Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

sztem egyszerûbb volt csak olyat hozni, mert többen sírtak v-fékesért mint akit zavart hogy van rajta.....

Ja így meg maradok én, meg sokan mások akiknek tárcsája van és elronditja a telót. Mondjuk azért valahogy csak ki fogom birni:p.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

az idei u turnosat én csak tavalyi matricával láttam... nem lehet hogy maradék?

nem, idei lábbal van......még januárban a fritz szennylapban láttam elõszõr /ás ott nem feltétlen szoktak oemet tesztelni/ aztán volt a kezemben is.....

És az létezik, hogy Race-bõl csak V-fék szemesek jöttek be? Mert rendeltem ebike-ról és probáltam megdumálni, hogy nem lehetne e csak tárcsá, de azt mondták, hogy az ideiekbõl mind Vfékes is. Akkor most hogy is van ez?

Mondjuk látom, hogy Thez a tiéden is van V-fék csonk. Tényleg ezekbe nincs valami kupak?

sztem egyszerûbb volt csak olyat hozni, mert többen sírtak v-fékesért mint akit zavart hogy van rajta.....

mondjuk sztem nem baj, mert a franc tudja az ember 1-2 év múlva mibe építí be, és még jó lehet....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
lehet szerezni tuti valahonnan, vagy ilyen menetü csavart bele. de nem foglalkoztam vele eddig:)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
És az létezik, hogy Race-bõl csak V-fék szemesek jöttek be? Mert rendeltem ebike-ról és probáltam megdumálni, hogy nem lehetne e csak tárcsá, de azt mondták, hogy az ideiekbõl mind Vfékes is. Akkor most hogy is van ez?
Mondjuk látom, hogy Thez a tiéden is van V-fék csonk. Tényleg ezekbe nincs valami kupak?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
az idei u turnosat én csak tavalyi matricával láttam... nem lehet hogy maradék?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
ne a web lap adatokból induljatok ki, az nem igaz......:)
aszerint idén u-turnös sem volt, aztán igazából meg mégis....és nem csak oem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nekem idei dual air-os SL van, 80-100-115

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
én is így tudom. Hallottam ugyan egy-két spéci szériáról (lehet csak OEM) amelyik 115mm-re kihúzható

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Szerintem most csak 85/100. Edit mondjuk ez a Race, meg a Team az SL-t nem tudom.
A tavajiak voltak 85/100/115.
Azt lehet rosszul tudom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

én úgy látom, hogy különbség csak a Race és SL modelleknél lesz annyiban, hogy az út maximuma újra 115mm lesz a 2006-os 100mm-el szemben. De a Team marad 100mm.

sztem az idei sl is kihuzható 115-re, legalábbis a teló lábon van ilyen szöveg....

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Már megrendeltem a Racet, de azért köszi :)

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás

Nemtudjátok, hogy a 2006-os és a 2007-es Reba Team között lesz e valami különbség, meg hogy mikortályt fog megékezni kishazánkba a 2007-es széria elöreláthatolag? Mert megvan már rá a zsé, csak azon gondolkodom, hogy megvárjam e a 2007-est, meg addig esetleg hátha lesz valami akció szerû.

én úgy látom, hogy különbség csak a Race és SL modelleknél lesz annyiban, hogy az út maximuma újra 115mm lesz a 2006-os 100mm-el szemben. De a Team marad 100mm.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Tehát más különbség nincs is?

AKkor?

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás

... Amugy a viszkozitása változik a folyadéknak, ugy emlékszem... (nem?) :)

Ja.

Mindíg repdes a szívem, ha valaki helyesen használja. Legalábbis leírja helyesen is.

Csak akkor vagyok szomorú, ha a BikeMag-ban is sûrûségrõl írnak.

Sp

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A 2006-os Reba Team és Race között mennyi a különbség? Mindkettõ Poplockos verzió.

Csak anyagában van, vagy funkcioban is? Mert én ha jól vettem ki a honlapjukon akkor csak annyi, hogy a nyak anyaga más.

sztenm ne várd meg a 07-est mert azt beszélik drágább lesz, nem is kevéseel....

funkciónálisan sztem nincs lülönbség a race és team között, azt a pár grammot nem nagyon érezni....de nekem az sl is tökéletes....

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
A 2006-os Reba Team és Race között mennyi a különbség? Mindkettõ Poplockos verzió.

Csak anyagában van, vagy funkcioban is? Mert én ha jól vettem ki a honlapjukon akkor csak annyi, hogy a nyak anyaga más.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nemtudjátok, hogy a 2006-os és a 2007-es Reba Team között lesz e valami különbség, meg hogy mikortályt fog megékezni kishazánkba a 2007-es széria elöreláthatolag? Mert megvan már rá a zsé, csak azon gondolkodom, hogy megvárjam e a 2007-est, meg addig esetleg hátha lesz valami akció szerû.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Rebound-nál csak a visszaút csillapítást állíthatod, MCD-nél meg az odaút csilli is állítható, majdnem teljesen lockig. valamint a Floodgate(asszem azt állítod ezzel, hogy mekkora ütésre mozduljon be a teló lockolt állapotban) is állítható vagy belülrõl, vagy kívülrõl.

Tehát más különbség nincs is?

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Rebound-nál csak a visszaút csillapítást állíthatod, MCD-nél meg az odaút csilli is állítható, majdnem teljesen lockig. valamint a Floodgate(asszem azt állítod ezzel, hogy mekkora ütésre mozduljon be a teló lockolt állapotban) is állítható vagy belülrõl, vagy kívülrõl.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Hali érdekelne hogy mi a különbség a Rebound és az MCD csillapítás között?