Vagy melyik most az aktuális szám? az aminek kinnt van a cimlapja a honlapon? vagy van újabb? mert az ujsagarus cicák azt mondták hogy még nem jött.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Indította
tbertalan
, 2003. február 26. 19:01
Írta 2003. május 07. - 18:36
Írta 2003. május 07. - 18:27
Sziasztok!
Most akartam megvenni életem elsõ BM-ját, ami a 2003/04-es lett volna szigoruan (kivancsi voltam nagyon a Caldera leirasra)... Bementem 2 nagy ujsagarushoz is de nem volt...Ezt most ugye mexivtam, mert már a 2003/05ös jelent meg?
Van vmi tipp hogy honnan tudok szerezni 1et? Vagy esetleg összefoglalná vki hogy mi volt a caldera leirasban:))
Nemis.. Ezt már a Kona-s topikban kell kerdeznem.
Most akartam megvenni életem elsõ BM-ját, ami a 2003/04-es lett volna szigoruan (kivancsi voltam nagyon a Caldera leirasra)... Bementem 2 nagy ujsagarushoz is de nem volt...Ezt most ugye mexivtam, mert már a 2003/05ös jelent meg?
Van vmi tipp hogy honnan tudok szerezni 1et? Vagy esetleg összefoglalná vki hogy mi volt a caldera leirasban:))
Nemis.. Ezt már a Kona-s topikban kell kerdeznem.
Írta 2003. május 06. - 02:04
Írta 2003. május 05. - 21:58
Na ma végre sikerült beszereznem a bikmagot elsõ ránézésre jó bár sok olyan rész van benne ami nem különösen érdekel de megtalálom biztos azt ami engem is érdekel. a Shopping Guide, redbull azok biztos jók.
Írta 2003. április 30. - 14:01
Írta 2003. április 30. - 07:55
Írta 2003. április 29. - 22:42
yala:
ott ahol asszem thommey tesztet írt valami brinyóról (de lusta vagyok elõkeresni) és abba ugyan olyan teló volt/van mint vDaniéban. Na azt a tesztet nézd meg
ott ahol asszem thommey tesztet írt valami brinyóról (de lusta vagyok elõkeresni) és abba ugyan olyan teló volt/van mint vDaniéban. Na azt a tesztet nézd meg
Írta 2003. április 29. - 21:58
Nekem még nem sikerült megvenni, mert nem volt a Hajdúba!! De talán holnap lesz a Gyapinál... De állítólag nem annyira jó kevesebb benne a dh, fr, dirt de azért van más amivel potolni lehet.... Jó cikkek, tesztek, shopping guide meg hasonlók.
Írta 2003. április 29. - 20:15
Írta 2003. április 29. - 18:34
Azt hittem ericcartmen kolléga csak poénkodik vagy csak most kapta meg az áprilisi számot ;D
Hátt igen, nálam már nem tudni mikor hülyéskedek és mikor nem.... : ;D
...
EMBER véleményével én is egyetértek, hogy nem lehet megtalálni a szerzõt (vagy csak eszméletlen nehezen). Mennyit kerestem most is... a neten nem keresek ennyit... :-\ ;D
Írta 2003. április 29. - 18:01
Tegnap siettem haza, hogy még tanulni tudjak a mai Didaktika beugró zh-mra, de már az ágyamon várt a csomag. 4-kor érkeztem haza, de csak 9-kor kezdtem el tanulni, amit éjfélig kissebb megszakításokkal (elnyomott az álom ;D) folytattam is. Ma reggel meg 5-kor keltem, hogy megírjam a zh-t. Kicsit fáradt voltam... Szóval csak meg szeretném köszönni, hogy hagytatok tanulni > ;D
Mint láttam már nem csak a bikmakkos törzsgárda tesztel, hanem egyre többen. A régi stáb már csak elmélkedni fog, és merevségi elméleteket gyártani? Balázs többet tesztelhetne, és ATom pedig oszthatná az észt (már mint alkatrészelmélet címszó alatt).
Egyébként van egy kritikai észrevételem.
Nem mindíg lehet megtalálni, hogy ki írta a cikket. Ha pedig meg is találom, akkor nagyon eldogott kis helyen 10 percnyi keresgélés után. Ezen változtatni kéne. Tudom, hogy új tördelés, meg dizájn, meg hogy nígyon kúúl, de ez már a használhatóság rovására megy. Ja és itt jut az eszembe. Van, amikor a háttér miatt, vagy a betûk színe miatt olvashatatlan a szöveg. Ezen változtatni kéne...
Egyébként minden ok.
Mint láttam már nem csak a bikmakkos törzsgárda tesztel, hanem egyre többen. A régi stáb már csak elmélkedni fog, és merevségi elméleteket gyártani? Balázs többet tesztelhetne, és ATom pedig oszthatná az észt (már mint alkatrészelmélet címszó alatt).
Egyébként van egy kritikai észrevételem.
Nem mindíg lehet megtalálni, hogy ki írta a cikket. Ha pedig meg is találom, akkor nagyon eldogott kis helyen 10 percnyi keresgélés után. Ezen változtatni kéne. Tudom, hogy új tördelés, meg dizájn, meg hogy nígyon kúúl, de ez már a használhatóság rovására megy. Ja és itt jut az eszembe. Van, amikor a háttér miatt, vagy a betûk színe miatt olvashatatlan a szöveg. Ezen változtatni kéne...
Egyébként minden ok.
Írta 2003. április 29. - 10:17
Írta 2003. április 29. - 09:21
Írta 2003. április 29. - 05:58
Lehet,h csak én nem láttam,de hol volt benne vD?Az a "tökéletes teleszkóp" szöveg lenne?
Írta 2003. április 29. - 00:37
Írta 2003. április 28. - 22:52
Írta 2003. április 28. - 12:07
Tök jó, nyomják a Heavy Tools-t is. Csak kár, hogy a Pico EZ-t tesztelték, és nem az enyimét (Laser)...az legalább nem EZ-fire meg Alivio, hanem Deore cuccos gyárilag
Viszont amiket lcs mondott a Gila AET-rõl az elég furcsa, az enyim nem ilyen beteg...nem dolgozza ki a zsírt és nem is kotyog....és az én 85 kilómhoz kell 11bar, nem pedig 70-75-höz...azért nem annyira gány az a cucc, csak kár, h elasztomerek is vannak benne.
Viszont amiket lcs mondott a Gila AET-rõl az elég furcsa, az enyim nem ilyen beteg...nem dolgozza ki a zsírt és nem is kotyog....és az én 85 kilómhoz kell 11bar, nem pedig 70-75-höz...azért nem annyira gány az a cucc, csak kár, h elasztomerek is vannak benne.
Írta 2003. április 28. - 08:12
Azt hittem ericcartmen kolléga csak poénkodik vagy csak most kapta meg az áprilisi számot ;D De amikor hazaértem nagyot néztem, mert nekem is ott volt a májusi szám Ma viszont elfelejtettem magammal hozni és nem tudtam olvasni a buszon - kicsit bosszús vagyok, de azért kellemes olvasgatást mondenkinek 8)
Írta 2003. április 28. - 07:59
vigyorgok mint tejbetök, mert hazaérve ott várt engem is a kis csomagocska...
most csak egy kérdés:
a Neuser Tempest, az véletlen nem Neuzer Tempest?
:
PéeF
most csak egy kérdés:
a Neuser Tempest, az véletlen nem Neuzer Tempest?
:
PéeF