Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
mcd az a mósün kontrol?
hasznos lehet ha tekersz felfelé is, nekem eszembe se jutott még betekerni..
(pike)

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Az MCD mennyire komoly dolog? Érdemes kiadni érte annyi plusz zsét?
Duke SL (MCD) 59e
Duke XC U-Turn 47e
Általános, nem grammozós tekergészésre (marcik) melyiket vennétek?
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
annyira állják hogy 1 év alatt elkopik a szimering, szóval kifele jön egy PICI olaj, de be még mindig nem tud
szimering egyébként egy ezres párka durván

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
A RS telók mennyire állják a sarat? Szóval mekkora esélye van, hogy a Duke-omba befigyel a dzsuva, ha sarazok vele?
Lizardot nem szívesen raknék rá, mert szereti leszedni a festést a külsõ szárról, meg már az RST-men is kinyúlt, itt meg még fentebb érnek a külsõ szárak. SIDnél mondjuk nem lenne gond...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
pilotot nyugodtan vegyél, XC-t de akár a C-t is, a kettõ közt csak az air assist és a csillapítás állítás a különbség, döntsd el hogy ér-e ez neked +8ezret
azér leírom hátha nemtudod:)
air assist: levegõt tudsz fújni a telóba hogy keményebb legyen, így hozzáállíthatod a súlyodhoz
csillapítás állítás: mennyire gyorsan jöjjön vissza a teló ha lenyomtad
az XCben kívülrõl nyuszis teknõcös tekerõvel, a C-ben olajcserével, de ez sem egy ördöngõs dolog, mivel HC2-es, vagyis nyílt fürdõs.

MPeti

MPeti

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Akkor látom már két éve használod!Volt ez idõ alatt valami komoly baja?Elkezdett e már kotyogni?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

És ez az említett Pilot XC ?Ez milyen?

egész jó kis teló, én 03-ban még 50ért vettem...van benne valami egész használható csillapítás, annak ellenére hogy elég csirke egész jól bírta a mázsámat.....sza ennyiért nem kapsz jobbat újban .....szerintem....ja tárcsaféket ne tegyél rá...ha meg havi 1000 kilcsiket mész terepen úgyis le fogod cserélni....
http://www.sram.com/...ks/pilot/xc.php
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MPeti

MPeti

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
És ez az említett Pilot XC ?Ez milyen?

MPeti

MPeti

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Köszi a válaszokat!Hát kiábrándító,hogy a 98-as hoz képest ennyire lesüllyedt ez a Judy XC,akkor ez még egy felsõ kategóriás teló volt.Amúgy elötte meg agy Mag21-em volt avval is nagyon meg voltam elégedve!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Van most akcióba a Szilágyi erzsébet fasor 13-15-be 19900ft-ért Judy XC!

pilot c + van ugyanott 21900-ért
pilot xc meg 29-ért szerintem inkább ezekbõl vmiket..de inkább az xc-t
http://www.probike.hu/rockshox.html
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

MPeti

MPeti

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Van most akcióba a Szilágyi erzsébet fasor 13-15-be 19900ft-ért Judy XC!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Nekem nem faj a velemenyed. Viszont azt is kerdezte milyen az idei es erre csak annyi a valasz, hogy szar. Mert mitol szar? Hasznaltal ilyet? Ha igen, mi volt vele a gond? Az, hogy szar, mert miota sram, meg amugy is, meg mer szar, az nalam nem tunik magyarazatnak. Termeszetesen elfogadom a velemenyed, csak tamaszd ala ervekkel. Psylo pedig akcioban 50 volt. Mutass egyetlen boltot ahol meg van belole... A Bergussonban garis cseret nem tudjak megoldani egy arcnak, olyan szinten fogyott el. S mivel mar nem gyartjak... A tobbi pedig 100 kornyeken mozog.

Edit: Ezzel most szemezek amugy: http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=41058

En ezt vennem a helyeben Judy vagy Pilot helyett. 1 honapos, garis gondolom es az ara is ezen a szinten mozog.

al ne kapd fel a vizet, de a judy tényleg sz@r....olyan szintû telót kap rst-t, vagy mozo-t feleannyiért....pilot már használható, az nekem is volt, aztán ha elkezd sokat terepelni, úgyis lecseréli.....

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
azt ne is említsem hogy haver 2004-es judy sl-je 1 év után:
beállt, nem mozog
kolbász
a krómozott becsúszókon erõs kopás látszik
köpi az olajat (ezt 2 hónapos korától)

szétszedtük, kipucoltuk, nem lett sokkal jobb, két hét alatt megint beállt
Autist Team:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
a judynak az a baja, hogy nem mozog
ettöl nekem szar lesz

mellesleg nehéz és kolbász is

annyit próbáltam ill. olvastam róla, hogy be tudjam lõni a régihez képest (a régi isteni)

lehet, psylo már nincs, de pl használtan tuti lesz, ha már megoldást keresünk
és használtan ezer villa van 50 körül, ami porba gyalázza a judyt
például a duke is, amit linkeltél

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nekem nem faj a velemenyed. Viszont azt is kerdezte milyen az idei es erre csak annyi a valasz, hogy szar. Mert mitol szar? Hasznaltal ilyet? Ha igen, mi volt vele a gond? Az, hogy szar, mert miota sram, meg amugy is, meg mer szar, az nalam nem tunik magyarazatnak. Termeszetesen elfogadom a velemenyed, csak tamaszd ala ervekkel. Psylo pedig akcioban 50 volt. Mutass egyetlen boltot ahol meg van belole... A Bergussonban garis cseret nem tudjak megoldani egy arcnak, olyan szinten fogyott el. S mivel mar nem gyartjak... A tobbi pedig 100 kornyeken mozog.

Edit: Ezzel most szemezek amugy: http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=41058

En ezt vennem a helyeben Judy vagy Pilot helyett. 1 honapos, garis gondolom es az ara is ezen a szinten mozog.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
a judy tényleg szar

és õ azt kérdezte, mi az, ami olyan szintû, mint a régi, válaszoltam neki

de ha fáj a véleményem, csak szolj!

edit: psylo 50e ;)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Jol van mar sracok. Minden szar ami nem 100e? Ha Judyt vesz vagy Pilotot, akkor mar csak egy hulladek lesz a bicojaban vagy mi? Nyilvan a Reba a nyero vagy egy Duke/SID de talan a tobbi telot is lehet valamire hasznalni...

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A 41.000 az nem 30 korul van. Akcio van most ra, azert van olcsoert is. Jo az most is, csak vannak nala jobbak. Mivel ez a rock shox alap villaja.

Sziasztok!A kérdésem a következõ mi a véleményetek az idei Rock Shox Judy XC-rõl?

Mert furcsa számomra ,hogy karácsony környékén kérdeztem a 2004-es árát és az valahol 75000ft környékén volt,ennek az ideinek meg most 30000ft körûl mozog!Én 2000-ben abba hagytam a bringázást és akkor volt egy 1998-as Judy XC és az nagyon komoly ,igényes,strapabíró teló volt!Most akarok ujra gépet összetenni és megint hû maradnék a márkához.Ezért kérdezem ,hogy milyen szinten tart ma ez a villa!Laza túrákra használnám ,de szeretném ha legalább megközelítené az 1998-as évjáratut!Válaszokat elõre is köszi!

Enyim Paripa

Let the people speak

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Mpeti: olvass privit;)

de ugyanazt tudom mondani mint ranger kolléga
a régiek sokkal jobbak minden tekintetben
Autist Team:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
a judy lecsúszott a tömegfosott oem villává, nem érdemes venni
ha rs kell, nem versenyre, szertem a reba a nyerõ, de duke/psylo ezekkel mind jól jársz

talán egy pilot se rossz, de az sem éri el a régi judyk szintjét