Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
vagyis az új is elég erõs...tehát bírná a strapát
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
sztem a 04 a legjobb
02esben jött az uturn, de szar perselyek
03ban sramositás, lényegében ugyanaz mint a 04
04 volt nekem ami szééép <3 meg azér jó mer tunyáztak a fékhídon, és a vállon így merevebb lett

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
ha valami könnyû, attól még lehet erõs.
psylonak vége, 04ben volt az uccsó

02tõl jött a u turn, szvsz a 02es a legjobb (leszámítva a persely dolgokat) 03tól jött a sramosítás.

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Srácok, azt lehet tudni, hogy a '02-es és a '04-esvagy5ös psylo között mi a külömbség? (Leginkább súlyban lenne érdekes, mert ha az újabb könnyebb, akkor számomra felejtõs sajnos. - mivel drirtös lejtõzös gépbe kéne)
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Francokat. En meg ekezet nelkul irok...

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nyertél...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Es a "nemtom"?

Enyim Paripa

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nemtom, de nekem több figyelem kell ahhoz ha az egyszerre helyett eccerre-t akarnék írni. sietésbõl max olyan van, hogy felcserélsz betûket, vagy kihagysz, vagy két gombot nyomsz be egy ujjal. olyan ha a folyót írod j-vel, az nem sietés, hanem tanulatlanság.

ON
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
az a helyzet h próbálok helyesen írni,de eccere 2-3 fórumot olvasok/hozzászólok + néha van 1-2 ember MSN-en és sietni kell meg kattintgani + etc.
maj figyelek amennyire tok.

sorry az offér.:D

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
golya: Bocsi, hogy beleszólok, de igazán megtanulhatnál helyesen írni. Használj nagy kezdõbetüt a mondat elején és mondatvégi írásjelet a végén. Nem bûn a vesszõ használata sem az egyes tagmondatok elválasztásának jelölése céljából.
Látogass el ide: http://www.forum.bik...read.php?t=1930, hátha fel tudsz szedni magadra némi tudást, ami nem ártana, hisz a korodhoz már igazán passzolna némi életrevaló nyelvtani ismeret. Remélem megpróbálsz erõt venni magadon és ahogy Mogyika is, odafigyelsz majd arra, hogy lehetõleg ne mutass rossz példát az erre amúgy is fogékony - esetleg nálad fiatalabb - fórumtagoknak.
WaNNaRiDE

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
igazad van.
hát én 10 centinél semmiképpen nem húznám tovább ha húznám.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

McGywer: arra mondjuk nme gondoltál h a levegõ vagy mi a bánat szelep bírná-e a 12 centi utat? mert szeritnem, nem mert az max 90-re lehet tervezve. és ha 4 centivel megemeled a telót és akkor is csak 8 centit fog mozogni, akkor mi van? kidobtál x pézt esztergálásra + elbasztál x idõt maszekolással.
szerintem hagyd békén add el pótóld ki és vegyél olyat ami 11-12centit mozog.
reba vagy vmi.

Gondolkozz, ha pl. elkezded széthúzni a villát, akkor nem lesz egészen véletlenül annyival nagyobb a légkamra, mint amennyivel széthúztad??? 8cm útnál sem 8cm hosszú a légkamra, mert különben nem megfelelõ nyomáson nem lehetne lekoppantani ( ez esetben 0 térfogatra kellene összenyomni a benne lévõ levegõt, ami nem kivitelezhetõ) Szóval van még benne holt tér, amit megfelelõ módon lecsökkentve progresszivabbá tehetõ a villa. V-fékkel még igy is jól járok, legfeljebb csak 11ig húzom.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

Bocs OFF

"megtuningolom a simot oszt megverem vele talmácsit"

ha elég erõs vagy, hogy lóbáld azt a szerencsétlen simsont.. :)

end off

bolond!:whacky: nem úgy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ok ez csakegy énféle elképzelés volt de én is hüjesgének tartom.
ez olyan mint megtuningolom a simot oszt megverem vele talmácsit

Bocs OFF

"megtuningolom a simot oszt megverem vele talmácsit"

ha elég erõs vagy, hogy lóbáld azt a szerencsétlen simsont.. :)

end off
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
ok ez csak egy énféle elképzelés volt de én is hüjeségnek tartom.
ez olyan mint megtuningolom a simot oszt megverem vele talmácsit

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

és ha 4 centivel megemeled a telót éa akkor is csak 8 centit fog mozogni

ez így ebben a formában nem igaz.
nyomorúd csere stb. és 12-t mozog.
DE
1. értelmetlen
2. ön és közveszélyes
3. a villa se örülne neki
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
McGywer: arra mondjuk nme gondoltál h a levegõ vagy mi a bánat szelep bírná-e a 12 centi utat? mert szeritnem, nem mert az max 90-re lehet tervezve. és ha 4 centivel megemeled a telót és akkor is csak 8 centit fog mozogni, akkor mi van? kidobtál x pézt esztergálásra + elbasztál x idõt maszekolással.
szerintem hagyd békén add el pótóld ki és vegyél olyat ami 11-12centit mozog.
reba vagy vmi.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ja, azt neztem en is, hogy csak 130-as van belole. Amugy egy 480-490 beepitesi magassagu telo mennyire tesz csopperesse egy crux-ot? A gyari ajanlas max 470.

szerintem semennyire...azt a kb fél fokot amivel laposabb lesz a fejcsõszög, nem nagyon érzed, ha meg magasan lesz a kormány, akkor kiveszed a hézagolókat alóla...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ja, azt neztem en is, hogy csak 130-as van belole. Amugy egy 480-490 beepitesi magassagu telo mennyire tesz csopperesse egy crux-ot? A gyari ajanlas max 470.

100-at, de le lehet rövidíteni 80-ra, amúgy évjárat szerint 03-as de tavaly esett ki egy (zsir új) karbon scottból...ja xt tárcsafék volt rajta eredetileg...ha minden igaz kb 490 a beép magassága (colstokkal mérve)..érzésre picit magasabb a 100as RS telóknál..de asszem már megtartom...ezt a fajtát már nem is lehet csak 130-asban kapni....

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Evjarat? Ez 100-at mozog? Beepitesi magassag? Ezek szerint V fek szemes. Tarcsa is megy ra azert? Mindenkitol sorry az offert, de ezert a par kerdes-valaszert hagy ne menjunk at a telo topicba plz.

100-at, de le lehet rövidíteni 80-ra, amúgy évjárat szerint 03-as de tavaly esett ki egy (zsir új) karbon scottból...ja xt tárcsafék volt rajta eredetileg...ha minden igaz kb 490 a beép magassága (colstokkal mérve)..érzésre picit magasabb a 100as RS telóknál..de asszem már megtartom...ezt a fajtát már nem is lehet csak 130-asban kapni....