Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Indította
Vendég
, 2002. június 06. 20:18
Írta 2006. augusztus 30. - 20:22
ha már szimplavállas akkor totem az biztos nem hal meg 1.5-ös nyakkal. csak olyan váz is kell hozzá.
mondjuk egy domain v lyrik is jöhetne, csak még nagyon drágák. annyi pénzért meg inkább duplavállas csúcs dh-teló.
mondjuk egy domain v lyrik is jöhetne, csak még nagyon drágák. annyi pénzért meg inkább duplavállas csúcs dh-teló.
Írta 2006. augusztus 30. - 20:05
Hogy magamat idézzem, "ezt még jónéhány Pike-ról elmondhatnám."
De valóban, nem DH villa. Ha szimplavállas, akkor vmi erõsebb.
De valóban, nem DH villa. Ha szimplavállas, akkor vmi erõsebb.
Írta 2006. augusztus 30. - 20:04
Hagyjátok szerencsétlen Szigit, a hivatkozásotok meg nem teljesen életszerû, mert pld. én is Pike-ot használtam, merevvázban, és déháztam vele rendesen. Arról nem is szólva, hogy jobban mentem Sziginél (ezt õ meg is erõsítheti), többet használtam dh-ra, és köszöni szépen jól van. És ugyan ezt még jónéhány Pike-ról elmondhatnám.:chin:
Jelen!
én pedig a villa kis mérete miatt adtam el, nem másért.(giant dh-ban jól mutatott, de kevés volt a rugóút)
mindenbõl ki lehet fogni hibásat
Írta 2006. augusztus 30. - 20:02
Írta 2006. augusztus 30. - 20:00
Hagyjátok szerencsétlen Szigit, a hivatkozásotok meg nem teljesen életszerû, mert pld. én is Pike-ot használtam, merevvázban, és déháztam vele rendesen. Arról nem is szólva, hogy jobban mentem Sziginél (ezt õ meg is erõsítheti), többet használtam dh-ra, és köszöni szépen jól van. És ugyan ezt még jónéhány Pike-ról elmondhatnám.:chin:
Írta 2006. augusztus 30. - 19:36
közben nekem is eszembe jutott szigi története. és már meg is beszéltem magamban h majd a pénz mondja meg h travis v boxxer.
bár azt mondják h az intrinsic csilis travis nem olyan jó, inkább tpc. bár az már egy másik topic...
bár azt mondják h az intrinsic csilis travis nem olyan jó, inkább tpc. bár az már egy másik topic...
Írta 2006. augusztus 30. - 19:15
felejtsd el a pikeot dhra, ugy jarsz mint szigi, es neki meg merevben volt, vagy boxxi, vagy travis
Írta 2006. augusztus 30. - 19:10
ok kössz. akkor majd meglátjuk h mire futja majd. boxxi v travis.
Írta 2006. augusztus 30. - 19:06
elvileg a 06-os es a 07es boxxik kozott nem lesz nagy kulonbseg, de a 06os szeriatol mar motion control csillapitas van a villakban, es az elvileg jobb, mint a hc2asszem hc 2-es mert át lett belezve.
de a 06-os boxxik már jók nem? v 07-es inkább?
Írta 2006. augusztus 30. - 18:57
Aha, kössz mindent, amúgy én 65kg vagyok és simán összecsukom, alig kell vele ugrani , úgyhogy nem értem, de kössz mindent!
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek Freeriderek, de ha a Föld ovális, jó lesz nekünk DH is!
Írta 2006. augusztus 30. - 17:41
pl a rugó keménységétõl és a súlyodtól is függ nagymértékben.
amúgy a biker forgalmazza a rock shox villákat, gondolom tud neked hozatni. vagy bemész egy normális bringásboltba, és már csak évek kérdése és meg is kapod. ha pesti vagy és jóarc a boltos, akkor másnapra hoz neked ha van a nagykerben. ha vidéki akkor necces. de tud hozni akkor is.
amúgy a biker forgalmazza a rock shox villákat, gondolom tud neked hozatni. vagy bemész egy normális bringásboltba, és már csak évek kérdése és meg is kapod. ha pesti vagy és jóarc a boltos, akkor másnapra hoz neked ha van a nagykerben. ha vidéki akkor necces. de tud hozni akkor is.
Írta 2006. augusztus 30. - 16:54
Ja, és még 2 kérdés, olyan cuccot hol lehet kapni amit belinkeltél? 2.Még mitõl függ hogy összelehet e csukni vagy nem?
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek Freeriderek, de ha a Föld ovális, jó lesz nekünk DH is!
Írta 2006. augusztus 30. - 16:42
veszel egy ilyet és ráteszed és örülsz. (hogy hogyan azt megtalálod a service manualban)
btw, az olyan villákon, ahol nincs floodgate állítás, ez lehetõvé tenné? Recon-omon floodgate álllító csavar helyén egy mûanyag burkolat van, mert ugye a Recon szériában floodgate állítás nincs. Különbözik az MCD szerkezet a Revelation, Pike, stb.-étõl? Ha nem, az durva butítás lenne.
Írta 2006. augusztus 30. - 16:36
Írta 2006. augusztus 30. - 16:35
Kössz!!! Igaz service manualom nincs, de már megoldom. És télleg köszi! ))
Írta 2006. augusztus 30. - 16:32
Írta 2006. augusztus 30. - 16:05
Hát ez az, semmit nem tok vele így kezdeni, de hogy cserélem ki? Simán lehet rá tenni 1 olyat, mint az u-turn állító bizgentyû?
Bocs, kicsit nehéz a felfogásom
Bocs, kicsit nehéz a felfogásom
Írta 2006. augusztus 30. - 15:52
csak a tekerõt kell kicserélni. érdekes vas lehet, mert a pop lockos tekerõvel semmit nem lehet kezdeni, hisz a rugó visszahúzza alapállásba.
az meg hogy összecsukod nem (csak) a kompresszióállításon múlik.
az meg hogy összecsukod nem (csak) a kompresszióállításon múlik.
Írta 2006. augusztus 30. - 15:47
Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy azt hogy lehetne megoldani, hogy a mostani Pike Team-emben a kompressziót a kormányról lehet állítani, de nincs PopLoc karom hozzá, s ezért inkább a telóról szeretném, csak nem tudom azt hogy lehetne megcsinálni. Ehhez akkor kell vennem egy egész kompresszió állító cuccot, hogy ne a kormányról keljen? Please segítsetek, mert így nagyon könnyen össze lehet csukni, vagy ez nem amiatt van?
Írta 2006. augusztus 30. - 14:26
asszem hc 2-es mert át lett belezve.