Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Ma kicseréltem az olajat a telómban.
A gyári olaj olyan volt, mint ha gázolaj lenne.
Színe szaga.Marhabüdös.
Meg nem is volt benne annyi amit a gyár elõír.
Pedig sokat nem is használtam.Na mind1.
Már fasza:D

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Nehogy feloldódjon az olajban..

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás

vagy igen vagy megszorul a becsúszóban.

nemtudom ennek mekkora az esélye, de megpróbálom aztán kiderül.
(nem a meglévõre húznék még egy réteget, hanem tõle kicsit távolabbra tennék egy hasonló méretût)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
vagy igen vagy megszorul a becsúszóban.

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
üdv,
Vettem egy Tora 318-at, amit megérkezés után szétbontottam. Meglepetésemre nem sok olaj volt benne, szivacsgyûrû is csont száraz volt. Feltöltöttem, öszeraktam. Adódott viszont egy probléma, ha legkisebb útnál nagyobb útra csavarom, akkor összenyomáskor hallom ahogy a rugó hozzáér a becsúszó falához. Ugye gyárilag van rajta egy spring isolatornak csúfolt zsugorcsõ, ami gondolom ezt a zörgést hivatott megakadályozni. Ha jól sejtem abból nem lehet gond, (és talán már csendes is lesz) ha húzok a rugóra még egy ilyen zsugorcsövet?

tarmatyi

tarmatyi

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
sziasztok!

azt szeretném megtudni hogy, szerintetek egy zsír új specialized hardrockba mien teló lenne jobb ugri-bugrira és túrázáshoz: tora(nem tom még hogy melyik)vagy rux?

elõre is kösz!

szalaigergo

szalaigergo

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Köszönöm mindenkinek, akkor beruházok egy Tora 302-be:)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Köszi mindenkinek, szûkül a kör:D
Vagy az alap Tora 302 (állítólag mindegyik 07-esen van már lock out) vagy a Dart3 Poplock (nem versenyzem meg ilyenek, lehet nekem megfelelne) lesz.

darton nem érdemes gondolkoznod, még ennél több árkülönbséget is megérne a tora és sokkal jobb villa!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Vegyél recont! Nekem is azt ajánlották a többiék... ha nem mûködik majd leverem rajtuk :D:D:D

mûködik szépen.

szalaigergo

szalaigergo

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Köszi mindenkinek, szûkül a kör:D
Vagy az alap Tora 302 (állítólag mindegyik 07-esen van már lock out) vagy a Dart3 Poplock (nem versenyzem meg ilyenek, lehet nekem megfelelne) lesz.

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 hozzászólás

Sziasztok
Telóvásárlás elõtt állok (hobbi xc-re, 60kg vagyok, v fék) és sajnos az ár a meghatárózó:( max 35öt szánnék rá. Kinéztem a pop lockos Dart3-at, de itt a fórumon nincsenek valami jó véleménnyel róla. Van esetleg hasonló áron ami jobban megérné, vagy keressek valami komolyabb használtat?

Vegyél recont! Nekem is azt ajánlották a többiék... ha nem mûködik majd leverem rajtuk :D:D:D

mr_balage

mr_balage

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás

Sziasztok
Telóvásárlás elõtt állok (hobbi xc-re, 60kg vagyok, v fék) és sajnos az ár a meghatárózó:( max 35öt szánnék rá. Kinéztem a pop lockos Dart3-at, de itt a fórumon nincsenek valami jó véleménnyel róla. Van esetleg hasonló áron ami jobban megérné, vagy keressek valami komolyabb használtat?

Tora 302 U-turn (rugóút 85-130m, elõfeszítés, visszaútcsill. ) 2200g 37.000.-
Tora 302 U-tun Poplcok (rugóút, elõfeszítés, visszaútcsill., lockout) 2400g 45.000.-
Tora 318 változatok pedig 52.000.- felett vannak

Dart 3 Poplock (100mm, rugó elõfeszítés, visszaútcsill., remote lockout) 2200g 28.500.-

Itt vannak az adatok, hobbi szintre szerintem jó a dart3 poplock, jól mûködik és szabályozható a csillapítás és a kormányról vezérelhetõ lockout is hasznos.

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Teszt eredmény: A 2,5W Motorex olaj túl sovány a J3-as telónak. 5W-snél vékonyabbat ne rakjatok bele. Ellenben az 5w-ssel jól mûxik!

Apropó van majdnem 1 L-nyi fölöslegessé vált 2,5W-s Motorex olajam. HA vkit érdekel, írjon privit.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ja, dartot semmiképp se, de 37ér torát kapsz:

http://ebike.hu/term...plavallas/2651/

vagy komolyabb használt

szalaigergo

szalaigergo

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Sziasztok

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Írj neki privát üzit, aztán megbeszélitek.

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
csekkoltam... under construcion:D de van elérhetõség.. úgyhogy tegyem a dolgom azokon, vagy itt priviben kérhetek egy árajánlatot:), illetve ami fontosabb, hogy hol és mikor eshetne meg a mútét

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Kell az ingyen reklám?:D:D:D

Akkor Salát ajánlom. Aranykezû RS szerelõ.:P

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
VV nyugodtan ajánlj valakit :D

kirikou: csekk aláirásom :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Az 327-s és állítható. Vidd el egy normális szervízbe, ott megcsinálják! Annak a szervizesnek meg javaslok némi technikai ön képzést.