sziasztok! kérdés: reba rl-be hány bart fújjak 60-65 kilóhoz?
választ elõre is köszi:D
Kezdd el 4,5 barral. Ha azzal jó a sag (kb. 25%), akkor jó. A több, fújj bele még, a kevesebb, engedj ki belõle.
sziasztok! kérdés: reba rl-be hány bart fújjak 60-65 kilóhoz?
választ elõre is köszi:D
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nem minden nõi cucc haszontalan. Itt a példa a körömlakk életszerû felhasználására.
A szárnyasbetét felhasználáson még dolgozom.
Én láncvillavédõnek használom, 2-3 db-ot feltekersz, és baromi jó.. :-)Nem minden nõi cucc haszontalan. Itt a példa a körömlakk életszerû felhasználására.
A szárnyasbetét felhasználáson még dolgozom.
Nem minden nõi cucc haszontalan. Itt a példa a körömlakk életszerû felhasználására.Hát Ti tudjátok. Nem vagyok körömlakk szakértõ. :-)
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
A sebesség mindent megold.
Igen, rajta van az imbusz rész is. Köszi a tippet, alá gyorszárazok akkor én is!Az imbusz rész is rajta van a tekerõn ugye? Ha igen, akkor csak kicsúszott, gyárilag kiszedhetõ. Dugd vissza azt kész, vagy tedd egy táskába, ha könnyen kijár. Én aláfordítottam a gyorszár behajtóját, így nem tud kiesni menet közben, és bármikor állítható is.
Az imbusz rész is rajta van a tekerõn ugye? Ha igen, akkor csak kicsúszott, gyárilag kiszedhetõ. Dugd vissza azt kész, vagy tedd egy táskába, ha könnyen kijár. Én aláfordítottam a gyorszár behajtóját, így nem tud kiesni menet közben, és bármikor állítható is.Van egy RS Recon SL-em. Hétvégén voltunk tekerni és a csomiban szállítottam a kecskét.
Amikor vettem ki a kocsiból, a teleszkóp lábáról leesett az a piros tekerõ, amivel a teknõs-nyuszit lehet állítani.
Na ilyenkor mi van? Vissza lehet tenni, de gondolom ez gáz. Szerviz?
Tényleg nem kellett bele semmi más, igaz még nem sikerült visszanyomkodni az új szimeringet, de remélem kitalálok valami egyszerû és kíméletes módot erre is.
A sebesség mindent megold.