.
Írta 2003. március 25. - 20:10
nem hinném...
az csak a véletlen mûve lehetett(pláne hogy eddig két szám jelent meg össz... :), de a csütörtök az szerintem fix
az csak a véletlen mûve lehetett(pláne hogy eddig két szám jelent meg össz... :), de a csütörtök az szerintem fix
Írta 2003. március 25. - 20:03
Elképzelhetõ, hogy már holnap kaphaó lesz az új bike+? Mert az idei évben elõfordult, hpgy pár nappal hamarabb megjelent, mint jelezve volt...
Írta 2003. március 24. - 20:27
ha már úgyis széjjeloffoltuk szegény topikot ;D
OFF
nem gondolok ilyesmit...
sajnálom hogy így jött ki a dolog, de remélem SAUHon már minden flottul fog menni
ON
mostantól pedig várjuk az új számot ami csütörtök tájt kezd terjedni, remélem jobb hatásfokkal mint az influenza
OFF
nem gondolok ilyesmit...
sajnálom hogy így jött ki a dolog, de remélem SAUHon már minden flottul fog menni
ON
mostantól pedig várjuk az új számot ami csütörtök tájt kezd terjedni, remélem jobb hatásfokkal mint az influenza
Írta 2003. március 24. - 20:03
lust szvsz nincs értelme vitatkozni ezen...
(...)
ok, hagyjuk. Annyit még azért hozzátennék, hogy azért ne gondold, hogy nem vagyunk(legalábbis én) hálásak neked a kajáért, vagy hogy ne gondoltunk volna rád/rátok, miközbe fõztetek.
kislust
Írta 2003. március 24. - 19:59
Írta 2003. március 24. - 19:56
lust szvsz nincs értelme vitatkozni ezen... így alakult (a hely sajátosságából adódóan is talán :-X), azért furcsa volt hogy kb 3-4 ember jött le érdeklõdni, ebbõl kettõ olyasvalaki aki nem is kért a kajából..
a másik, hogy simán lehetett volna fõzni mégegy adagot, ha lett volna vállalkozókedvû (mi már így éjfél és a halál között kevéssé voltunk ezügyben lelkesek :)
a másik, hogy simán lehetett volna fõzni mégegy adagot, ha lett volna vállalkozókedvû (mi már így éjfél és a halál között kevéssé voltunk ezügyben lelkesek :)
Írta 2003. március 24. - 18:35
(...) az meg hogy kb ennyire volt kedve a társaságnak lejönni és csatlakozni ahhoz a 8 emberhez aki lent fagyoskodott nem hinném hogy az én bajom...
(...)
szvsz attól, hogy 30-an megfagyunk, még nem lesz jobb a kaja. A másik véglettel sem értek egyet(amikor mondjuk csak te állsz ott a bográcsnál, és fagyoskodsz), mert azért az pofátlanság lenne.
kislust
Írta 2003. március 24. - 14:51
már alig várjuk!
tudjátok mit hiányolok az újságból:
ingyenes termékmintát: pl.: XT vfkar ... ;D ;D
de azért anélkül is szívesen olvasom
tudjátok mit hiányolok az újságból:
ingyenes termékmintát: pl.: XT vfkar ... ;D ;D
de azért anélkül is szívesen olvasom