Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A szivacsgyûrû a porlehúzó alatt és az olajzáró fölött van. Elvileg oda nem jut se kosz se olaj, szóval hasznos.

A sebesség mindent megold.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
"felkúszás" szempontjából jó vagyok, állítva van tárolva a bicó :-))
tehát üzemidõn kívül "lekúszik" a szimmeringekre az olaj

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Üdv.

Valaki tipp,hogy hol lehetne Reba(Race) 05' matrica szettet beszerezni?

GT-Atee

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
A szivacsgyûrûn már én is gondolkoztam, de nem tudom mennyi a létjogosultsága. Lehet, hogy csak marketing fogás. Az olaj anélkül is felkúszik a szimmeringhez, viszont a bejutó koszt akadályozza, hogy a teló aljába vándoroljon. Megragad a szivacsban és finoman kezdi polírozni a becsúszót. De majd megkérdzek egy nálam hozzáértõbbet.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
legközelebb lemérem ;-)nekem olyan 80mm-t mozog, a kötegelõ szerint.
agyonelõfeszítve, term.
Haver látta, mikor ujonnan szétszedtem, s ötlötte, vágjunk ki a persely alá tömitésgyártó készlettel egy-egy szivacsgyûrût olajozni, mint ami komolyabb telókban van...
há nemtom lehet, kipróbáljuk

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Elõször is meg kell nézni, mi van a rugóval... azaz a rugóban. Második lépés olajszint a csillapításban. 80mm-en a J3 ba az egyik leírás szerint 85 mL kell, míg máshol 93-at írtak ezért van hogy a J3 valakinek kimozogja az útját és van aki panaszkodik, hogy az út felét mozogja ki és iszony progresszív. Tehá nem a teló a sz@r, csak bakiztak az összerakásnál... Gondolom hasonló lehet a szitu a Dart 3-nál is. (Végülis egy átkozmetikázott J3-as. )
Durung forever!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
eddig kb 300km van benne
tortúra, meg bükk itt-ott
gyárilag száraz, mûanyag zárókupakok :-H
megyek vele v.4000et, aztán szólok
én 18E körül vettem, újonnan-bringából bontott nullkilométeres, "bóti"
rólam: 85kg Vfék /tárcsaeszembe se jut/ CC túra jelleg, évi 4-5000km vegyesen, 90% Bükk
@kimy:
használat elõtt szétkaptad átkenni?
mert az enyém csont száraz volt

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.070 hozzászólás
RS telókhoz lehet kapni persely készletet?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Itx, nem tudom mennyi a keret, de pl.:bikemarket.hu-n a Marzo Mx Pro '07 39.000, meg idõvel a Tora megint lesz szerintem 39-ért.
Nekem 80 kg-val a Dart3 nem mozgott sokat, hamar felkeményedik... annyiért drága...

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Régebben felvázoltam már a J3-as titkait. Érdemes megnézned. Nekem 75-83 Kg közötti állapotomban túrázni, maratonozni tökéletes. "V" fékkel használom.
Bár szerintem a Dartot sem kéne folyton lefikázni. Persze arra is ráfér némi belepiszkálgatás... De abban az árkategóriában az is jó telónak számít.
Durung forever!

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
én most j3-at néztem,poplockkal 25.000 a probike-ban.árát megéri?elõször torát akartam,de gondolkodtam rajta,és nekem nincs szükségem egy olyan telóra,és az anyagi helyzetem is csak nehezen tudná megengedni

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
amig kette nem torik a mostani suntour xcm (vagy nyerek a lotton), addig marad, csak nezelodok, es lattam, h. mindenki szidja a dart-ot.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Igazság szerint nem (elég kemény és kicsi az útja-a gyári fele-, de elég merev). Az meg nem jó anyagilag, ha megveszed és gyûjteni kezdesz egy jobbra. Úgy is hideg van még, szóval van idõd...

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
az altalanos telos topikban is tobbszor tobben mondtak, h. a dart 3 nem jo villa. a kerdesem az lenne, h. az arahoz kepest sem jo? leven kb felebe kerul egy 318-as toranak.

mr_balage

mr_balage

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Továbbküldtem

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Hali!
Az rs revelation-nek mekkora a beépítési magassága? (130mm-en)
A választ elõre is köszi és ha lenne olyan jó lelkû, aki tudja, akkor légyszi ide küldje el: rbalint88@citromail.hu
überthx!

507mm

valaki küldje el neki mélben
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
Hali!
Az rs revelation-nek mekkora a beépítési magassága? (130mm-en)
A választ elõre is köszi és ha lenne olyan jó lelkû, aki tudja, akkor légyszi ide küldje el: rbalint88@citromail.hu
überthx!

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Szia.
A kérdés az lenne, ha nem tudom lezárni vele a teleszkóp mozgását, mi lehet vele a bibi.

A másik meg az, hogy van e külön a 10 centit mozgó és külön a 8 centit mozgóhoz ilyen belsõség.

A pontos bibit még én sem tudom, mert a teleszkóp még nem jött meg, de ahogy ideér tudok pontosabbat írni, lehet, hogy semmi baja, csak akitõl vettem azt írta, hogy nem tudja hogyan mûködik.

Köszi.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
mi a kérdés?
jó nagy szopás légteleníteni :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Sziasztok.

Valaki ért a réggebbi rock shox sid race titanium telókban található climb it control damping cartridge-hoz?

Vagy egyszerûbben a jobb oldali lábban található belsõséghez?