Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

ki tudja pontosan, milyen szimering kell a 2005-ös psyloba?

btw ha nyúlon (nem a nyúlon túl) van a visszaút csilli, akkor egyáltalán minek van? :) használj zoomot, abban alapból nincs

ha tõlem kérdezted, nekem egyszerûen úgy jóó a RS (most mondjam hogy 90 egynéhány kiló alatt a csillapítás is másként mûxik mint 60 alatt ?) de pld a Foxon kb félig "betelerve" használom...igaz azon nincs nyúl...:) vagy má megette...

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
A tavalyról megmaradt villákat jól elszórják? :)

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
de van. bár mindössze csak az XC verzió létezik. és a honlapon sincs fent. teljesen ugyanaz mint a '04es.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
van 2005-ös Psylo Enduro.

edit: rákerestem tényleg XC van.. pedig én múltkor az egyik bringás boltban Psylo Enduro-ként láttam a Sram plakáton.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
2005-ös Psylo nincs. :P

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
ki tudja pontosan, milyen szimering kell a 2005-ös psyloba?

btw ha nyúlon (nem a nyúlon túl) van a visszaút csilli, akkor egyáltalán minek van? :) használj zoomot, abban alapból nincs

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Max azért érezhetsz holtjátékot, mert a csillinek az állítórúdja az mûanyag és el van kopva benne az imbusz rész.

Laczy

Laczy

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
Nálam is van gumigyûrû, de mégis lelazul. Szerzek hozzá valami vastagabb gumikarikát, hátha az jobb lesz. Még egy hülye kérdés: Neked is van holtjátéka a bizgentyûnek?, szóval nem csak 90fokot mozdul. Ez rendellenes, vagy természetes?

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
A SID-emen a csilliállító tekerentyû egy kis O-gyûrûvel van a helyére rögzítve. A csavarba van egy horony amibe az O-gyûrû beleül és a mûanyag tekerentyû pereme meg szépen fõlé pattan és soha nem esik le mert szorítja a gyûrû, meg tapad is a gumi!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Ha beragasztom, akkor nem lehet szétszedni a villát. A csillapításállító meg azért van, hogy állítgassa az ember, fõleg ha már ennyi pénzt kiad valamiért.

üdv..

hát én mondjuk nem azért adok ki érte ennyi pénzt hogy állítgathassam :)
....de igazából ha bele gondolsz bármilyen barkács +oldással rögzíted, nem fogod tudni kényelmesen állítgatni, mire kioldanád a rögzítést annyi idõ alatt 3x elöszedted zsebbõl, csavargattad, eltetted....esetleg nyomd bele egy tégely vaxba (amit a kézilabdások használnak) az tán rögzíti annyira hogy nem rázodik ki, viszont bontható...csak kicsit gusztustalan lesz letakarítani..:)
bár nekem pld 3 RS telóm van de akkor piszkátam utoljára, a csilit, mikor be lettek építve, kitekertem a nyúl felé, azóta csak takarításnál látom a "bizgentyût"

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
hozzáteszem enyimhez nem adtak tekergetõ kütyüt, hanem pici imbuszt és dugjam be az ütközõbe ha nem használom (konkrétan ez van a manuálban :(). a marzon csavarral volt rögzítve a tekerõ alul de az is elveszett a 2. ride alkalmával. szóval én is azt mondom hogy vedd ki és rakd el ennél jobb megoldás sajna nincs. és tényleg ne ragaszd be ;)

Laczy

Laczy

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
Ha beragasztom, akkor nem lehet szétszedni a villát. A csillapításállító meg azért van, hogy állítgassa az ember, fõleg ha már ennyi pénzt kiad valamiért.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
2.5!
de mivel máshol nem kell a kis kütyü simán be lehet ragasztani oda!

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
minek azt tekergetni?

amugy ha jol sejtem egy kb 2es imbuszról beszélünk, mûanyag fejjel. viszel magaddal 2es imbuszt és úgy tekered, ahogy akarod, ezt meg otthonhagyod, elveszted

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Nemtudom konkrétan milyen tekerõrõl van szó, de kiesõ csavarok ellen megoldás lehet a menetrögzitõ.
persze, akkor annyira nagyon ne akard csavarni.
(de mér is kéne a csillapítást állítgatni?)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
2 villából nekem 2bõl nem esik ki:-)
tehát...:-\
rögzítsd bele fixen valamivel.

Laczy

Laczy

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
5leteket várok, hogy ki hogy oldja meg, hogy ne essen ki a csillapításállító kütyü a jobb szár aljából menet közben. Nekem konkrétan egy Duke XC-ém van és már országúton is kiesett, de még megvan. Annál jobb ötleteket várok, mint hogy tartsam zsebbem, mert egyenlõre ez a helyzet és lusta vagyok mindig elõtúrni. Mert ha a helyén van, akkor még ha kicsit körülményesen is, de lehet állítgatni út közben is. :guitar:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
""air u-turn várható volt, hogy lesz, hiszen duke-ból is volt (van?)""

én még csak Rebát láttam air u-turn - ost de attól még lehetett duke is...:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

így müxik

és ha még az útállítást is megoldanák távszabályzósra, akkor el is gondolkodnék rajta hogy lecseréljem a ju törnös pájkot

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ajjjaj,nézem 1 ideye,de még nem fogtam fel...Pedig a szavakat megértem...Sõt,még a mondatokat is...Csak nem áll össze:P Na majd holnap,pihenten,frissen,meló elött:)