Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Posted 2006. May 09. - 15:01
meg kulonbenis a garivesztesnek mar eszhez kell teriteni. nem veletlenul van. [/quote]
nah igen.... de ha látsz egy gyereket kona merev vázzal és duplavállas telo van benne,akkor kérdezd már meg a srácot hogy mire is használja a bringáját... (menõzésre,vagy biciklizésre) jah,és arra amire a váz van tervezve vagy amire a telo... (most egy jobb minõségi teleszkopról van szó)
Posted 2006. May 09. - 14:52
A Tora hobby cc/tura/enduro felhasznalasra van.
Nem ugralasra, nem dh -ra, nem trialozni...
azert a reign vaz sztem egy picit tobbre predesztinalja... de nem DH, azzal egyetertek.
N1GG3R: nekem volt a polarixemben [piros-feher csillagos szeria] 151re osszecsukott boxxer race, es ugy kb eppen meg hasznalhato volt. de sztem abban a vazban kicist tobb anyag volt, volt mint akarmelyik papir kona-ban.
meg kulonbenis a garivesztesnek mar eszhez kell teriteni. nem veletlenul van.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. May 09. - 09:42
Posted 2006. May 09. - 09:11
Hi!
Na szal,arról szeretném a véleményeteket kérni,hogy van nekem egy 2005-ös Kona Scrap-em (és nagyon jól tudom,hogy 100 mm úttal rendelkezõ teleszkópot ajánlanak bele),de én egy RS Boxxert (sztem race-t)szeretnék beletenni.Ugye ez nem pont 100 mm úttal rendelkezik,de elsõsorban pls olyanok írjanak majd,akiknek hasonlóan merevvázban vmi duplavállas teló van,h hogy bírja a fejcsõ.
Vegyél bele egy PIKE-ot, vagy valamit, Dánhill mesélte, hogy látott egy Spec. p3-at Boxxer-rel és iszonyat idétlenül nézett ki.....
ja és a merev+boxxi súlyosan károsíthatja Ön és környezete egészségét...
Posted 2006. May 09. - 09:09
ja bocs a BB betûpáronn átsiklott a figyelmemSzerintem bowdenesbõl nem árt a 185-ös.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. May 09. - 09:04
Hi!
Na szal,arról szeretném a véleményeteket kérni,hogy van nekem egy 2005-ös Kona Scrap-em (és nagyon jól tudom,hogy 100 mm úttal rendelkezõ teleszkópot ajánlanak bele),de én egy RS Boxxert (sztem race-t)szeretnék beletenni.Ugye ez nem pont 100 mm úttal rendelkezik,de elsõsorban pls olyanok írjanak majd,akiknek hasonlóan merevvázban vmi duplavállas teló van,h hogy bírja a fejcsõ.
felejsd el.
1. bukod a garanciát.
2. olyan fejcsõszöged kapsz, kb lesz vagy 20 méter a fordulóköröd
3. az elsõ ugratón leszakad az eleje
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. May 09. - 09:01
Posted 2006. May 09. - 08:58
sztem gond nélkül birja. ....kérdés ehhez a súlyhoz kell e akkora tárcsa ?...nekem a mázsához elég a 6"os ....Egészséges dolog Rebára 185ös BB7-et tenni 73kg mellett CC felhasználásra?
syerk : bár a másik bringámba, amiben pont reba lesz, az 180 as tárcsával lesz, de csak azért mert az van itthon ingyé....
Posted 2006. May 09. - 08:31
Posted 2006. May 09. - 02:54
Hali Mindenkinek!
Nemrég kérdezõsködtem RS Judy J4-rõl, így RST helyett mellette döntöttem, de ma szóltak kereskedésbõl, hogy csak J3-ast tudnak hozni, mert másik egy idõre nem elérhetõ, TORA-ra meg nincs pénzem Sajnos beszámítják a régimet, így máshol nem is tudom megvenni. A kérdésem az lenne, hogy mennyivel tud többet, mennyivel jobb a J4 a J3-asnál? Jó a J3 is hobby biciklizésre? http://www.sram.com/...tainforks/judy/ Mit jelent az U-Turn, amit a J4 már tud? Gondolom, az az erõssége...
asszondja..
A J4-ben van U-turn. E kézség segítségével (egy tekerentyû a villa tetején) tudod állítani a villa útját 80-125mm-ig, naggyából milliméterenként .
A J3-ban három féle út között tudsz választani: 80; 100; 125mm ezek azonban csak a villa szétszedésével változtathatók.
A J3-at elõ tudod feszíteni ezzel bizonyos mértékben a saját súllyodra szabhatod, ellenben a J4-nél ezt csak rugócserével oldhatod meg. (boltba el, rugót venni bele, stb.)
Ha jól értelmezem akkor mindkettõben azonos a csillapításrendszer (MCD?), illetve mindkettõben van lock out.
súlyban elenyészõ a különbség.
RST helyett mindkettõ jó választás lehet.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. May 08. - 22:19
Nemrég kérdezõsködtem RS Judy J4-rõl, így RST helyett mellette döntöttem, de ma szóltak kereskedésbõl, hogy csak J3-ast tudnak hozni, mert másik egy idõre nem elérhetõ, TORA-ra meg nincs pénzem Sajnos beszámítják a régimet, így máshol nem is tudom megvenni. A kérdésem az lenne, hogy mennyivel tud többet, mennyivel jobb a J4 a J3-asnál? Jó a J3 is hobby biciklizésre? http://www.sram.com/...tainforks/judy/ Mit jelent az U-Turn, amit a J4 már tud? Gondolom, az az erõssége...
Posted 2006. May 08. - 22:17
Posted 2006. May 08. - 18:23
Nem ugralasra, nem dh -ra, nem trialozni...
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. May 08. - 17:35
Posted 2006. May 07. - 12:20
Posted 2006. May 07. - 09:50
Vásároltam egy rock shox duke xc u-turn telót, a tulaj tárcsfékkel használta és nem találja a V-fék konzolt. Már megrendeltük, de 1,5 hónap mire leszállítják, addig majdnem vége a versenyidénynek.
Valaki tudna-e rajtam segíteni, ha van felesleges fék konzol.
E mail: gava@gavart.hu
Posted 2006. May 07. - 09:25
RMX: a fotózás óta ugye sikerült rögzíteni az elsõ fék kábelét?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2006. May 07. - 09:24
rúgóssal nem /air u-turnöm meg nem volt/Nektek nem volt olyan U-turnos telókkal hogy kitekeritek max-ra, nem tovább, és pár óra múlva már nem 140-en hanem 130on van.
ez levegõs vagy rúgós ?