Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Indította
Vendég
, 2002. június 06. 20:18
Írta 2005. május 13. - 11:50
Ezer köszönet Zolle! :cool2:
:scared: Jó munkás emberek szövetsége :scared:
:cheers:
:doghouse:
Írta 2005. május 13. - 10:38
Áj hóp jú szí dö difrönsz.
Az elsõ a Team, a második a Race, a gusztustalan pöttyöcskékkel a felirat körül
Írta 2005. május 13. - 10:30
Azér ennyire nem bonyi átnézni egy telót
ha a bal szár alján van nyuszisteknõsös állítóka csak akkor race
ha mást is tudsz rajta bárhol is állítani akkor team
ha a bal szár alján van nyuszisteknõsös állítóka csak akkor race
ha mást is tudsz rajta bárhol is állítani akkor team
Írta 2005. május 13. - 10:30
Oké! Kösz!
Írta 2005. május 13. - 10:23
Írta 2005. május 13. - 10:18
Zolle! Nem GT Rider az illetõ, de nem is ez a lényeg. Csak tudnám, hogy miért kell mindig eltérni a tárgytól.
Endroo! Kösz! Egy képet tudnál feltölteni róla? Kösz! :cheers:
Endroo! Kösz! Egy képet tudnál feltölteni róla? Kösz! :cheers:
Írta 2005. május 13. - 08:32
..
Már itt sántít
Nem GT-Rider adja el véletlen?
Írta 2005. május 13. - 07:37
Leszedte róla a tulaja.
..
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. május 13. - 07:33
Nincs véletlenül ráírva a fékhídra hogy Tím?
EDIT:Most hogy látom mit írt Jorus tutira race..
EDIT:Most hogy látom mit írt Jorus tutira race..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. május 13. - 06:18
mondjuk a teamen lehet kívülrõl állítani a kompressziót, tehát nem csak a visszaút csili állítója van a jobb oldali láb alján, hanem a kompresszió a bal oldalin
Írta 2005. május 13. - 00:04
Érdekes kérdésem lenne!
Egyik barátom akar szerezni egy Boxxer telót, ami állítólag Black Box tuningos. A probléma ott kezdõdik, hogy nem volt se neki, se nekem még Boxxer telója és nem tudja, hogy hogy lehet megkülönböztetni a 2004-es Race és a 2003-as Team telót egymástól, mert mindkettõnek a külsõ szára fekete. Amit kínálnak neki az állítólag Team.
Nincs rajta az egyértelmû felirat, hogy Race vagy Team! Leszedte róla a tulaja.
Aki tudna segíteni ebben a problémában, hogy hogy lehet a 2003-as fekete külsõszáras Team és a 2004-es fekete külsõszáras Race telót egymástól megkülönböztetni elsõ látásra az legyen szíves írjon vagy ide a fórumra nekem tanácsot vagy küldjön egy privát üzenetet nekem és megadom a srác e-mailcímét. Kösz!
Egyik barátom akar szerezni egy Boxxer telót, ami állítólag Black Box tuningos. A probléma ott kezdõdik, hogy nem volt se neki, se nekem még Boxxer telója és nem tudja, hogy hogy lehet megkülönböztetni a 2004-es Race és a 2003-as Team telót egymástól, mert mindkettõnek a külsõ szára fekete. Amit kínálnak neki az állítólag Team.
Nincs rajta az egyértelmû felirat, hogy Race vagy Team! Leszedte róla a tulaja.
Aki tudna segíteni ebben a problémában, hogy hogy lehet a 2003-as fekete külsõszáras Team és a 2004-es fekete külsõszáras Race telót egymástól megkülönböztetni elsõ látásra az legyen szíves írjon vagy ide a fórumra nekem tanácsot vagy küldjön egy privát üzenetet nekem és megadom a srác e-mailcímét. Kösz!
Írta 2005. május 12. - 21:11
Írta 2005. május 12. - 20:36
2005-ös és már elavult?Akkor miért van rajta a motion control stb. ha nem lehet hozzá alkalmazni?
Írta 2005. május 12. - 20:05
a váll nem olyan kiképzésû, hogy a poploc menjen benne. sajnos ez a villa régebbi konstrukció, mint a motion control, amit utólag passzoltak bele, igy vagy barkácsolsz oda valami tartót, vagy eladod a távvezérlõdet....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. május 12. - 20:00
NA már most!Duke SL villám van 2005-ös,ami poplocos.Mivel opcionális tartozék a poploc a villámhoz,most sikerült szereznem egyet.Kiderült,hogy nincs olyan kiálló kis pöcök a villán ahová csatlakoztatni ezt a kis szerkentyût!Csak egy olyan kis valami amin az van,hogy GATE +és-!Viszont ha megnézek egy képet pl.a Rebáról azon van olyan kis kiálló valami amibe csatlakozik.Lehet ilyet szerezni vagy most akkor mi van?Szerintetek?Elõre is köszi a segítséget!
Írta 2005. május 12. - 14:44
Írta 2005. május 11. - 22:25
Olyan jó minden topikban az offolásotokat olvasgatni visszaféle...
Nekem volt Duke Xc-m...az szépen mozgott, és a 80 kilóm alatt is merev volt. Csak a tömítések voltak kicsit tapadósak egy két bemozgás erejéig. A levegõt sosem hagyta el..megbízható xc maraton villa, ha a súly nem számít.
Nekem volt Duke Xc-m...az szépen mozgott, és a 80 kilóm alatt is merev volt. Csak a tömítések voltak kicsit tapadósak egy két bemozgás erejéig. A levegõt sosem hagyta el..megbízható xc maraton villa, ha a súly nem számít.
Írta 2005. május 11. - 22:24
ezt szeretem, a legkirívóbb témából is tud ON lenni
Csinálunk LL, csinálunk... Csak szóljál!
Aktuális civil
Írta 2005. május 11. - 22:20
hi !! lool én már nem a nyomom a BFME-t még codozok . de hogy müködik a duke race??? most már igazán válaszolhatna valaki .
FREE KEVIN!!
Írta 2005. május 11. - 21:06
a Boxxer legalább rockshox termék
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda