Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
duplaajkas olajzáró szimmeringet keress.
ha van, akkor külsõ rugóelõfeszítéseset.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ha szimeringet szeretnék venni a telómba, hogy kell kérni a boltban (a pontos nevére gondolok) a méretét tudom?

A sebesség mindent megold.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
mintha alnak ilyenje lett volna a eba elõtt...

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Hello mindenkinek!
Aki tud valamit a Rock Shox Pilot c-rõl az írjon már róla :D Tudom ez hülye kérés de most az ebikeon csak 20eFt... Vagy ha valakinek van ilyene az is írja le véleményét...-megéri-e ennyiért, mennyit mozog (80mm asszem) és hogyan meg ilyesmiket...
ELÕRE IS KÖSZI, További jó forumozást...
wody21

PolarBiker

PolarBiker

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Igen már sikerült kifilózni.Kaptam hozzá egy fekete kis mûanyag bigyulát és azt kell berekni valahova a telóba és akkor lesz kicsi a rugó út. De azért köszi

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
pedig a weboldalon is fennvan külön..ez nem oem termék mint egyes manitou telók...énis külön vettem az sl-t..és nem boltban bontották hanem a nagykerbõl lett szerezve..szal forgalmazható

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Nemtudom magyarorszagon hogy van, de nemetorszagba sehol nemlehet Reba SL teleszkopot EGYMAGA cajgli nelkül kapni (Ebay kivül).
Szoval magyarul a Reba SL a Rock Shoxtol csak a kompett cajgli epitöknek van eladva es nem az RS forgalmaza a piacon.
Szoval egy Original Equipment Manufactore

Nemvagyok kivancsi milyen olcson veszik :chin:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
lehet sima daul aires is aminek csak szétszedéssel állítható az útja 115 vagy 130 milire...

ha a becsúszóra nincs ráírva hogy air uturn akkor dual aur-es - a revelaationból nincs is sima rúgós u-turnös - csak ez a 2 változat
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ez egy levegõs villa, aminek állítható az útja. elvileg a bal vállán (vagy a jobb, ezzel már a multkor is gond volt:D) van egy kis tekerenytü, és azzal lehet állítani...simán forgatni kell, gyakorlatilag hasonló, mintha rendes uturnod lenne, csak egy levegõs villában.

PolarBiker

PolarBiker

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Üdv mindenkinek
Ép a minap kapram meg az új 2006 os Polar X Superman bikeomat de nem a gyári rst fossal hanem egy Rock Shox Revelation villával.Ez nem a u turnos változat hanem a másik de a Rock Shox oldalán olvastam hogy ebben egy bizonyos "Air U-Turn" van de fogalmam sincs hogy kell állitani az útját, ha eggyáltalánlehet
Valaki segitsen
Köszi

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
jujj a puha rugeszokkal nagyon szépen moccan a boxxi :D mégegyszer kössz málna!

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nah visszakaptam a villamat :) gariba kicsereltek az egesz solo air patront mindenestol. most mar faja :spoko:

tettek ra szep tuned by rockshox.co.uk matricat is, meg potoltak a hianyzo visszaut csilli allito kutyut is amit elhagytam. de nem a gagyi muanyag feketet raktak bele, hanem a reba fele piros eloxalt alut :D apro oromokbol all az elet

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
Kössz! :) Többet nem írok ide ilyeneket, rájöttem, igazad van, de mégis kényelmesebb, mint a service guideot böngészni. Még1X kössz!
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek Freeriderek, de ha a Föld ovális, jó lesz nekünk DH is!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
és ezt is megkérdezték már számtalanszor és mindíg le van írva és akkor megint jön valaki aki megkérdezi ... neverending story. ;)

de csak a kedvedért: alul csavar picit kicsavar, kalapáccsal óvatosan beüt, csavar teljesen kicsavar, láb lehúz, örül.

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
Ja, de gondoltam itt egyszerûbb, mert van aki leírja. Mert végülis mindenhez le lehet tölteni service guideot, de mégis itt kérdezik... Mellesleg úgy nem vágom az angolt, hogy pontosan megértsem mit írnak... De kössz, letöltöm. (ezekt nem úgy írtam, hogy most megsértõdtem, csak ez kijött belõlem...)
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek Freeriderek, de ha a Föld ovális, jó lesz nekünk DH is!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
mi lenne ha letöltenéd a manuált és elolvasnád? ;) http://www.sram.com

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
És az alsószárba hogy cserélek olajat? Mert kicsavartam az alján a csavart, de nem jött ki semmilyen olaj.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
de 15-öst azért ne használj a csillapításba ;)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Hivatalosan a csillapításba 5W, egyéb helyekre kenés céljából 15W olaj kell. De nem hiszem hogy gondot okozna ha 1félét használ az ember mindenhova.

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
Kössz!