na egy kis tapasztalat a 04-es Sid teamrõl...
szóval marha jó, de az elején szarul volt összerakva, ami miatt a lezárt villa mozgott 3-4 mm-t (semmit nem szabad), a csillapítás meg szürcsögött - magyarul levegõbuborék maradt az olajban, ami elkerülhetõ, ha az olajbefecskendezés során a csövet nem hirtelen (archimédesz effektus a csõre)
rántjuk ki, hanem lassan, s közben folyamatosan csurog még az olaj
ennek az volt a vonzata, hogy atomjaira kellett szedni a villát, s RENDESEN összerakni - az egyébként tökéletes rendszert
ja, elméletileg 200 óránként a rendszert újra kell építeni a hibátlan mûködés érdekében (na persze...ha mindent betartanánk ami a kézikönyvben van...)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Indította
Vendég
, 2002. június 06. 20:18
Írta 2003. november 03. - 22:00
Írta 2003. november 02. - 19:18
Írta 2003. november 02. - 19:05
Írta 2003. november 02. - 18:53
Hi
Duke full levegõset vagy U-turnosat érdemes venni?
Szeretem ha szépen mozog, de bosszant, hogy nehéz a U-turnos!
viszont agresszív CC-s vagyok!!
Duke full levegõset vagy U-turnosat érdemes venni?
Szeretem ha szépen mozog, de bosszant, hogy nehéz a U-turnos!
viszont agresszív CC-s vagyok!!
Írta 2003. november 01. - 17:40
Hi!
Sid Race-em van. Pure Delight-tól kopog a villa! Én inkább kivarázsolom belõle és rakatok bele lock-outot!
Sid Race-em van. Pure Delight-tól kopog a villa! Én inkább kivarázsolom belõle és rakatok bele lock-outot!
Írta 2003. november 01. - 17:21
2002-es Duke SL-hez keresek összeszerelési rajzot, régebben mintha lett volna ilyesmi a rockshox.com-on, de sehol sem találom...
Írta 2003. május 07. - 07:49
Hi Mindenkinek!
Szeretnélek megkérdezni Benneteket arról, hogy a RS Jett XC villáról mi a véleményetek?
Szeretnélek megkérdezni Benneteket arról, hogy a RS Jett XC villáról mi a véleményetek?
Írta 2003. január 23. - 14:31
A kedves olvasóközönségnek nagyon meleg szivvel tudom ajánlani a rock shox judy xlc 2000 es modelljét...
olyan szép zöld tudjátok
na ezt jól megmondtam. egyszóval csak jót tudok róla mondani és nagyon szépen mozog, meg minden... szóval akinek nincs 100 rongya egy telóre de azért szeret zúzni meg nem zavarja a brutál duplavállas, akkor beujjithat akár már 40 ér is egy xlc t... VEGYETEK ILYET ENGEM NEM HAGYOTT CSERBEN. ELLENKEZÕ VÉLEMÉNYEKET SZIVESEN FOGADOK TAPALSZTALATOKRÓL
olyan szép zöld tudjátok
na ezt jól megmondtam. egyszóval csak jót tudok róla mondani és nagyon szépen mozog, meg minden... szóval akinek nincs 100 rongya egy telóre de azért szeret zúzni meg nem zavarja a brutál duplavállas, akkor beujjithat akár már 40 ér is egy xlc t... VEGYETEK ILYET ENGEM NEM HAGYOTT CSERBEN. ELLENKEZÕ VÉLEMÉNYEKET SZIVESEN FOGADOK TAPALSZTALATOKRÓL
Írta 2003. január 16. - 16:30
lecsekkeltem a manualban (rockshox.com) és ott az van, hogy van egy külön légkamra alacsony nyomással 10-60 PSI. Ez arra szolgál, hogy kisimítsa a kicsit bumpos utakat.. aztán mikor nagyobb akadály van, akkor jön a másik kamra
A csillapítás olajos asszem.... és ebbe a PureDelight kamrába is külön kell tenni olajat.... 8)
De ha nagyon nagy hülyeségeket írok, akkor lécci vágják ki a moderátorok..... :-[
na pá
A csillapítás olajos asszem.... és ebbe a PureDelight kamrába is külön kell tenni olajat.... 8)
De ha nagyon nagy hülyeségeket írok, akkor lécci vágják ki a moderátorok..... :-[
na pá
Írta 2003. január 16. - 15:56
PURE DeLITE: RockShox lightest damping system! Combines reduced friction with tunable breakaway threshold.
Csak ilyen promó-dumák vannak mindenhol. Hogy a realitásban mire és mennyire jó, azt csak használat közben lehet észrevenni.
Hja
Pont arra vagzok kíváncsi, hogy van-e valakinek tapasztalata vele....
De azért köszi.... ;D
Írta 2003. január 16. - 14:31
PURE DeLITE: RockShox lightest damping system! Combines reduced friction with tunable breakaway threshold.
Csak ilyen promó-dumák vannak mindenhol. Hogy a realitásban mire és mennyire jó, azt csak használat közben lehet észrevenni.
Írta 2003. január 16. - 14:09
Hi
A gép amit venni szeretnék full telós CC bicaj.
Ez alapból 2003-as Duke SL U-Turn telóval van szerelve... 8)
Egy kérdésem akad: Mi az a PureDeLite???
Állítólag új, meg minden, meg a csillapítás rendszerének a neve... azon kívül? Meg még valaki azt híreszteli, hogy furcsa hangja van.... :-). A PureDelite miatt..... ??? ??? ???
A gép amit venni szeretnék full telós CC bicaj.
Ez alapból 2003-as Duke SL U-Turn telóval van szerelve... 8)
Egy kérdésem akad: Mi az a PureDeLite???
Állítólag új, meg minden, meg a csillapítás rendszerének a neve... azon kívül? Meg még valaki azt híreszteli, hogy furcsa hangja van.... :-). A PureDelite miatt..... ??? ??? ???
Írta 2002. augusztus 01. - 17:26
ccsém ebbe a boxiban akkor nyilt sz@rfürdõ van?
még jo hogy nem csinálnakrock shox boxxer blood ot
:))
még jo hogy nem csinálnakrock shox boxxer blood ot
:))
Írta 2002. augusztus 01. - 17:15
Üdv !
A "Milyen telót vegyek" topicba feldobtam egy szerény Rock Shox árlistát. Akit komolyan érdekel az bombázzon!
(ha meggyõzöl, hogy ezek nem is jó árak, még alkudhatsz is ;D!)
A "Milyen telót vegyek" topicba feldobtam egy szerény Rock Shox árlistát. Akit komolyan érdekel az bombázzon!
(ha meggyõzöl, hogy ezek nem is jó árak, még alkudhatsz is ;D!)