Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Nektek a Tora 1 hét állás után mennyire szokott letapadni? Mert nekem nagyon. Amikor megnyomogattam olyan érzés volt mintha smirgli lenne a szimmeringek helyén. Csak azért kérdezem mert egy barátomtól is megkérdeztem és õ azt mondta hogy neki nem szokott ilyet csinálni.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

nézelõdtem az ebay-en. bár lehet, hogy nagykerbõl olcsóbban megvan, mint postával németországból...

A DHL- el nemtorszagbol mindenhova europaba (szigeteken kivül) packet max. 2 kg ---> 7,5 Euro.

Szoval egy villa plafon 10 Euro. Csak az van,hogy a legtöb ebay user nem küld külföldre semmit (esetleg Austr. meg svajc).

Üdv nemetorszagbol:)

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

lehet lassú vagyok, de mire vagy pontosan kiváncsi ?

ilyesmire gondolsz hogy

judy
pilot
tora

duke
recon
reba
sid
revelation

pike

boxxer

a pirosak még itt ott kaphatók de már kifutott modellek

pont erre gondoltam. köszönöm. nem csoda, hogy egy duke 50 euró körül mozog az ibéjen.:bananadana judy XC-m szeretném vmikor lecserélni és nézelõdtem az ebay-en. bár lehet, hogy nagykerbõl olcsóbban megvan, mint postával németországból...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

kerestem, de nem találtam egy RS hierarchiát. remélem érthetõen fejezem ki magam. fentrõl lefelé vagy lentrõl felfelé az mindegy. elég lenne nekem csak a nevekkel, nem szükséges, hogy race, stb.

lehet lassú vagyok, de mire vagy pontosan kiváncsi ?

ilyesmire gondolsz hogy

judy
pilot
tora

duke
recon
reba
revelation
sid

pike

boxxer

a pirosak még itt ott kaphatók de már kifutott modellek
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
kerestem, de nem találtam egy RS hierarchiát. remélem érthetõen fejezem ki magam. fentrõl lefelé vagy lentrõl felfelé az mindegy. elég lenne nekem csak a nevekkel, nem szükséges, hogy race, stb.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok!Van egy Dual Air-es Pike-om,és a kérdésem a következõ lenne.Ahányszor fújok,vagy eresztek a negatív légkamrából,mindig eléggé olajos lesz a pumpa,ez teljesen normális és ne aggódjak az a mennyiségû olaj nem számít,vagy esetleg vmi nem frankó?Azt persze csak zárójelben jegyzem meg,hogy 13 cm útnál nem igazán tudok többet kicsikarni belõle.

lehet kicsit sok benne az olaj.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

Sosem lesz kész a bicajod...

Nem szeretem a félmegoldásokat tudod jól. Ha már egyszer nagy tételben, nagy összegekben gondolkodok,akkor inkább várok. bár már tényleg nyár eleje óta csinálom. De sajnos nagyon sokat számít h mikor menyi a fizetésem. Hol kevesebb hol több. De kitartok amellett h a legjobbat hozzam ki.
*

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 hozzászólás
Sziasztok!Van egy Dual Air-es Pike-om,és a kérdésem a következõ lenne.Ahányszor fújok,vagy eresztek a negatív légkamrából,mindig eléggé olajos lesz a pumpa,ez teljesen normális és ne aggódjak az a mennyiségû olaj nem számít,vagy esetleg vmi nem frankó?Azt persze csak zárójelben jegyzem meg,hogy 13 cm útnál nem igazán tudok többet kicsikarni belõle.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Sosem lesz kész a bicajod...

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

Vagy úgy. :) Floodgate van mindkét telón, Leslie leírta mi is az. Egyszer beállítod, (valószínüleg jó a gyári beállítás is), és többet nem igazán kell hozzányúlni. Szóval 409, 13 ezret nagyon nem ér meg a külsõ állítási lehetõség. De egyfelõl ezt már két napja leírták neked az általános teló fórumon, másfelõl ott azt írod, hogy felsõkategóriás Manitou telókkal is vannak tapasztalataid. ;)

Félreértések vannak :)...Nálam a tapasztalat annyit jelent h ugrottam vele nem az h kívül belül ismerem is. Olyat nem állítok amihez közöm sincs és sokkal jobban tudják mások mint én. Pld nekem nem tetszett annyira egy Shreman mozgása, meg a Stance static vételemet is gyorsan felülbíráltam miután alkalmam, nyílt ugrani 1-el. Nekem a teló jó teló fogalma kimerült a Marzo és a Rock Shox modelleiben. De ízlések és pofonok.
*

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

Én is néztem az oldalt. Csak tudod nekem aztán mondhatják h mi az a floodgate meg ilyenek. Mert szégyenszemre nekem még nem volt normális telóm. Egy Mozo R120-asal Dirteltem egy olyan bicajjal h elsírnátok magatokat. De élek még... :D Nah szal mi az a loddgate? vagyis kell-e nekem az feltételnül durvulásra?

Vagy úgy. :) Floodgate van mindkét telón, Leslie leírta mi is az. Egyszer beállítod, (valószínüleg jó a gyári beállítás is), és többet nem igazán kell hozzányúlni. Szóval 409, 13 ezret nagyon nem ér meg a külsõ állítási lehetõség. De egyfelõl ezt már két napja leírták neked az általános teló fórumon, másfelõl ott azt írod, hogy felsõkategóriás Manitou telókkal is vannak tapasztalataid. ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
google + 1-2 perc
lap alja utolsó találat.
idézem:

- Lock-out - zarhato a mozgas - ilyenkor 1-1,5cm mozog csak -, tehat maszasnal vagy varosban zarhato, ilyenkor felesleges lenne a mozgas, mivel csak bologatna a bringa.
- Floodgate - nem tudod szetcsapni a villat zart allapotban, mert beallithato, hogy mekkora eronel nyiljon a szelep. Tehat ha le van zarva a villa - mondjuk ugy felejtem - es kap egy kemeny utest a villa, akkor sincs gond, nem fog serulni mert nyit a szelep es megmozdul a villa.

edit: off: ez mintha al blogja lenne :) kicsi a vlág :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

Azt mondja a gyári weboldal (radikális gondolat megnézni ott, nem?), hogy a külsõ floodgate. Én hiszek neki. Tégy így te is. ;)

Én is néztem az oldalt. Csak tudod nekem aztán mondhatják h mi az a floodgate meg ilyenek. Mert szégyenszemre nekem még nem volt normális telóm. Egy Mozo R120-asal Dirteltem egy olyan bicajjal h elsírnátok magatokat. De élek még... :D Nah szal mi az a loddgate? vagyis kell-e nekem az feltételnül durvulásra?
*

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Azt mondja a gyári weboldal (radikális gondolat megnézni ott, nem?), hogy a külsõ floodgate. Én hiszek neki. Tégy így te is. ;)

Sziasztok! Mi a teljesen konkrét különbség a PIKE 409 és a 426 között? Megéri-e az a plussz kb 13.000Ft költés rá, vagy annyiban nem jobb? Ha lehet sprórolnék de ha arcon vág a differencia akkor nem szarozok a jobbikat veszem.

Dash

Dash

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Igen, de nem sietem el hátha a közelbe is lehet kapni..

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Ismered a modern kor telekommunikációs vívmányait nem?

X-FACTOR DEBRECEN
4024 * DEBRECEN * HUNYADI U. 16/K.
+36 52 314 493 * X-FACTOR.DEBRECEN@AXELERO.HU

Dash

Dash

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Igen , azt . 1 a baj, hogy jobb lenne ha Dunántúlon lenne.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
pontosan milyen adaptert keresel?
levegõ adaptert, hogy autópumpával is tudd fújtatni?
debrecenben az x-factorban volt 2-3 hónapja egy valaggal.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dash

Dash

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
2000-s SID racehez keresek adapter , ha valaki tudja hol lehet iylet beszerezni, mennyiért szóljon , please.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

a csavaros agy alatt azt érted,hogy a tengelyt ne gyorszárral,hanem anyacsavarral keljen megszorítani?

igen, azt.