Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

hát ezaz...még be sem volt szerelve...zsír új...ha már ebike áron elvinnék már az is jó lenne...:(
eszem megáll, hogy amit ha megveszek már akkorhasznált és már csak a felét éri...

az autóknál is ugyanígy van...

ebike áron se fogják vszeg elvinni, a már említett okok miatt...
mérlegelned kell hogy megéri-e eladni egyáltalán.

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

ilyen esetekben a legolcsóbb a mérvadó...

miért venné meg bárki is tõled a bolti áron (vagy afölött) az alkatrészt használtan (mikor kitolod a bringát a boltból az már használt) ha a boltban
ugyanannyi (olcsóbb) ???

jó beépítést :)

hát ezaz...még be sem volt szerelve...zsír új...ha már ebike áron elvinnék már az is jó lenne...:(
eszem megáll, hogy amit ha megveszek már akkorhasznált és már csak a felét éri...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
én továbbra is a gyárit ajánlanám, és ha nincs, akkor jöhet a rugókovács.
a levágottal az a probléma, hogy az utsó menet nincs kilapítva - nagyjából csak a levágott végen fexik fel az egész, így szétmarhatja a rugótányért amin felfexik - müanyag és fémforgácsok kerülhetnek a villába, ami rövid úton megnyírhatja mind a perselyeket, mind a becsúszót - valamint a csillapítóegységeket.

Az illetõt Mario is ismeri...:P

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
a flexet feltalálták... nekem is vágott a puha rugesz, és semmi baja, csak nagyjából vízszintesre kell vágni a végét h felfeküdjön.
keress rugókovácsot. állitólag az egyik srác a fogason tud egy jót (asszem orange meg 888 van a gyereknek, szép nagyra nõtt thez biztos ismeri régen, kb 2 hete demoja volt a srácnak). ha tudjátok ki az, akkor õ tud mondani egyet.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Tényleg nincs bele puhább rugó? Akkor meg kell válni tõle.
Mennyit érhet: Új állapotú Pilot xc

kéne lennie, de ezt egy boltban meg is tudják mondani, itt kevéssé.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Nemhinném h belemegy pilotba, sokkal csirkébb a becsúszója. Na meg hosszabb is a rugó.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ha gondolod tudok adni kemény boxxer rugót, amit nekem a bringa mellett állva sikerült összenyomnom koppanásig ha csak egy db volt a villában.
ha érdekel küldj privit.
nemtom h átmérõkompatibilis-e a két teló, de meg kell nézni. asszem olyan 2.5 centi a külsõ átmérõje a boxxi rugójának saccperkb.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

2004-es Pilotba lehet kapni puhább rugót? Mert a Párom telója a gyárival csak akkor mozog jól, ha nincs benne levegõ. Már 20psi nyomástól is eléggé kemény lesz, ennél több út kéne.

Tényleg nincs bele puhább rugó? Akkor meg kell válni tõle.
Mennyit érhet: Új állapotú Pilot xc

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

ebike-on annyi
hajtánynál 38...
15-be meg nincs az az isten, hogy feltegyem. akkor inkább beépítem a bicajba

ilyen esetekben a legolcsóbb a mérvadó...

miért venné meg bárki is tõled a bolti áron (vagy afölött) az alkatrészt használtan (mikor kitolod a bringát a boltból az már használt) ha a boltban
ugyanannyi (olcsóbb) ???

jó beépítést :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
na akkor már te is szereted az internetes boltokat? a nyakadon fog megrohadni, kivéve ha találsz egy olyan palimadarat, aki nem ismeri az internetet . de az meg akkor nem látja a hirdetésedet....

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

lehet hogy az a baj hogy boltban 19.900...
tedd fel kb 15-be és akkor talán elviszik

ebike-on annyi
hajtánynál 38...
15-be meg nincs az az isten, hogy feltegyem. akkor inkább beépítem a bicajba

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

hali

hol tudnék megszabadulni gyorsan egy zsír új RS Pilot C-tõl? az aprón már fent van egy ideje, de nem viszik, nekem meg kéne a pénz. nincs valami bolt, ahol beveszik ezt? vagy nem kell vkinek?:)

köszi

lehet hogy az a baj hogy boltban 19.900...
tedd fel kb 15-be és akkor talán elviszik

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
hali

hol tudnék megszabadulni gyorsan egy zsír új RS Pilot C-tõl? az aprón már fent van egy ideje, de nem viszik, nekem meg kéne a pénz. nincs valami bolt, ahol beveszik ezt? vagy nem kell vkinek?:)

köszi

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
az jó. de nekem csak 1 1/8 fejcsövem van. amúgy elég masszívnak néz ki a domain is nekem az lessz a befutó szerintem

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
erre van kitalalva. fogdostam a totemet, hatalmas. sztem van olyan merev mint akarmelyik boxxer.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
az a kérdésem lenne h a domain, vagyis a szimplavállas fr villák mennyire bírják a dh-t? mert alapvetõen érdekelne a fr is a kormánypörikkel meg ilyenekkel (na jó meg erre lenne pénz mert a 888 drágább meg a travis is), de szeretek lejtõzni is, néha dh versenyezni, meg zúzni. a sima cr-mo acélnyak mennyire bírja a kiképzést? nem lessz a villa sokkal (érezhetõen) rugalmasabb mint egy duplavállas? szerintem megölni nem nagyon fogom a villát mert még nem küldök olyanokat meg akkorákat. meg nehéz se vagyok. fõleg dh lenne a célterület, és fõleg itthon, de szeretnék frírájdolni is.
elõre is köszi a válaszokat.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Olvass vissza, alaposan ki lett vesézve pár hete. A tulajdonságokat pedig a SRAM vagy a Biker oldalán elolvashatod.

BASEm

BASEm

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Rockshox Tora vagy Recon a jobb??? melyik milyen tulajdonságú?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
azért attól ne félj, hogy a rugó eltörik, hamarabb fogja megadni magát vmelyik másik részegység (nyak, becsúszó), de ha nem vagy túl nehéz, nem nyomod iszonyú durván és sok csõrössel és/vagy kiakadással, akkor egy ideig elvegetálhatsz vele. a szépen mozog, erõs és olcsó sajnos kizárják egymást :)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Na hát Drop offot aztán tényleg ne vegyél dirtre. Mondjuk a pénzbe szerintem beleférne, használtan 30-40ért is vannak.