Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Started by
Guest
, 2002. June 06. 20:18
Posted 2006. June 30. - 10:57
wááááá Thez te nem aprózold el a cuccost... két ilyen álombicajt...
egy zúzós Fr Bighit 888al :-O meg egy p... nemsemmi vagy :-D el is bújok kis polarxemmel meg pikeommal ;-)
egy zúzós Fr Bighit 888al :-O meg egy p... nemsemmi vagy :-D el is bújok kis polarxemmel meg pikeommal ;-)
Posted 2006. June 30. - 10:54
kösz srácok a segítséget,
a kormánycsapi nem lehet... vaci új fsa orbit uf amire nem jellemzõ a koszolódás... asszonták mások is ,hogy a becsúszó és a váll közé ment be a sok kis apró kosz
a fék az nem naon szokott nálam recsegni =) hayes hmx2
akkor valszleg az a baj...
amúgy állítólag a boxxerek 2004tõl merevebbek mint azelõtt
de ezt csak pletykaként hallottam...
a kormánycsapi nem lehet... vaci új fsa orbit uf amire nem jellemzõ a koszolódás... asszonták mások is ,hogy a becsúszó és a váll közé ment be a sok kis apró kosz
a fék az nem naon szokott nálam recsegni =) hayes hmx2
akkor valszleg az a baj...
amúgy állítólag a boxxerek 2004tõl merevebbek mint azelõtt
de ezt csak pletykaként hallottam...
Posted 2006. June 29. - 23:34
Posted 2006. June 29. - 23:28
1-2 évente megéri megvenni az eredetit...
legalábbis én ezt tenném/fogom tenni.
bár RS híján valószinüleg ezt megúszom még pár évig.
amúgy igen, elsõ csapágybolt, és kemény 200-300 ft-ért kapható a legtöbb.
legalábbis én ezt tenném/fogom tenni.
bár RS híján valószinüleg ezt megúszom még pár évig.
amúgy igen, elsõ csapágybolt, és kemény 200-300 ft-ért kapható a legtöbb.
Posted 2006. June 29. - 23:15
btw a 28mm/37mm (belsõ/külsõ átmérõ) porlehúzó és olajzáró (SID, judy, pilot) kapható vajon csapágyboltban vagy nem szabvány?
régen találtam ilyen táblázatokat de most béna vagyok és sehol se találtam
régen találtam ilyen táblázatokat de most béna vagyok és sehol se találtam
Autist Team:)
Posted 2006. June 29. - 23:09
szimering, porlehúzó visszamenõleg régebbi villákhoz is van, illetve rugó is akad még 1-2 fajta
más nem nagyon.
más nem nagyon.
Posted 2006. June 29. - 23:08
akkor én kérnék szépen pl. egy '98-s SIDbe szimeringet és becsúszószárat:P...nem hiszem, hogy mindent lehet kapni, és azért, emrt azt mondják még nem biztos a dolog..
Posted 2006. June 29. - 22:27
én ugy tudom, hogy mindent lehet kapni a rockshoxokhoz! az utolso csavarig!nekem legalábbis ezt mondták...
Posted 2006. June 29. - 21:46
recsegés: jah becsúszó-váll közé kosz ment, a psylok elõszeretettel recsegtek emiatt
03-04 boxxik között elvileg semmi
más:
rockshox féktüskét lehet külön kapni vagy guberálni kell valahonnan?
03-04 boxxik között elvileg semmi
más:
rockshox féktüskét lehet külön kapni vagy guberálni kell valahonnan?
Autist Team:)
Posted 2006. June 29. - 21:19
nézd meg a villanyakon rendesen felfekszik e a kormánycsapágy also gyürüje.
a kormánycsapágy is recseghet a vázban,de nem valoszinü
ha a stucni lenne, akkor azt hallanád...
a becsuszo és a váll között lehet még retkes....
a fék esetleg?nem tudom, hogy az recseghet e,de hátha...
szerintem szedd szét az egész elejét a biconak, takaritsd le, zsirozd át és utána csak nem fog recsegni...drukkolok
Megtudjátok mondani, hogy a 2003 as és a 2004 es Boxxer Word Cup között mi a különbség?
a kormánycsapágy is recseghet a vázban,de nem valoszinü
ha a stucni lenne, akkor azt hallanád...
a becsuszo és a váll között lehet még retkes....
a fék esetleg?nem tudom, hogy az recseghet e,de hátha...
szerintem szedd szét az egész elejét a biconak, takaritsd le, zsirozd át és utána csak nem fog recsegni...drukkolok
Megtudjátok mondani, hogy a 2003 as és a 2004 es Boxxer Word Cup között mi a különbség?
Posted 2006. June 29. - 17:15
Posted 2006. June 29. - 16:46
Bocs srácok új vagyok itt és lehet ,hogy volt róla szó már, de plíz segítsetek...
Van egy Pikeom 05'ös sl és elkezdett fékezéskor recsegni, de nem nagyon csak kicsit. Inkább csakk kattan vagy nem is tudom... Van valami ésszerû magyarázat errre? vagy ki akar törni? vagy egyálltalán mi recseghet? Asszonta haverom, hogy szerinte a kosz megy bele a becsúszó tövénél a váll és a becsúszó közé... kajak nem tuom... Sztetek bátran használjam így vagy 'óvatosan.
???? mmm plíz help
Van egy Pikeom 05'ös sl és elkezdett fékezéskor recsegni, de nem nagyon csak kicsit. Inkább csakk kattan vagy nem is tudom... Van valami ésszerû magyarázat errre? vagy ki akar törni? vagy egyálltalán mi recseghet? Asszonta haverom, hogy szerinte a kosz megy bele a becsúszó tövénél a váll és a becsúszó közé... kajak nem tuom... Sztetek bátran használjam így vagy 'óvatosan.
???? mmm plíz help
Posted 2006. June 29. - 14:50
ezt most egy maverick duc32-vel jatszottam el a 7vegen. csattogott szegeny...
on
on
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. June 28. - 23:24
Posted 2006. June 28. - 23:21
kibírja...ésszerû kereteken belûlmilyen lenne már ,hogy a srác benthagyja a pikeban a lockot, aztán lemegy zúzni...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. June 28. - 23:17
Posted 2006. June 28. - 22:53
A pike-nál a floodgate-et "zúzás" közben be lehet tekerni vagy csak és kizárólag emelkedõn mászásra van? A betekerés alatt azt értem hogy pl.: nem teljesen csak egy kicsit...mert ha nem lehet akkor mért jó az hogy súlyhoz lehet állítani, nem egybõl lock hanem fokozatmentesen egyre "keményebb" lesz a villa? Meg volt már hogy pike tulaj(ok) floodgate-el zúztak le a hegyrõl és nem lett semmi baja.....bár ez nem rendszeres náluk sem, de mondjuk egy igazi lock valyon mit szólt volna?....
a kompressziót tudod felcsavarni, azálltal lesz "keményebb"..
hogy baja lesz-e? pasz, de ésszel használva nemhiszem. Aztán kitudja, hogy bírja hosszútávon.
"lock" pedig továbbra sincs a pikeon.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. June 28. - 20:51
Ne keverd a szezont a fazonnal. A floodgate-el azt állítod be, hogy "lockolt" állapotban mekkora erõhatásra oldjon ki a motion control. Menet közben meg csak azoknál a változatoknál lehet állítani, ahol kétfunkciós PopLock kar, illetve hozzá tartozó kupak vagyon. Mellesleg a floodgate-et az ember egyszer állítja be, aztán békén kell hagyni.
Posted 2006. June 28. - 16:09
A pike-nál a floodgate-et "zúzás" közben be lehet tekerni vagy csak és kizárólag emelkedõn mászásra van? A betekerés alatt azt értem hogy pl.: nem teljesen csak egy kicsit...mert ha nem lehet akkor mért jó az hogy súlyhoz lehet állítani, nem egybõl lock hanem fokozatmentesen egyre "keményebb" lesz a villa? Meg volt már hogy pike tulaj(ok) floodgate-el zúztak le a hegyrõl és nem lett semmi baja.....bár ez nem rendszeres náluk sem, de mondjuk egy igazi lock valyon mit szólt volna?....
Posted 2006. June 27. - 11:32
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy mi a különbség az RS Pilot XC 2005-ös és 2004-es változata között?
A Rock Shox oldalon lévõ doksikban rendszerint együtt van az SL-el, azokból nem tudom kihámozni a lényeget.
Valaki meg tudja mondani, hogy mi a különbség az RS Pilot XC 2005-ös és 2004-es változata között?
A Rock Shox oldalon lévõ doksikban rendszerint együtt van az SL-el, azokból nem tudom kihámozni a lényeget.