xabi: az már nem fog segíteni rajta (meg wd40 a 21. század bölcsek köve )
Mondhattam volna benzint vagy alkoholt is, de általában WD40 minden bringásnál szok' lenni, és oldószernek jó.
X.
xabi: az már nem fog segíteni rajta (meg wd40 a 21. század bölcsek köve )
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Köszi a segítséget, megoldódott-osztrákiában volt, de hayes-avid nema jó, mert a saint még véletlen sem ugyanolyan mint a többi rendszer...ami nekem kellett annak ez volt a típuszáma:SM-MA-F203P/B ....legalábbis azt a tájékoztatást kaptam hogy nem jó sem az avid,sem a hajas, mert a saint-hez egyedi van.. átvertek??hayes boxxer adapter pl tuti jó hozzá. fuktorban 4000, elvileg az avid is jó hozzá, az olcsóbb.
Szóval a becsúszó kerületének kb. egynegyede nem kap kenést, és a sok szar mind rátapad.
Egy egész kis olajat kienged a szimerring. Mindegyik, de a lényeg, hogy hogy van egy száraz rész, oda mért nem folyik olaj? körülötte mindenhol bõven van.
a becsúszó kívül olajos és kis területen száraz? el kell keserítselek, mert annak teljsen száraznak kellene lennie. amennyiben nem, akkor az olaj jön kifelé a szimeringek mellett, ami nem igazán jó hír.
Most akarok összerakni egy új bringát. Magellan Polaris Deore. Nem tom milyen telót rakjak bele. XC-re kell majd. Manitou Axel Elite vagy Rock Shox J3? Mindkettõ 25eFt-ba kerül. A RS J3-nak van 80/100/125 útja, a Manitounak csak 100.
Mi a véleményetek? Melyik a jobb?
Segítségeteket elõre is köszi!
Üdv.: gyuree
Azóta beépítettem a telót, és sajna nekem is csavarja:( Nembaj, pár hetet csak kibír:)Hát nekem 1 2004-es Pilot SL-em van Juicy 5 160 ment fel rá és iszonyat csavarja. Egyébként én 85kg vagyok, bár szerintem ennek sok köze nincs hozzá.
A Pilot C miben különbözik az XC-tõl? Gondolom az a legegyszerûbb változat.
Egy ilyen vellát nagyon csavargatna a 160-as fékem, a mázsám alatt?:chin: