Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Sur€

Sur€

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Sziasztok
Valaki irja le hogy mi a tapasztalata a Domain 318 as felöl? És még hogy mire szokta használni. És még vmi hogy nem nehéz a teló?
Elõre is köszi a választ

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

A fékes topikban olvastam, hogy tekertél......
Mi a tapasztalatod a Duke és 185-ös tárcsa párosításárol?

No.
Azt nem nevezném nagyon tekerésnek :)
Mindenesetre még nincs bekopva a fék, de már elég szépen fog az elsõ. Mi lesz, ha bekopik? :)
És a Duke-ot nem tûnik úgy, hogy zavarná a 185, azt hittem, lesz valami érezhetõ csavarás, de semmi! Pedig direkt játszottam, hogy nagy tempóról intenzív fékezés.
Egyenlõre ennyi. :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

1-2 héten belül tesztelem 185-tel :) Nem tudom, mennyire sürgõs most.
160-nal hogyan muzsikál?

74kg. Maradhat? :)

A fékes topikban olvastam, hogy tekertél......
Mi a tapasztalatod a Duke és 185-ös tárcsa párosításárol?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Ja, hozzánk is bejött ilyen UMFkeményvagyok kissrác hogy kellene neki elõre tárcsa. Mondtuk hogy van ilyen meg olyan. Aztmondja az drága. Csak tárcsa nincs? Mondom van... Miért van féked? Ja nincs, csak a tárcsa is elég rá. Ja, mondom boccs. Itt megjegyeztem hogy elsõkerék csere is kéne, mert nem tárcsás agy volt, na ekkor lekonyult a szája és egy halk köszivel eltávozott... L_O_L

ez odabasz! :-))

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Jah, Axel super is bírja a 203-t egy jó ideje havernak, pedig az már sztem is túlzás... Meg nem hiszem, hogy a RS mérnökei hasukra ütöttek mikor azt írták, hogy max: 210mm!!! Szerintem õk jobban értenek hozzá, mint mi. Különben is a 180mm-nél plusz 1cm-el nagyobb sugarú tárcsa nem hiszem ,hogy ilyen romboló, mert akkor már fegyvernek minõsül:lol1: Mi elõtt félre értjük egymást, nekem senkivel nincs semmi bajom, és inkább tekerjünk, ahelyett, hogy mindenki mondja a saját igazát...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Mennyi faszságot beszéltek itt....
Ha az R7 Superem megy 180-as XTR-el, akkor mi nem?
Ehhh

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nem Rád gondoltam, csak elmeséltem egy sztorit.
Specziel nagyon sokan, köztük én is, le se sz*rom hogy hogy néz ki, tárcsával vagy v-fékkel jobban, a lényeg hogy minél rövidebb legyen a fékutam.
160 milis tárcsa nem öli meg, ezt nem is mondta senki. 185-ösig ajánlgatták, de Neked bõven elég a 160-as is.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Akkor az offolást be lehet fejezni és kéretik visszatérni a topic témájához!

BRo

BRo

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Mért, ki az aki csak és kizárólag azért veszi a tárcsaféket h jobban meg tudjon állni, és le se tojja h milyen qrva jól néz ki??? Ennyi erõvel V-fékkel is meg lehet állni... Hosszú távra tervezem ezt a féket és nem úgy h pl ma felrakom egy hét múlva meg veszem az újat! Azt meg ne mondja nekem senki h egy Relicet megölne egy 160 millis tárcsa! Amúgy én meg nem vok ilyen keménysrác, meg annyira hülye se, h ne tudjam h agyat is kell cseréni!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ja, hozzánk is bejött ilyen UMFkeményvagyok kissrác hogy kellene neki elõre tárcsa. Mondtuk hogy van ilyen meg olyan. Aztmondja az drága. Csak tárcsa nincs? Mondom van... Miért van féked? Ja nincs, csak a tárcsa is elég rá. Ja, mondom boccs. Itt megjegyeztem hogy elsõkerék csere is kéne, mert nem tárcsás agy volt, na ekkor lekonyult a szája és egy halk köszivel eltávozott... L_O_L
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Azért kell neki tárcsafék, mert jól néz ki, divatos. 160asnál is vigyáznia kell majd, hogy ne dobja le a bringa.

A sebesség mindent megold.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
akkor már, minek egy 50kg-os embernek tárcsaféket is feldobhatnánk...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ok hiszek nektek, csak nem értem minek a 185-ös tárcsa egy 50 kg -os embernek... fõleg aszfalton.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Egy max 50kg-os bringás alatt aszfalton megölhetetlen.

A sebesség mindent megold.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kela.. 185östõl nem lesz baja.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
mindenáron ki akarjátok nyíratni azt a Relicet?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a Relic mellett is ott van, hogy 203as tárcsával kompatible.
de szvsz akkoris MAX:185...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Na emberek! Most akkor szögezzük le h mivan, mert már nem bírom követni az eseményeket! :wtf:

asszem azt leszögezhetjük, hogy ha nõ a tárcsa átmérõje, akkor nõ a telóra ható erõ nagysága is.

Tehát: egy ötven kilós (most 45 vok, de még nem most kerülne a fék felhasználásra) embernek - ill. gyereknek(vhol el kell kezdeni) - Manitou Relic Superhez, túra, városi és terep felhasználásra hány mm-es tárcsa ajánlott?

ugyan a relic nem átütõs, de csak 50kg leszel mikor tárcsád lesz, ezért rakhatsz rá 203ast is, bírni fogja:D

na amúgy 160 elég bõven ;) csak komolytalankodtam

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
160, de még az is sok :)

BRo

BRo

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Na emberek! Most akkor szögezzük le h mivan, mert már nem bírom követni az eseményeket! :wtf:
Tehát: egy ötven kilós (most 45 vok, de még nem most kerülne a fék felhasználásra) embernek - ill. gyereknek(vhol el kell kezdeni) - Manitou Relic Superhez, túra, városi és terep felhasználásra hány mm-es tárcsa ajánlott?