Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Nekem az volt a bajom a duke-al, hogy nem lehetett tul tag hatarok kozott allitani a csillapitast. Most 7,5-es olajat tettem bele az 5os helyett, es nagyon jo lett! Minimum allasban igy is jo gyors, viszont a maximum allas most feler egy lockouttal :) Szoval nekem sokkal jobban bejon igy.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kotyogas: perselycsere.

konnyebb olajjal lehet gyorsitani a villan, de ha pl tul eros a rugo benne, akkor sokat nem segit a dolgon.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Akkor általánosan kérdezem:
Hogy lehet egy kicsit kotyogó villának a kotyogását megszüntetni?

És a Duke mozgásán lehet javítani, hogy kisebb számú olajat teszek bele (szakszerû kérdés :) )?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nekem duke xc airnél semmi ilyesmi nem jelentkezik, a szürcsögés pedig az olajcsillapítású villák egyik jellegzetessége tudtommal..

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ja... És mitõl szürcsög?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Srácok! Az mitõl van, hogyha ráadom a visszaút-csillapítást a Duke XC Air-emre, akkor jobban kotyog?
És mit lehet csinálni, hogy ne kotyogjon? (A "vegyek egy Rebát, mert le van értékelve"-n kívül... :) )
White Horse

[VA]Johny

[VA]Johny

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
lenne pár kérdésem... Szoval van nekem egy 2004es Judy sl U-Turn villám. Kicsit szét lett gyilkolva és érdekes dolgok mutatkoznak rajta. Pl olaj vagy valami egyéb kenõanyag jelenik meg a bal becsúszószáron ahol a rugó van, ott elvileg ugye csak zsír lenne...ez miért van és mi lehet?? a másik az hogyha kifele koppan a villa akkor kampó a csillapításnak vagy csak nagyon leromlott kikopott valami és müxik még csak nem tökéletes??
www.va-clan.gportal.hu

KoRn :guitar: System Of A Down

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Az én kérdésemre seni sem tud mit írni?:(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha jol emlekszem a 04esek voltak hajlamosak arra, hogy a lockout besz.rt bennuk. meg picit igenytelenebbul neznek ki az ujabbak. a 01es meg a Sram elotti korbol valo, made in usa talan, meg ilyenek. Szal ugy altalaban azt szoktak mondani, hogy a regebbiek jobbak voltak, de az ujakkal sincs semmi gond szerintem. Meg mar kulonben se talalsz jo allapotu 2001eset. Azert az mar 5 eve volt. Es inkabb egy jo allapotu kicsit leolcsositott 04es, mint egy alapvetoen jobb, de leharcolt 01es villat vegyel. Szerintem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
Van alapja annak, hogy a 2004 psylo xc nem túl jó? rossz a mozgása?
A régebbi - pl psylo 2001 jobb volt?
van lényeges különbség a 2002-2003-2004 es között?

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
szeretnék véleményt kérni a rock shox judy j2-es villáról!A katalógusban azt írják,h 80/100/125mm úttal kapható!Most utólag húzható ki ennyire valami adapterrel vagy ezekben a variációkban lehet(ne) megvenni?Elõre is köszi!

Rollin Limp

Rollin Limp

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Sziasztok!
Nem lehet valahonnan a 2005-nél újabb boxxerekhez integrált stucnit kapni?
Ha igen ,akkor hol és mennyiért ? :]]]
köszi

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
luzerszmanual azt irja hogy a kar a 3.3-on: 1. open, 2. floodgate beállítás szerinti mozgás, 3. lock.

3.1-nél meg gondolom akkor csak a 2.es állapot van és ahogy tekergeted a floodgatet ugy változik a mozgás. kérdés mennyire lehet evvel "bekeményíteni".

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

jahogymég..
aszittem már megvan. no mind1. a telókhoz viszonyítva meg ja ) pikehoz lenne szal akkor ismerõs )

nem lokkolhatóság viszont nemjo :\
3.3-on ez a 3állásu tekerõ a lock? 3.1 en meg sok tekerés a lokk? mer ha mondjuk az sok az csak <10 akkor kibírható azér..

sztem 3,1 nem lokkolható....legfeljebb nagyon belassítható...de akkor mire való rajta a floodgate ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

és ez az 1 1/8 -ad milyen mértékegységben van?
cm?
vagy ha lemérem mibe váltsam át, mennyinek kell lennie stb... ?

amugy 1 inch (coll) = 25.4 mm és ezen analógia alapján 1.1/8 coll = 28.575 mm :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jahogymég..
aszittem már megvan. no mind1. a telókhoz viszonyítva meg ja ) pikehoz lenne szal akkor ismerõs )

nem lokkolhatóság viszont nemjo :\
3.3-on ez a 3állásu tekerõ a lock? 3.1 en meg sok tekerés a lokk? mer ha mondjuk az sok az csak <10 akkor kibírható azér..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

köszönöm!
másik topikban tudnál rola véleményezni? :)
(ha még nem tetted, ha igen akkor megkeresem iziben)
edit: 3.3ról is érdekel )

mondjuk rövid véleményem van, sajna nem tudok....

a 3,3-as (200/50es) tavaly októberben vagy novemberben lett +rendelve a bikernél, mikor a többi rs telót rendelték.....nem érkezett még meg és nem is tudják mikor lesz......3,1-est vehettem volna nagyon jó áron, de még nem tudtam vele megbarátkozni...mivel nem lokolható, na most a csillapitást csavargatni állandóan.....hááááát
amúgy ha olyan mint a telók akkor hibátlan lesz.....szal egyelõre hajtom a 3,3-ast de kint se látok az onlányokon...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
ok, lemértem...

KÖSZI!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

kar...

cm?

zoll-ban (inch, hüvelyk, kinek mi a jobb):)

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
kar...

cm?