A szivacsgyûrû a porlehúzó alatt és az olajzáró fölött van. Elvileg oda nem jut se kosz se olaj, szóval hasznos.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Indította
Vendég
, 2002. június 06. 20:18
Írta 2008. január 28. - 23:32
Írta 2008. január 28. - 23:08
"felkúszás" szempontjából jó vagyok, állítva van tárolva a bicó :-))
tehát üzemidõn kívül "lekúszik" a szimmeringekre az olaj
tehát üzemidõn kívül "lekúszik" a szimmeringekre az olaj
Írta 2008. január 28. - 22:54
Üdv.
Valaki tipp,hogy hol lehetne Reba(Race) 05' matrica szettet beszerezni?
GT-Atee
Írta 2008. január 28. - 22:52
A szivacsgyûrûn már én is gondolkoztam, de nem tudom mennyi a létjogosultsága. Lehet, hogy csak marketing fogás. Az olaj anélkül is felkúszik a szimmeringhez, viszont a bejutó koszt akadályozza, hogy a teló aljába vándoroljon. Megragad a szivacsban és finoman kezdi polírozni a becsúszót. De majd megkérdzek egy nálam hozzáértõbbet.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!
Durung forever!
Írta 2008. január 28. - 22:25
legközelebb lemérem ;-)nekem olyan 80mm-t mozog, a kötegelõ szerint.
agyonelõfeszítve, term.
Haver látta, mikor ujonnan szétszedtem, s ötlötte, vágjunk ki a persely alá tömitésgyártó készlettel egy-egy szivacsgyûrût olajozni, mint ami komolyabb telókban van...
há nemtom lehet, kipróbáljuk
agyonelõfeszítve, term.
Haver látta, mikor ujonnan szétszedtem, s ötlötte, vágjunk ki a persely alá tömitésgyártó készlettel egy-egy szivacsgyûrût olajozni, mint ami komolyabb telókban van...
há nemtom lehet, kipróbáljuk
Írta 2008. január 28. - 22:12
Elõször is meg kell nézni, mi van a rugóval... azaz a rugóban. Második lépés olajszint a csillapításban. 80mm-en a J3 ba az egyik leírás szerint 85 mL kell, míg máshol 93-at írtak ezért van hogy a J3 valakinek kimozogja az útját és van aki panaszkodik, hogy az út felét mozogja ki és iszony progresszív. Tehá nem a teló a sz@r, csak bakiztak az összerakásnál... Gondolom hasonló lehet a szitu a Dart 3-nál is. (Végülis egy átkozmetikázott J3-as. )
Durung forever!
Durung forever!
Írta 2008. január 28. - 22:12
eddig kb 300km van benne
tortúra, meg bükk itt-ott
gyárilag száraz, mûanyag zárókupakok :-H
megyek vele v.4000et, aztán szólok
én 18E körül vettem, újonnan-bringából bontott nullkilométeres, "bóti"
rólam: 85kg Vfék /tárcsaeszembe se jut/ CC túra jelleg, évi 4-5000km vegyesen, 90% Bükk
@kimy:
használat elõtt szétkaptad átkenni?
mert az enyém csont száraz volt
tortúra, meg bükk itt-ott
gyárilag száraz, mûanyag zárókupakok :-H
megyek vele v.4000et, aztán szólok
én 18E körül vettem, újonnan-bringából bontott nullkilométeres, "bóti"
rólam: 85kg Vfék /tárcsaeszembe se jut/ CC túra jelleg, évi 4-5000km vegyesen, 90% Bükk
@kimy:
használat elõtt szétkaptad átkenni?
mert az enyém csont száraz volt
Írta 2008. január 28. - 21:32
Itx, nem tudom mennyi a keret, de pl.:bikemarket.hu-n a Marzo Mx Pro '07 39.000, meg idõvel a Tora megint lesz szerintem 39-ért.
Nekem 80 kg-val a Dart3 nem mozgott sokat, hamar felkeményedik... annyiért drága...
Nekem 80 kg-val a Dart3 nem mozgott sokat, hamar felkeményedik... annyiért drága...
Írta 2008. január 28. - 21:09
Régebben felvázoltam már a J3-as titkait. Érdemes megnézned. Nekem 75-83 Kg közötti állapotomban túrázni, maratonozni tökéletes. "V" fékkel használom.
Bár szerintem a Dartot sem kéne folyton lefikázni. Persze arra is ráfér némi belepiszkálgatás... De abban az árkategóriában az is jó telónak számít.
Bár szerintem a Dartot sem kéne folyton lefikázni. Persze arra is ráfér némi belepiszkálgatás... De abban az árkategóriában az is jó telónak számít.
Durung forever!
Durung forever!
Írta 2008. január 28. - 20:42
én most j3-at néztem,poplockkal 25.000 a probike-ban.árát megéri?elõször torát akartam,de gondolkodtam rajta,és nekem nincs szükségem egy olyan telóra,és az anyagi helyzetem is csak nehezen tudná megengedni
Írta 2008. január 28. - 20:27
amig kette nem torik a mostani suntour xcm (vagy nyerek a lotton), addig marad, csak nezelodok, es lattam, h. mindenki szidja a dart-ot.
Írta 2008. január 28. - 20:21
Igazság szerint nem (elég kemény és kicsi az útja-a gyári fele-, de elég merev). Az meg nem jó anyagilag, ha megveszed és gyûjteni kezdesz egy jobbra. Úgy is hideg van még, szóval van idõd...
Írta 2008. január 28. - 20:04
az altalanos telos topikban is tobbszor tobben mondtak, h. a dart 3 nem jo villa. a kerdesem az lenne, h. az arahoz kepest sem jo? leven kb felebe kerul egy 318-as toranak.
Írta 2008. január 27. - 12:37
Írta 2008. január 26. - 22:53
507mmHali!
Az rs revelation-nek mekkora a beépítési magassága? (130mm-en)
A választ elõre is köszi és ha lenne olyan jó lelkû, aki tudja, akkor légyszi ide küldje el: rbalint88@citromail.hu
überthx!
valaki küldje el neki mélben
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. január 26. - 22:20
Hali!
A választ elõre is köszi és ha lenne olyan jó lelkû, aki tudja, akkor légyszi ide küldje el: rbalint88@citromail.hu
überthx!
überthx!
Írta 2008. január 26. - 18:34
Szia.
A kérdés az lenne, ha nem tudom lezárni vele a teleszkóp mozgását, mi lehet vele a bibi.
A másik meg az, hogy van e külön a 10 centit mozgó és külön a 8 centit mozgóhoz ilyen belsõség.
A pontos bibit még én sem tudom, mert a teleszkóp még nem jött meg, de ahogy ideér tudok pontosabbat írni, lehet, hogy semmi baja, csak akitõl vettem azt írta, hogy nem tudja hogyan mûködik.
Köszi.
A kérdés az lenne, ha nem tudom lezárni vele a teleszkóp mozgását, mi lehet vele a bibi.
A másik meg az, hogy van e külön a 10 centit mozgó és külön a 8 centit mozgóhoz ilyen belsõség.
A pontos bibit még én sem tudom, mert a teleszkóp még nem jött meg, de ahogy ideér tudok pontosabbat írni, lehet, hogy semmi baja, csak akitõl vettem azt írta, hogy nem tudja hogyan mûködik.
Köszi.
Írta 2008. január 26. - 00:09
mi a kérdés?
jó nagy szopás légteleníteni
jó nagy szopás légteleníteni
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. január 25. - 22:44
Sziasztok.
Valaki ért a réggebbi rock shox sid race titanium telókban található climb it control damping cartridge-hoz?
Vagy egyszerûbben a jobb oldali lábban található belsõséghez?
Valaki ért a réggebbi rock shox sid race titanium telókban található climb it control damping cartridge-hoz?
Vagy egyszerûbben a jobb oldali lábban található belsõséghez?