Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

[VA]kevin david mitnick

[VA]kevin david mitnick

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
N1GG3R: nekem volt a polarixemben [piros-feher csillagos szeria] 151re osszecsukott boxxer race, es ugy kb eppen meg hasznalhato volt. de sztem abban a vazban kicist tobb anyag volt, volt mint akarmelyik papir kona-ban.

meg kulonbenis a garivesztesnek mar eszhez kell teriteni. nem veletlenul van. [/quote]

nah igen.... de ha látsz egy gyereket kona merev vázzal és duplavállas telo van benne,akkor kérdezd már meg a srácot hogy mire is használja a bringáját... (menõzésre,vagy biciklizésre) jah,és arra amire a váz van tervezve vagy amire a telo... (most egy jobb minõségi teleszkopról van szó)
FREE KEVIN!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

A Tora hobby cc/tura/enduro felhasznalasra van.
Nem ugralasra, nem dh -ra, nem trialozni...

azert a reign vaz sztem egy picit tobbre predesztinalja... de nem DH, azzal egyetertek.

Feltöltött kép

N1GG3R: nekem volt a polarixemben [piros-feher csillagos szeria] 151re osszecsukott boxxer race, es ugy kb eppen meg hasznalhato volt. de sztem abban a vazban kicist tobb anyag volt, volt mint akarmelyik papir kona-ban.

meg kulonbenis a garivesztesnek mar eszhez kell teriteni. nem veletlenul van.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Én ami Kona-t láttam ebbõl, annak még Boxxer nélkül is idétlenül lapos volt a fejcsõszöge, szóval nem ajánlanám semmiképp.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Hi!

Na szal,arról szeretném a véleményeteket kérni,hogy van nekem egy 2005-ös Kona Scrap-em (és nagyon jól tudom,hogy 100 mm úttal rendelkezõ teleszkópot ajánlanak bele),de én egy RS Boxxert (sztem race-t)szeretnék beletenni.Ugye ez nem pont 100 mm úttal rendelkezik,de elsõsorban pls olyanok írjanak majd,akiknek hasonlóan merevvázban vmi duplavállas teló van,h hogy bírja a fejcsõ.

Vegyél bele egy PIKE-ot, vagy valamit, Dánhill mesélte, hogy látott egy Spec. p3-at Boxxer-rel és iszonyat idétlenül nézett ki.....:D
ja és a merev+boxxi súlyosan károsíthatja Ön és környezete egészségét...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Szerintem bowdenesbõl nem árt a 185-ös.

ja bocs a BB betûpáronn átsiklott a figyelmem :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Hi!

Na szal,arról szeretném a véleményeteket kérni,hogy van nekem egy 2005-ös Kona Scrap-em (és nagyon jól tudom,hogy 100 mm úttal rendelkezõ teleszkópot ajánlanak bele),de én egy RS Boxxert (sztem race-t)szeretnék beletenni.Ugye ez nem pont 100 mm úttal rendelkezik,de elsõsorban pls olyanok írjanak majd,akiknek hasonlóan merevvázban vmi duplavállas teló van,h hogy bírja a fejcsõ.

felejsd el.

1. bukod a garanciát.
2. olyan fejcsõszöged kapsz, kb lesz vagy 20 méter a fordulóköröd
3. az elsõ ugratón leszakad az eleje ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Szerintem bowdenesbõl nem árt a 185-ös.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Egészséges dolog Rebára 185ös BB7-et tenni 73kg mellett CC felhasználásra?

sztem gond nélkül birja. ....kérdés ehhez a súlyhoz kell e akkora tárcsa ?...nekem a mázsához elég a 6"os ....
syerk : bár a másik bringámba, amiben pont reba lesz, az 180 as tárcsával lesz, de csak azért mert az van itthon ingyé....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

NIGG3R

NIGG3R

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Hi!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Hali Mindenkinek!
Nemrég kérdezõsködtem RS Judy J4-rõl, így RST helyett mellette döntöttem, de ma szóltak kereskedésbõl, hogy csak J3-ast tudnak hozni, mert másik egy idõre nem elérhetõ, TORA-ra meg nincs pénzem :( Sajnos beszámítják a régimet, így máshol nem is tudom megvenni. A kérdésem az lenne, hogy mennyivel tud többet, mennyivel jobb a J4 a J3-asnál? Jó a J3 is hobby biciklizésre? http://www.sram.com/...tainforks/judy/ Mit jelent az U-Turn, amit a J4 már tud? Gondolom, az az erõssége...

asszondja..
A J4-ben van U-turn. E kézség segítségével (egy tekerentyû a villa tetején) tudod állítani a villa útját 80-125mm-ig, naggyából milliméterenként :).
A J3-ban három féle út között tudsz választani: 80; 100; 125mm ezek azonban csak a villa szétszedésével változtathatók.
A J3-at elõ tudod feszíteni ezzel bizonyos mértékben a saját súllyodra szabhatod, ellenben a J4-nél ezt csak rugócserével oldhatod meg. (boltba el, rugót venni bele, stb.)
Ha jól értelmezem akkor mindkettõben azonos a csillapításrendszer (MCD?), illetve mindkettõben van lock out.
súlyban elenyészõ a különbség.

RST helyett mindkettõ jó választás lehet.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Jami

Jami

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Hali Mindenkinek!
Nemrég kérdezõsködtem RS Judy J4-rõl, így RST helyett mellette döntöttem, de ma szóltak kereskedésbõl, hogy csak J3-ast tudnak hozni, mert másik egy idõre nem elérhetõ, TORA-ra meg nincs pénzem :( Sajnos beszámítják a régimet, így máshol nem is tudom megvenni. A kérdésem az lenne, hogy mennyivel tud többet, mennyivel jobb a J4 a J3-asnál? Jó a J3 is hobby biciklizésre? http://www.sram.com/...tainforks/judy/ Mit jelent az U-Turn, amit a J4 már tud? Gondolom, az az erõssége...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Egészséges dolog Rebára 185ös BB7-et tenni 73kg mellett CC felhasználásra?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A Tora hobby cc/tura/enduro felhasznalasra van.
Nem ugralasra, nem dh -ra, nem trialozni...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
A tora telók mire is "valók" amúgy? kb mint a pike csak nem bírja úgy a nagy tárcsát az áttütõ hiánya miatt? Szóval merev vázba ilyen mindenes villa?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
persze, rögzítettem. :)
azóta már változtak a dolgok.
rugós.

Szikike

Szikike

vendég

• fórumtag
  • 7 posts
Segítséget kérek valakitõl!
Vásároltam egy rock shox duke xc u-turn telót, a tulaj tárcsfékkel használta és nem találja a V-fék konzolt. Már megrendeltük, de 1,5 hónap mire leszállítják, addig majdnem vége a versenyidénynek.
Valaki tudna-e rajtam segíteni, ha van felesleges fék konzol.
E mail: gava@gavart.hu

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
OFF

RMX: a fotózás óta ugye sikerült rögzíteni az elsõ fék kábelét? :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Nektek nem volt olyan U-turnos telókkal hogy kitekeritek max-ra, nem tovább, és pár óra múlva már nem 140-en hanem 130on van.

rúgóssal nem /air u-turnöm meg nem volt/
ez levegõs vagy rúgós ?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Nektek nem volt olyan U-turnos telókkal hogy kitekeritek max-ra, nem tovább, és pár óra múlva már nem 140-en hanem 130on van.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

Késõbb is majd fogó kell ám hozzá.

Nekem szerencsére másodszorra (és azóta is) simán lejön kézzel...csak újkorában tépte le az ujjamat...:wtf:
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)