Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
látod-látod, már anno meg kellett volna venned a z1 do qr20-amat. én mondtam :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Most kipróbálom, hogy mennyire tekeri a 203-as a DO1 lábát. Ha nagyon gáz kénytleen leszek venni valami átütõs villát, mert a 160 sajna nem igazán tolerálja a súlyomat. :(

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
A psylo egy jó kis enduro vagy laza fr villa amit súlya miatt meg állíthatósága miatt használnak sokan merev gépbe dirtre kint itthon dh-ra ugye meg letörésugrálásra és akkor jönnek azzal hogy szar mert eltört.
Mint a DJ ami sehol nem fr villa.A marzo manualban benne van hogy tilos vele fr/dh-t nyomni mert azonnal garivesztés.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jajj, nekem a minute-tel volt ilyen érzésem, pedig azon csak 160as tárcsás hayes volt, de úgy remegett a láb elõre-hátra, hogy leszálltam és toltam inkább, nehogy baja legyen. Nem bírnék nem átütõs villát tárcsafékkel használni. Mondjuk a 2001es Z1-em nem volt ilyen ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
azért a psylo nem éppen arról híres hogy ultra merev, pláne nem a gyz-s (tudom, hogy theznek tullios van). A lábat meg nem összefelé nyomja a fék hanem menetirányak megfelelõen húzza elõre/hátra.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
sima HC az isteni,ezt aláírom:-)
Thez,minek kínálod azt a villát 203-as tárcsával?
és h fékezel,h ennyire nyeklik? nekem 180as Avid CPS-t tûrné (ha azzal használnám,de minek?)
Psylonak van az 1ik legmerevebb lába ill. fékhídja (kb Mozo R500-as /régicsavaros Marzos szintû)
nyomkodd összre vmelyik olajcserénél kézzel,ha tudod!
le7,tényleg át kell állnod a duplavállra/össztelósra! :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
hát én psylot mondjuk inkább cc-re vagy maratonra esetleg dörtre fék nélkül.
Vagy laza tekerõs fr.Persze én nem vagyok 60;)viszont a pike az már bírni fogja.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
igen, majd jön az is, meg van rendelve.
addig meg szedhetem le a 203as pizzát és tehetem fel a 160asat. remélem ezt bírja a villa.
persze ez nem gond, mert mért lenne az, csak keveset használom, meg amúgyis így is eszméletélen fékhatása lesz, csak gondoltam megjegyzem hogy mit bír a villa,és mennyire merevtelen. azaz rugalmas:-) persze ez ésszel használva teljesen nem gond, csak....:-)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Pike vagy dupla koronás villa.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
tök vicces nézni, ahogy a még bekopatlan, igazából beállítatlan hayes 203-as fékre ráhúzok egy picit... a psylo külsöszára elkezd pogózni, elõre hátra...:-)
lehet mégis inkább street villa, amit elsõfékkel kimélni kéne... mert ez így para, csak vészfékezésre jó, hogy inkább a villa törjön, ne én menjek be valami alá.
nemszép nemszép:-\
szerelhetem át a 160as pizzát, bár sztem azzal sem lesz merevebb ilyen téren... jaj.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
A sima hidracoil mozog szépen.Conor plsyo-ja meg nagyon szépen muzsikál.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

edit: upsz :)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
jó.
=nagyon finoman mozog;)
Autist Team:)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
És a takony az jó, vagy rossz?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
2002-es psylo XC-ben még csak mezei Hidracoil van.
de a takony az stimmel;)
Autist Team:)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
HC2 volt a Psylokban is ha jól emlékezem, még a Pure elõtt, és azis úgy mozgott mint a meztelen csiga egy vödör szappanos takonyban.
Mellesleg nem nehéz eltéveszteni a sorrendet, régen ezis más volt.
race-sl-team volt xc-sl-race meg volt race-team-worldcup is :D

tomikacrux

tomikacrux

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
Thommey tényleg elírta, nem olvastad félre.
A rock shox honlapján meg lehet tekinteni a villákat: http://www.sram.com/.../pike/index.php
"...- Idõt bõven hagyj mindenre! Inkább a sátradban ebédelj, mint a sziklafalban vacsorázz. Soha nem indulhatsz túl korán!..."

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Akkor jó, én is így tudtam... Lehet, hogy félreolvastam a Bikkmakkban?

Aktuális civil

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a sorrend SL-Race-Team. A SL-ben a floodgate csak belülrõl állítható, a Raceban már kívülrõl, a Team-nek meg már üreges a válla, és alu a nyaka. PoP-Lock meg sztem mindhez opció.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kérdés: nem a Pike SL a leggyengébb? Majd Pike Race, és a Pike Team a legdrágább? Mert Thommey cikkében mintha a Race-ra mondta volna, hogy a leggyengébb.

Aktuális civil