Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Hagyományos, furat nélküli csavaros tengelyes agy.

Azért kell, mert a kolbász teló egy vékonyka aggyal extrém felhasználásra...

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
a csavaros agy alatt azt érted,hogy a tengelyt ne gyorszárral,hanem anyacsavarral keljen megszorítani?

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
Sziasztok! Mi a teljesen konkrét különbség a PIKE 409 és a 426 között? Megéri-e az a plussz kb 13.000Ft költés rá, vagy annyiban nem jobb? Ha lehet sprórolnék de ha arcon vág a differencia akkor nem szarozok a jobbikat veszem.
*

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
volt valakinek 04es boxxer race?attol kicsit tartok hogy semmit nem lehet álíltani rajta csak a csilit...

vagy valameik szériás butább boxxer?

mivel nincs elég pénzem 66rc-re vagy 888rc-re marad a csere,viszont az úgy néz ki csak boxxera jön össze,ráadásul csak a butábbikra.
viszont nagyon uj nekem a téma(ami nem marzo)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
csak akkor elöl csavaros agyat szerezz be, vagy csináltass.
mogyi sid-del is fourcrossozott.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
akkor recon.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
a tora "baromi" nehéz ,fõleg mert én komolyan veszem a 4x-t és vmi könnyebb fajta gépezetet akarok építeni.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
megtenné, és ha tényleg csak 4xra van, akkor a levegõs rendszer még jól is jöhet. esetleg egy tora?

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Sziasztok!
Szerintetek ha valamilyen oknál fogva nem tudnék beszerzeni psylo-t(nem átütõset) a bringámba, akkor a recon is megtenné(a becsúszója vastagabb mint a psylonak,és a nyaka is crmoból van) ??én 4x ra használnám....

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
pl itt:)
http://ebike.hu/term.../alkatresz/3716
Márha tudnak hozni egyáltalán..

szendi

szendi

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Hali!
Még az lenne a kérdésem h Psylo SL be hol lehet szimeringet kapni?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A pike-om fekete rugóval szinte összecsukhatatlan normál olajmennyiséggel és nulla kompresszió csilivel. Kb. 15% a sag és még így is jól mozog. A gyári piros rugóra rá kellett töltenem +17ml olajat, hogy ne csukjam össze folyamatosan. Rugócsere után elõször nem nyúltam az olajhoz és így az utolsó 2cm-t egyáltalán nem mozogta ki, utána beállítottam az olajszintet normálra és bárhogy próbálkoztam az utolsó 5mm-t nem tudtam kicsalni belõle, szóval nagyon jó lett pont ilyen kellett nekem.

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni h Psylo SL hez nemtud valaki egy jó szerelési útmutatót? igazából az érdekelne h mennyi olyaj kell bele....
Elõre is köszi: Szendi

www.bikemag.hu oldalon nézted? kb 500 manual van fenn.
amugy meg www.sram.com, és a tech sheet, vagy manual, vagy hasonló szekcióban biztos lesz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Boxxer Race 2005höz jó a Ride-nak a lapos felsõ válla? Vagy milyen alternatívák jöhetnek szóba?

[highlight] The bike way of life [/highlight]

szendi

szendi

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni h Psylo SL hez nemtud valaki egy jó szerelési útmutatót? igazából az érdekelne h mennyi olyaj kell bele....
Elõre is köszi: Szendi

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

most tûnt fel, hogy a 2005ös boxxer racenak a lábának, ahol eltör, körben eltérõ volt a falvastagsága. de igen keményen, hisz szemmelláható hogy a külsõ oldalon kb másfélszer akkora mint a belsõn. ezért is nyílt szét. nekem igen erõsen megingott a bizalmam ezeket látván a boxxerban. legalábbis 2005ös racera nem bíznám ezentúl az életem...

ha végiggondolod, érhetõ okokból - letámasztás, kivülrõl kapott fizikai behatások - így kivülrõl jobban viseli a sérüléseket.
belülrõl ilyen erõ nem hat, így lehet vékonyabb.
a súlyspórolásnak különbenis ára van - ezek miatt könnyebb mint marzó társai.

mellesleg ilyen érkezésektõl...:)
tényleg nem a váz tört.

Biker egész pofás rugókészlettel rendelkezett nemrég.
szóval esélyes lehet találni hozzá itthon is - nem bolti, hanem nagykeres készletben - boltok rendelésre tudnak hozni elméletben.
kérj a boltosodtól ilyet!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Sehol. Rugócserével orvosolható, de ne fûzz nagy reményeket a hazai beszerzéshez.

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Helósztok!érdekelne hogy a Rock Shox Tora 302-esnek hogy lehet állítani puhaságát/keménységét.azt tudom hogy a visszautcsillapitást meg a rugout hosszát hogy tudom állítani,de nekem most túl puha.elõre is kössz

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
most tûnt fel, hogy a 2005ös boxxer racenak a lábának, ahol eltör, körben eltérõ volt a falvastagsága. de igen keményen, hisz szemmelláható hogy a külsõ oldalon kb másfélszer akkora mint a belsõn. ezért is nyílt szét. nekem igen erõsen megingott a bizalmam ezeket látván a boxxerban. legalábbis 2005ös racera nem bíznám ezentúl az életem...
Jani

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
:)

én meg szétkaptam a rebát, hogy ez milyen oltári egyszerü szerkezet...
de most legalább már nem 80as hanem 115ös:)