Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Köszi a SID-es válaszokat, de idõközben talán eldölni látszik, hogy nem veszek karbon Trek vázat, így SID-et sem hozzá! Feltöltött kép Amúgy 183 cm és kb 80 kiló vagyok, így SID+tárcsa amúgy sem játszana.

Mindenesetre köszönöm a hozzászólásokat.
WaNNaRiDE

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
SID ge*ijól bírja a gyûrõdést, ezen felül ízlés kérdése, hogy kit zavar az a pár centi hajlongása.

Boxxer: hamar szürkévé válik bennük az olaj, nemtom mér. de versenyvilla, fõszezonban havonkénti takarítással. ez van, valamit valamiért.
20-as helyett az 5 -ös már necces, legalább egy mol 15-öst rakjál bele, és nagyon vigyázz a visszacsili olaj szintre, mm-ek számítanak. tetejétõl 152 helyett inkább 140-145 (151, '01, '02 WC)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Persze, hogy nincsen ráírva, hiszen ha jól tudom,akkor az eu szabvány a 100kg...meg az elveszted a garit, ha tárcsát raksz rá dolog is csak mendemonda...alapja semmi.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
gyárilag egy csomó gépet szerelnek SID-del, és tárcsafékkel. (kukk német Bike tesztek) jó, csak ilyen kis pici xtr-rel, meg martha SL, stb, de akkoris. És szerintem nincs rájuk írva, hogy 60kiló felett veszik a garancia...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát a Team-et még használhatod is tárcsával, de rugalmas, mert én 80kg-mommal is rugalmas volt v-fékkel is. A WC-re elméletileg nem kellene tárcsát tenni, de az öreg Szuromi azzal versenyez évek óta, és semmi baja. Nagy súlyhoz, vagy, ha hosszú távra tervezel inkább ne SID-et. 60kg körül, vagy alatt pedig sztem mehet a tárcsa...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ami a juzsre gájdban an az vicces...

szerintem félévente érdemse persze ez használat függõ
ha áll sokáig nem használod sûrûn akkor kitolódik ez az intervalum...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

lehoczki

lehoczki

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

Na végre :clap:

lehoczki: így van, viszont ha gyárilag 20-as kell bele akkor 5-sel egyáltalán csillapít még ?

Csillapít, csak hidegben nem vagyok teljesen megelégedve a mozgásával. De lehet hogy egy ilyen idõs telótól nem várható el hogy úgy mozogjon mint egy Race. A haverom Psyloját megnyomkodtam: egész más dimenzio. Most szétkaptam a gépem vázcsere miatt, gondoltam akkormár kicserélem az olajat a telómban. Majd hanyatt estem ami kijött belõle: az olajból 5mm-nyi dzsuva ülepedet ki a bevõttesüveg aljára. Mi lehet ennek az oka? Rohadt rég volt benne olaj cserélve, vagy a porlehúzó nem müködik? Városi használat mellett (nem boltbajárás) milyen gyakran ajánlott olajat cserélni?

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Tarcsat en nem is tennek fol egy sid-re :) Sztem nem is fogna ugy csavarna.Meg hat tonkre is tenne hamar,kinek van szive egy ilyen villara tarcsat tenni? :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
80 kiló felett másik villát néz.
azért mondta, hogy V-fékkel, mert tárcsafékkel nagyobb az igénybevétel.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
80 kiló felett streetes 1fék lesz?
vagy inkább úgy szól a kérdés hogy hány kilóig lehet használni a villát?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Szerintetek a RS SID Team-et mekkora testsúlyig lehet V-fékkel használni? És a SID World Cup-ot?

imho 80 a max. ennek a villának. és 60 tárcsafékkel.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

az olaj sûrûsége a mozgás gyorsaságát
a szintje meg a progresszivitást.
így tûnik logikusnak, nem?

Na végre :clap:

lehoczki: így van, viszont ha gyárilag 20-as kell bele akkor 5-sel egyáltalán csillapít még ?

lehoczki

lehoczki

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

Szóval ha azt akarom hogy gyorsan mozogjon és az útja végén elég progresszív legyen akkor a megfelelõ mennyiségû 5-ös olaj frankó bele?

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Szerintetek a RS SID Team-et mekkora testsúlyig lehet V-fékkel használni? És a SID World Cup-ot?
WaNNaRiDE

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Autist Team:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
msot meg túl kevés, azér koppan.
az olaj sûrûsége a progresszívitást befolyásolja tudomásom szerint

edit: hallgatni az okosabbra !

I
I
v
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

lehoczki

lehoczki

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Volna egy kérdésem, ha egy boxxerbe az ajánlottnál hígabb olaj van okazhatja hogy a villa felkoppan. A szóban forgó villa egy 151-es, és úgy olvastam hogy 20-as olaj kéne, most 5-ös van benne. Amúgy a rugóút probléma megoldódott: túl sok olaj volt benne.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ez meg a felhasználók butasága...
biztos észrevették hogy 3felé ágazik a boxxerfa...
mért kell a legolcsobbtol enyit várni??
nem mintha bármi baja lenne...

málna bocs hogy elírtam a neved

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a maga kategóriájában a race is jó villa. csak kicsit sok volt vele szemben az elvárás, mert boxxer, és hát a nagy elõdök :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

boxxer ez is, annyira rossz nem lehet.

Azt akarod inkább mondani, hogy nem lehet rosszabb, mint a tavalyi Race ;)