Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Írta 2006. június 11. - 21:11
vagy haonl kaliberût?
mert jelnelg Torát venném meg U-tprönsbe de mivel kalaharim van így azt le kéne tekerni 90-re akkor meg már ahhoz képest nehéz lennei ~2,1kg.
Judyt meg az újat olyan gizdának tartom.
jameg nekem is 590-es klaharim van egy kotyogós SIXxel.
Írta 2006. június 11. - 10:49
sztem ha a rúgós tagokhoz vagy szokva, akkor Neked nem lesz elég érzékeny, bármrnnyire jó is, azért levegõs tag......de ha sikerül szereznem, akkor letekerek felétek és kipróbálodrs pearl 3.1 et próbált már valaki??
vélemény?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. június 11. - 01:10
Írta 2006. június 11. - 01:01
vélemény?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. június 11. - 00:39
alunyakas?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. június 10. - 22:33
ilyen [jobb kepet nem talaltam]
ebbe elvileg lehetett kapni valami levegopatront kapni, ami kicsereli az elasztomeres rendszert. vagy esetleg elasztomerszett is jo lenne ha tudna valaki valahol elfekvobe
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. június 10. - 18:23
a motion control az egyik kapható legjobb olajfürdõs csillapitás.Milyen csillapítás a Motion Control? Ha az all travell levegõs telót jelent, de ez a U-turn rúgós és all travel csillapítása van, az azt jelenti, hogy levegõ rásegítéses? És mi az hogy levegõnyomás állítás szelepen keresztül, az hogy mûködik? És tényleg nem lehet a Rock Shox Judy J4-gyel egy picit sem durvulni a vékony becsúszója miatt? MEg amit leírtam, hogy mire kell, az alapján mit ajánlottok?
az all travel az nem csillapitás, az a levegõ rugós villák megnevezése, amiknek állítható az utja. amik acélrugósak, azok u-turn-osak (azaz állitható a rugóútjuk)
az u-turn folyamatos útállitást engedélyez, az all travel pedig 3 fix (80/100/130) utállitást hagy.
a j4 helyett sokkal jobb a tora, és nem sokkal nehezebb. mindenképpen jobb befektetés. fõleg, ha késõbb szeretnél tárcsaféket.
esetleg szétnézhetnél marzocchi mx-ek között, vagy black.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. június 10. - 18:09
Ez annyit jelent hogy a gyártó szerint érdemes néha kevés olajat csöpögtetni a porvédõkhöz mert a száraz becsúszók nem biztos hogy jót tesznek a telónak és nehézkesebb is tõle a mozgása.De jobb módszer ha felfordítod egy éjtszakára a bringát amitõl a szárakban lévõ olaj szépen lecsurog a szivacsgyûrûkik és a porvédõkig.Ha megyek hegyekbe elõtte ezt mindig megszoktam ejteni.Ettõl következõ nap könyebben indul meg és sokkal finomabb lesz a mozgása a telónak. + mikor cseréled az olajat érdemes a légkamra szárába is önteni egy kevés olajat ami majd átfogja itatni a szivacsgyûrût, gyárilag lehet hogy olajjal át van itatva de ha nincs utánpótlás a szárban akkor hamar kiszárad (nálam így volt)Van egy olyan a Duke XC használati utasításában, hogy "Lubricate dust seals every 25 hours of riding". A kérdésem: Mivel? Hogy? Mennyire?
Írta 2006. június 10. - 17:39
Lehet róla szó (küldhetnél képet meg egy kis leírást a jelwaz@yahoo.com-ra), de elõször szeretném megtudni, hogy egyáltalán ez a teló kell-e nekem! Csak néhánykérdést válaszoljatok meg lécci! Milyen csillapítás a Motion Control? Ha az all travell levegõs telót jelent, de ez a U-turn rúgós és all travel csillapítása van, az azt jelenti, hogy levegõ rásegítéses? És mi az hogy levegõnyomás állítás szelepen keresztül, az hogy mûködik? És tényleg nem lehet a Rock Shox Judy J4-gyel egy picit sem durvulni a vékony becsúszója miatt? MEg amit leírtam, hogy mire kell, az alapján mit ajánlottok?Hello!
A Tora 318 U-Turn nem levegõs hanem rugós és 85-130mm-ig állítható az útja,ezért u-turn.Az all travel,pedig a levegõs változatára vonatkozik.Ha gondolod van egy Tora 318 U-turn-öm ami eladó sorba került új bringa vásárlása miatt.
Írta 2006. június 10. - 11:03
1., Solo Air - levegõs, az út távtartóval (de csak a teló szétszerelésével) állítható
2., U-Turn - rugós, az út kívülrõl állítható kézzel
Írta 2006. június 10. - 10:57
A Tora 318 U-Turn nem levegõs hanem rugós és 85-130mm-ig állítható az útja,ezért u-turn.Az all travel,pedig a levegõs változatára vonatkozik.Ha gondolod van egy Tora 318 U-turn-öm ami eladó sorba került új bringa vásárlása miatt.
Írta 2006. június 10. - 10:38
Írta 2006. június 09. - 20:09
valójában pedig a porvédõ tömítésekre gondolnak, hogy azt is kenje az ember, pontosabban tartsa tisztán, de ez kb. mindenkinél elmarad
szivacsgyûrût (hacsak nem áll fenn valami abnormális eset, le van eresztve a villa) nem kell külön olajozni
Igazad lehet. Inkabb nem okoskodom Szivacsgyurut az elejen mindenkepp tele kell tomni olajjal, mert gyarila csont szaraz azon az oldalon, ahol nincs csillapitas.
Írta 2006. június 09. - 16:31
szivacsgyûrût (hacsak nem áll fenn valami abnormális eset, le van eresztve a villa) nem kell külön olajozni
Írta 2006. június 09. - 14:27
Van egy olyan a Duke XC használati utasításában, hogy "Lubricate dust seals every 25 hours of riding". A kérdésem: Mivel? Hogy? Mennyire?
Szerintem arra a szivacsgyurure gondol, ami a becsuszorpersely es a szimmering kozott van. Ha abban van olaj, az frankon ken. Idonkent ujra kell nyomatni bele.Bar szerintem azt nem lehet ugy feltolteni, ha siman csak a porfogohoz nyomatsz olajat.
Írta 2006. június 09. - 14:17
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. június 08. - 19:14
Írta 2006. június 08. - 19:11
Írta 2006. június 08. - 19:07
Szia! Ha nem gond, felvettelek MSN-en, bár, látom, hogy nem vagy elérhetõ Én is Gyõrben lakom és gondoltam, ha lesz valami gondom, akkor kérdezek majd szerelésnél Mindegy, majd kérdezek itt, ha gáz lesz.Én felhasználtam a régi rózsát is csak kombi fogóval meg kell hajtogatni az ágakat és tök jól beleszorul. És amire figyelj még összerakásnál a csapágykoszorúk,melyik milyen irányban fexik!