Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
már elegem van a pike-al.. a mcd állító kupak már majdhogynem magától állítódik olyan laza, az U-turn magától letekeredik akár 4centit is, egy óra használat alatt, a csillapítás szabályzó beragatd nem mûködik, nem megy bele rendes t.fék csavar mert kidarálja magát, a kívülrõl állítható floodgate meg egy szar, semmit nem ér... ezt vettem én meg.. és ráadásúl amilyen lúzer voltam még valami meg is karcolta a becsúszóm...:wallbange

811

811

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
: ) Újmagyarul. Ilyenek -> ilyenem.

Kösz szépen a pdf-et!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

Ha lett volna ilyenek, akkor biztosan megtettem volna :)! Köszi, megnézem!

Ezt milyen nyelven írtad? :D

http://www.sram.com/...CoilService.pdf - Esetleg ezt nézd meg.

811

811

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Ha lett volna ilyenek, akkor biztosan megtettem volna :)! Köszi, megnézem!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
esetleg szervizelési segédlet alapján próbáltad már?

811

811

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Üdv!

Pikeban (2005, Race) szeretnék egy olajcserét végrehajtani. Milyen olajat kell beletennem, és pontosan hogy zajlik egy ilyen? (most csinálom elõször, ezért az amatõrizmus)

Köszi!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
mondjuk innen eredetit:

http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
www.autodekor.hu

1-1 darab matricát is csinálnak, postani utánvétellel is vásárolhatóak, és jó minõségüek!
Amíg a föld kerek, mindíg lesznek riderek!

doormano

doormano

vendég

• fórumtag
  • 50 posts

én nemtom de engem is érdekelne, úgyhogy szólj ha találsz;)

ok, ám legyen de elõbb nekem is kell ojat találni:S és szerintem ijet nem tudok nyomtatni...:S

:bananadanén oldalam:bananadan

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
én nemtom de engem is érdekelne, úgyhogy szólj ha találsz;)
Autist Team:)

doormano

doormano

vendég

• fórumtag
  • 50 posts
nem tudnekem szerválni valaki SIDhez matricákat? csak a SID felirat és a Rock Shox logo kéne, vagy tudjátok hogy hol lehet kapni?

:bananadanén oldalam:bananadan

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Egyet értek, hogy más a pike és a psylo. Egy merevfaruba streetre, dirtre egyértelmûen psylo, mert gyönyörû RS mozgása van, persze rendes karbantartás esetén. A pike elég sok embernek eltörött, de 4xra, enduro felhasználásra tökéletes.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
nagyjából egy ilyen felállás a valós a két villa esetén, ahogy Kala mondja:

Feltöltött kép

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
sztem meg az eltérõ felhasználási terület miatt össze se hasonlítható igazán a kettõ
a pike egy kisebb össztelósba való villa, míg a psylo meg egy merevvázba passzol, sõt, talán még oda is nagy lehet, dirtre, streetre, 4x-ra...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
progresszívrájder:
ilyen vélemény csak akkor mérvadó, ha használtad is mind2-t, méghozzá jó állapotút;)

itt többen is ezt tették, és sosem a psylot szídták a kettõ közül.

progresszívrájder

progresszívrájder

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
mongyuk az elég agyoncsapott psylo volt amit próbálgattam és ezért nem is tetszett.. :( de egyértelmûen jobb a pike

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
hát ez mondjuk hülyeség, a psylonál jobban mozgó telót nehéz találni

az hogy egy szutyok, elhanyagolt, nem megfelelõen karbantartott psylot próbáltál, az más kérdés...

vállban kicsit rugalmas ez tény
Autist Team:)

progresszívrájder

progresszívrájder

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Kedves barátom, a psylo az egy halom szemétkupac... Meg ne vedd....!!!!!
Nekem Pikeom van polarxbe (nem fs) és zsííír. Leveheted az útját, de nem is szükséges. A pikenak is megvannak a roksoksz típushibái... Pl recseg a váll :D belemegy a mocsok a becsúszó és váll közé... Ez idegesítõ.. De az apszilónál kezdõdött. Pike az egy elég merev villa, nem tekeredik. A psylo is egy elég merev villa, = nem mozog :-D. Ez a különbség. A pike néha kicsit túl érzékeny is de ott a kompresszióállítás ami naon jó dolog. Én is használom. A psylora azért írtam, hogy szemét mert nem erõs (szerintem) nem is olyan szépen mozog és nem is szép, de könnyû, hát dönts de én a hibácskák mellett is pikepárti vagyok. Sztem nagyon jó a mozgása. Veri a marzo z1 fr III-at. Az olyan olyan száraz vagy nem tom ... a pikenál nem érzel ilyesmit. Még a travisnél is finomabban indul meg. Havernak travis tripleje van ,onnan tudom.
All you need is Pike .. :-D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a pike nehezebb, magasabb, többet mozog, merevebb, és nagyobb vázba való.
én pike-ot vennék, kivéve ha tudnék biciklizni, akkor inkább a psylot. (merevbe)

össztelósba egyértelmûen pike.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
segítsetek légyszi:

Pike és Psylo tullio között kéne választanom... :confused:

ti melyiket vennétek?