Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

telóknál az 1 1/8 -os méret az mit jelent?
Nyak átmérõjét?

vki nemtudna megmondani, h egy 2001 es RS PSylo XC milyen méretû?

Az összes kérdésedet megválaszoltad.:)

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
telóknál az 1 1/8 -os méret az mit jelent?
Nyak átmérõjét?

vki nemtudna megmondani, h egy 2001 es RS PSylo XC milyen méretû?

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Kösz, én is így érzem

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
J4 egyértelmû. Mégha '05-ös lenne az axel, akkor az is okés lenne, de így..egyértelmû

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
PONTOSÍTOK!!!

Mind a 2 villa 2006-os évjáratú.
Tehát: RS J4 vagy Axel Super SEGÍTSETEK!
Kösz: WRCDANI@YAHOO.COM
:rocketman

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts
Rugóproblémám van. Apróba is írok, de...RS Pilot XC -be kellene kemény rugó.(2003-as, csak levegõ ráfújás van benne, de azt meg nem szeretem, és már ereszt is)

Otimális megoldás a csere lenne közepeset tudnék adni, az van benne. Na ez volt az off.
Vennék, kiskerben nagykerben, de úgy tudom horror idõt kell várni rá. Meg nem is olcsó. Tud vki gyorsan...
Csináltatott vki rugót amivel meg volt elégedve? Hol? Esetleg titánból?

Ja, és még: titán rugó karakterisztikája miben tér el acélétól? Bármilyen anyagból lehet jó progresszív rugót csinálni? Mer az optimális ilyen lenne... Segítsetek! Köszi!
a második p néma!

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Akkor majd hozzátok megyek! Ugye visegrádi út?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nálunk pl igen. És nem mind1 milyen olaj kerül bele. MI mindig megkérdezzük, hogy sima formula teloolaj vagy tuning motorex..
Sid simmering készlet kb 5-8ezer

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

És szervízben olajcserénél szoktak figyelni arra milyen olajat raknak bele? vagy csak ami épp kéznél van arra cserélik? és mennyi egy SID szimmering? csak a porlehúzó?

Na valami tapasztalat a szakszerû olajcserérõl. Bárhova vihetem a villát? Mindenütt ugyan olyan profi munkát végeznek?

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Különben meg hülyeség, hogy a szimmering nem enged ki egy kis olajat a becsúszón. Mert hát az a kenése nélküle tapadna a villa. Aztán ha nem nyílt fürdõs a rendszer meg nem tocsog a szivacs az olajban akkor lassan elfogy belõle. Lényeg, hogy nagyon kis olajat enged ki a villa magából becsúszóira.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts

jolvan lattuk elsore is, nem kell beirni minden nap.

ez kulonben sem hirdeto.

apro.bikemag.hu - keres reszben adj fel egy hirdetest, meg nezegessed az elado cuccokat. Valami boltban esetleg kerdezted mar?

sorry, csak teljesen el vagyok már keseredve,
azt reméltem hogy tud valaki valami biztos helyet ahol lehet ilyet kapni, mert nagyker azt mondta hogy rendelnek és 3 hónap mulva lenne itt :(:(:(
naponta többször nézem aprót, és hirdtést is adtam fel de ugy látszik ez nagy kincs kis hazánkban, na mind1
mégegyszer bocs moderátor bácsi!
Aki tud segitsen!
üdv: B

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Heló!
Most vagyok telóvásárlás elött, és a segítségeteket kérném.
a RS J4 és a Manitou Axel super között vacilálok. Ha valakinek van tapasztalata lécci írja meg emilbe: WRCDANI@YAHOO.COM
Kösz

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Valaki segitseeeeeen !!!!!!!!!!

jolvan lattuk elsore is, nem kell beirni minden nap.

ez kulonben sem hirdeto.

apro.bikemag.hu - keres reszben adj fel egy hirdetest, meg nezegessed az elado cuccokat. Valami boltban esetleg kerdezted mar?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
szerintem túrára, gyenge terepen megálja a helyét, durvulásra ugrálgatásra semmiképpen sem jó választás.
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 posts
hellóka
átolvasgattam a topicot de a kérdésemre nem találtam pontos választ. a pilot c-t végülis mire lehet/illõ használni csak a "kátyúDH"=városi közlekedés, vagy az erdõbe is nyugodtan ki lehet vele menni?

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

de a becsúszón mit akartok oldani? szappanos víz a sár ellen azt annyi.

Tavaly nyáron pl. kátrányt, mert átmentem figyelmetlenül egy friss aszfaltfolton, aminek egy töredéke a becsúszószáron landolt, amit a szimmering kicsit szétkent. Nemvoltvicces.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts

sziasztok!

ha tudna nekem valaki segiteni az jó lenne! 2004-es Boxxerhez keresek LAPOS felsõvállat! Ha van valakinek aki megválni tõle, tud valakit akinek van eladó vagy tudja hogy hol tudnék venni , az szóljon PLIIIIIZZ !

Köszi, B

Valaki segitseeeeeen !!!!!!!!!!

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Na kössz, de úgy látom a legjobb mégis az lesz ha elviszem bótba, ott szétszedik és látják majd a gondot. És szervízben olajcserénél szoktak figyelni arra milyen olajat raknak bele? vagy csak ami épp kéznél van arra cserélik? és mennyi egy SID szimmering? csak a porlehúzó?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
köszi Endroo, bocsi nem saintnek néztem, mert annyira nem zoomoltam rá..akkor sok hûhó volt semmiért!köszönöm a segítséget, legközelebb hamarabb kérdezlek..:)
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
de a becsúszón mit akartok oldani? szappanos víz a sár ellen azt annyi.