Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

RS Duke sl-t meg lehet piszkálni, hogy a mostan legjobb esetben 60-70mm helyett 80-100-at mozogjon?

Ha állítható az útja akkor biztos lehet, ha meg 80-100-on van az útja és nem mozogja ki akkor puhább rugó vagy kevesebb levegõ, ha így sem akkor meg kevesebb olaj.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

RS Duke sl-t meg lehet piszkálni, hogy a mostan legjobb esetben 60-70mm helyett 80-100-at mozogjon?

szerintem nem.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

dygk

dygk

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás

Egyértelmû hogy Reba, Tora asszem 2kg körül van, Reba 1,6, szerintem már emiatt megéri.

Köszi. Alapvetõen hajlok a Reba-ra, mert úgyis hosszabb távra veszem és így az az árbeli különbség már nem egy nagy valami.. (bár önmagában a súly annyira nem számít nekem)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Tényleg ennyire értesz a szabdalmakhoz?

Miért is értenék? Megszoktam csak, hogy a kerékpársportban minden kis basznak le van védve a szabadalma...:(

pl.: slippery silver = Rock Shox, Lockout = Manitou, Poplock = Rock Shox stb...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Egyértelmû hogy Reba, Tora asszem 2kg körül van, Reba 1,6, szerintem már emiatt megéri.

dygk

dygk

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Döntenem kell, de nem tudok..
Mit gondoltok, megér kb plusz 13ezer ft-ot egy '06-os Reba Race Dual Air 100mm, egy Tora 318 Solo Air -el szemben?

A Reba nyilván könnyebb, finomabban állítható, de én igazából egyszer szeretném belõni és sokat nem piszkálnám. A mozgásukban nagy a különbség?
Köszi!

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
a sliperry silver nem ti-ni! hanem vmi olcsósított változat

a króm is jó, csak általában az olcsóbb villákban van (az acél becsúszó maitt)
alu becsúszónál sztem a ti-ni a legjobb, de ha jól tudom már csak a nagyon felsõkategóriás motorvillákban használják, bicóhoz túl drága volt..

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
nekem 2001-es villám van (151-es boxxi) és nincs összekarcolva a becsúszó, elég sokat használom, és semmi baja rajta a teflonnak, mondjuk az még usa széria volt. meg látszik a szinén is h sokkal izmosabb réteg van rajta nem csak olyan lepkepúzás :D

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

misike

misike

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Jaja, errõl van szó, kicsit perverzül hangzik. :) Egyébként RS szabadalom,s szóval a Marzó biztosan máshogyan hívja.

Tényleg ennyire értesz a szabdalmakhoz?

misike

misike

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

A kis kek tekerentyu a karon azt allitja, hogy kioldott allapotban mennyire kemenyedjen fel a telo mozgasa, van is rajta egy kis rovatkas beosztas, azon latni, hogy hol all. Mondjuk nincs tul sok ertelme, en nem hasznalom soha.

Köszi! Sikerült kipróbálni, igazad van minimálisat állít. Szétszedtem, nem egy bonyolult szerkezet.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Én nem ajánlom neked, hogy ilyet vegyél az rs régi pure csillapítása szerintem annyira hulladék, hogy soha nem vennék megint olyan villát, pl egy mûanyag kis bizbasz benne a szelep, akit ismerek és ilyene volt, annak tönkre ment...

Kinézetre tényleg odab@sz, de a belseje...

van a kistestvére -sl bordó- pure de lite, és tökéletesen mûxik....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
mmm sose volt szebb villa :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ez mindent visz

Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

azért ha vlki tud ilyet ami vmi boltban porosodik,(új) olcsóé az szóljon...

Én nem ajánlom neked, hogy ilyet vegyél az rs régi pure csillapítása szerintem annyira hulladék, hogy soha nem vennék megint olyan villát, pl egy mûanyag kis bizbasz benne a szelep, akit ismerek és ilyene volt, annak tönkre ment...

Kinézetre tényleg odab@sz, de a belseje...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem. SS bevonatot csak a SID kapott, s hasonlóan néz ki, mint ennek a Duke-nak a válla. Szóval csili-vili króm.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Erre gondoltok? Mert ha igen egy évet használtam ilyet, és igencsak halványult rajta a bevonat, szóval tartósság szempontjából nem a legjobb...

Feltöltött kép

azért ha vlki tud ilyet ami vmi boltban porosodik,(új) olcsóé az szóljon...

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

Melyik évjáratú telónak volt eddig a legjobb bevonat a becsúszóin? A krómhatású elég jónak tûnik.

Erre gondoltok? Mert ha igen egy évet használtam ilyet, és igencsak halványult rajta a bevonat, szóval tartósság szempontjából nem a legjobb...

Feltöltött kép

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Kormányra vezetõ b.b..t kb. 7e-ért vehetsz!
Az arany színû kütyünek (GATE)a lo-nál van jelentõsége.
A kormányon nem értem a forgantyút"compressio+"!

A kis kek tekerentyu a karon azt allitja, hogy kioldott allapotban mennyire kemenyedjen fel a telo mozgasa, van is rajta egy kis rovatkas beosztas, azon latni, hogy hol all. Mondjuk nincs tul sok ertelme, en nem hasznalom soha.