már elegem van a pike-al.. a mcd állító kupak már majdhogynem magától állítódik olyan laza, az U-turn magától letekeredik akár 4centit is, egy óra használat alatt, a csillapítás szabályzó beragatd nem mûködik, nem megy bele rendes t.fék csavar mert kidarálja magát, a kívülrõl állítható floodgate meg egy szar, semmit nem ér... ezt vettem én meg.. és ráadásúl amilyen lúzer voltam még valami meg is karcolta a becsúszóm...:wallbange
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Indította
Vendég
, 2002. június 06. 20:18
Írta 2006. július 05. - 15:44
Írta 2006. július 04. - 14:57
Írta 2006. július 04. - 13:56
Ha lett volna ilyenek, akkor biztosan megtettem volna ! Köszi, megnézem!
Ezt milyen nyelven írtad?
http://www.sram.com/...CoilService.pdf - Esetleg ezt nézd meg.
Írta 2006. július 04. - 13:39
Írta 2006. július 04. - 11:27
Írta 2006. július 04. - 11:08
Üdv!
Pikeban (2005, Race) szeretnék egy olajcserét végrehajtani. Milyen olajat kell beletennem, és pontosan hogy zajlik egy ilyen? (most csinálom elõször, ezért az amatõrizmus)
Köszi!
Pikeban (2005, Race) szeretnék egy olajcserét végrehajtani. Milyen olajat kell beletennem, és pontosan hogy zajlik egy ilyen? (most csinálom elõször, ezért az amatõrizmus)
Köszi!
Írta 2006. július 04. - 09:09
Írta 2006. július 03. - 20:13
www.autodekor.hu
1-1 darab matricát is csinálnak, postani utánvétellel is vásárolhatóak, és jó minõségüek!
1-1 darab matricát is csinálnak, postani utánvétellel is vásárolhatóak, és jó minõségüek!
Amíg a föld kerek, mindíg lesznek riderek!
Írta 2006. július 03. - 15:08
ok, ám legyen de elõbb nekem is kell ojat találni:S és szerintem ijet nem tudok nyomtatni...:Sén nemtom de engem is érdekelne, úgyhogy szólj ha találsz;)
:bananadanén oldalam:bananadan
Írta 2006. július 03. - 14:29
Írta 2006. július 03. - 14:25
nem tudnekem szerválni valaki SIDhez matricákat? csak a SID felirat és a Rock Shox logo kéne, vagy tudjátok hogy hol lehet kapni?
:bananadanén oldalam:bananadan
Írta 2006. július 02. - 16:46
Egyet értek, hogy más a pike és a psylo. Egy merevfaruba streetre, dirtre egyértelmûen psylo, mert gyönyörû RS mozgása van, persze rendes karbantartás esetén. A pike elég sok embernek eltörött, de 4xra, enduro felhasználásra tökéletes.
Írta 2006. július 02. - 13:48
Írta 2006. július 02. - 13:46
sztem meg az eltérõ felhasználási terület miatt össze se hasonlítható igazán a kettõ
a pike egy kisebb össztelósba való villa, míg a psylo meg egy merevvázba passzol, sõt, talán még oda is nagy lehet, dirtre, streetre, 4x-ra...
a pike egy kisebb össztelósba való villa, míg a psylo meg egy merevvázba passzol, sõt, talán még oda is nagy lehet, dirtre, streetre, 4x-ra...
Írta 2006. július 02. - 13:36
progresszívrájder:
ilyen vélemény csak akkor mérvadó, ha használtad is mind2-t, méghozzá jó állapotút;)
itt többen is ezt tették, és sosem a psylot szídták a kettõ közül.
ilyen vélemény csak akkor mérvadó, ha használtad is mind2-t, méghozzá jó állapotút;)
itt többen is ezt tették, és sosem a psylot szídták a kettõ közül.
Írta 2006. július 02. - 13:34
mongyuk az elég agyoncsapott psylo volt amit próbálgattam és ezért nem is tetszett.. de egyértelmûen jobb a pike
Írta 2006. július 02. - 13:31
hát ez mondjuk hülyeség, a psylonál jobban mozgó telót nehéz találni
az hogy egy szutyok, elhanyagolt, nem megfelelõen karbantartott psylot próbáltál, az más kérdés...
vállban kicsit rugalmas ez tény
az hogy egy szutyok, elhanyagolt, nem megfelelõen karbantartott psylot próbáltál, az más kérdés...
vállban kicsit rugalmas ez tény
Autist Team:)
Írta 2006. július 02. - 13:28
Kedves barátom, a psylo az egy halom szemétkupac... Meg ne vedd....!!!!!
Nekem Pikeom van polarxbe (nem fs) és zsííír. Leveheted az útját, de nem is szükséges. A pikenak is megvannak a roksoksz típushibái... Pl recseg a váll belemegy a mocsok a becsúszó és váll közé... Ez idegesítõ.. De az apszilónál kezdõdött. Pike az egy elég merev villa, nem tekeredik. A psylo is egy elég merev villa, = nem mozog :-D. Ez a különbség. A pike néha kicsit túl érzékeny is de ott a kompresszióállítás ami naon jó dolog. Én is használom. A psylora azért írtam, hogy szemét mert nem erõs (szerintem) nem is olyan szépen mozog és nem is szép, de könnyû, hát dönts de én a hibácskák mellett is pikepárti vagyok. Sztem nagyon jó a mozgása. Veri a marzo z1 fr III-at. Az olyan olyan száraz vagy nem tom ... a pikenál nem érzel ilyesmit. Még a travisnél is finomabban indul meg. Havernak travis tripleje van ,onnan tudom.
All you need is Pike .. :-D
Nekem Pikeom van polarxbe (nem fs) és zsííír. Leveheted az útját, de nem is szükséges. A pikenak is megvannak a roksoksz típushibái... Pl recseg a váll belemegy a mocsok a becsúszó és váll közé... Ez idegesítõ.. De az apszilónál kezdõdött. Pike az egy elég merev villa, nem tekeredik. A psylo is egy elég merev villa, = nem mozog :-D. Ez a különbség. A pike néha kicsit túl érzékeny is de ott a kompresszióállítás ami naon jó dolog. Én is használom. A psylora azért írtam, hogy szemét mert nem erõs (szerintem) nem is olyan szépen mozog és nem is szép, de könnyû, hát dönts de én a hibácskák mellett is pikepárti vagyok. Sztem nagyon jó a mozgása. Veri a marzo z1 fr III-at. Az olyan olyan száraz vagy nem tom ... a pikenál nem érzel ilyesmit. Még a travisnél is finomabban indul meg. Havernak travis tripleje van ,onnan tudom.
All you need is Pike .. :-D
Írta 2006. június 30. - 16:56
a pike nehezebb, magasabb, többet mozog, merevebb, és nagyobb vázba való.
én pike-ot vennék, kivéve ha tudnék biciklizni, akkor inkább a psylot. (merevbe)
össztelósba egyértelmûen pike.
én pike-ot vennék, kivéve ha tudnék biciklizni, akkor inkább a psylot. (merevbe)
össztelósba egyértelmûen pike.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vendég_nhunor_*
Írta 2006. június 30. - 15:06
segítsetek légyszi:
Pike és Psylo tullio között kéne választanom... :confused:
ti melyiket vennétek?
Pike és Psylo tullio között kéne választanom... :confused:
ti melyiket vennétek?